|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - فانوووس - ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: خاک تو سرمن هیشکی مث من تخصصی هاشو گند نزده....خدا نکنه عوضش مدیریتو عالی زدی و مشترکتم خوبه انشالا زبانتم خوب شده رتبت خوب میشه |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: اینا رو صرفا برای همدردی با دوستانی که خراب کردن می گم (مسخرم نکنید) امیدوار باشین اصلن نمیشه نتیجه گرفت دوستانی هم که دارن یچیزایی میگن بر اساس روال این چند ساله ولی خب امسال فرق داره... |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - bazardeh - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:واقعا ؟(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: منم زبان سفید شرمندم مشترک ۱۳ مدیریت ۹۰ تخصصی ۲۳ نمیدونم قبولم نیستم بنظرتون قبولم ؟ اگه معیار پارساله شبانه جای دور شانس داری ، بستگی به بقیه بچه ها داره |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sa.ghasemi - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:حالا معلوم نیست امسال پارسال نیست شاید اصلا مجاز نشم(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:واقعا ؟(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: منم زبان سفید شرمندم مشترک ۱۳ مدیریت ۹۰ تخصصی ۲۳ نمیدونم قبولم نیستم بنظرتون قبولم ؟ (۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: خاک تو سرمن هیشکی مث من تخصصی هاشو گند نزده.... خدا نکنه دوما با این حساب خاک تو سر منم چون منم تخصصی ام مثله شماست
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - melika12345 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
بچه هاااااااااااااااا این سیستم های تخمین رتبه درسته به نظرتون ؟/؟/رتبه منو ۱۰۳ زده |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
مجازنشدنتون واقعا دورازذهنه.حتما مجازمی شید دیگه. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ)melika12345 نوشته شده توسط: بچه هاااااااااااااااا این سیستم های تخمین رتبه درسته به نظرتون ؟/؟/رتبه منو ۱۰۳ زده به نظر من نه! آخه رو چ حسابی میگن؟ جامعه آماری دارن مگه؟ مگه از بقیه و از بهترینها خبر دارن؟؟؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - ۲۴۷۱ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
به نظرتون اوضاع من چطوره : زبان : ۳۲ تا ۳۷ مشترک : ۲۱ تا ۲۴ مبانی مدیریت در خوشبینانه ترین حالت : ۴۶ تخصصی : ۴۰ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sa.ghasemi - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
دوستان عزیزم خواهر و برادرای گلم منم مثله شما خیلی زحمت کشیدم از همه ی تفریحام گذشتم روزی ۱۲ ساعتم درس خوندم ولی خوب نمیدونم چی قراره بشه ولی میدونم احتمالش زیاده قبول نشم ولی خوب باورم اینه تو این مدت کاره بدی نکردم که خجالت بکشم یا افسوس بخورم کار گناهی نکردم دلی نشکندم خیانت نکردم با افتخار درس خوندم شماهم همین طور به این افتخار کنیم که حداقل یک سال با عزت درس خوندیم . |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sajad90 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
امسال چیزی که من تا الان از بچه ها دیدم نمیشه اصلا حدس زد با چه درصدی میشه رتبه خوبی آورد ، خیلی از بچه هایی که خوب بودن اینجا نیستن ، خدا بخیر کنه فقط ، امیدوارم هرکی تلاش کرده به همون اندازه نتیجشو ببینه ، از همه این ها هم بگذریم کنکور اصلا ملاک مناسبی برای گزینش نیست ، امیدوارم اصلاح بشه این وضعیت ... |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - SMD.interstellar - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
زبان ۱۰ مشترک ۵۲ تخصصی ۵۸ معماری ۴۷ با توجه به بالا بودن درصدها من حدس میزنم همون ۶۰-۷۰ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - ziba.O - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)melika12345 نوشته شده توسط: من درصدامو توی تخمین رتبه ی مدرسان زدم رتبم شد ۱۰۳ میشه لینکشو بزاری؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)SMD.interstellar نوشته شده توسط: زبان ۱۰ خیلی عالیه تبریک میگم کاش مشترک منم مث شما بود... |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - bazardeh - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)۲۴۷۱ نوشته شده توسط: به نظرتون اوضاع من چطوره : من به شما دوست عزیز گفتم ، که لنگرودیا ، پیش فرض رتبه شون بین ۱ تا دهه ، الان نمیدونن منو ۱ کنن تورو ۱۰ یا تورو ۱۰ منو ۱۰۰۰ ![]() ![]() ![]() دوستان به دوستم توجه کنید جوابشو بدین ![]() به نظر من شما روزانه حتما شانس داری اما نه تهران |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - melika12345 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |