|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: فیلم کتاب قانون رو دیدید؟؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجاس ولی کامل نیست. Shazam هم نفهمید کیه. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ
Moon so bright, night so fine Keep your heart here with mine Life's a dream we are dreaming Race the moon, catch the wind Ride the night to the end Seize the day, stand up for the light I want to spend my lifetime loving you If that is all in life I ever do مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - azad_ahmadi - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ
خواننده: شهرام ناظری آهنگساز: پرویز مشکاتیان آلبوم: لاله بهار دستگاه: افشاری لینک دانلود: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پ.ن: متاسفانه فرهنگمان ف.یل*تر شده است. برای دستیابی از راه های دیگر اقدام بفرمایید. پ.ن: چند بیتی از این شعر رو روی دیوار اتاقم نوشتم و وصیت کردم اگر روزی سنگ قبری داشتم، این بیت ها رویش حک شوند. ![]() بیداد رفت لالهی بر باد رفته را .... یا رب خزان چه بود بهار شکفته را هر لالهای که از دل این خاکدان بر دمید .... نو کرد داغ ماتم یاران رفته را جز در صفای اشک دلم وا نمیشود .... باران به دامن است هوای گرفته را ای کاش نالههای چو من بلبلی حزین .... بیدار کردی آن گل در خاک خفته را |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ
چرا آهنگ من حذف شده است آیا :-؟ :| |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - m_molodi - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ
اهنگ ناب کردی از حسین صفا منش ...لذت ببرید (ارمنی لامه سو) از لینک زیر دانلود کن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Menrva - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ
این آهنگ خیلی دوست دارم Alejandro ft christina aguilera - hoy tengo ganas de ti مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
Alizee- La isla bonita |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - zahra 67 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
آهنگ all by myself از Celine Dion زمستون از افشین مقدم |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - admin - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ق.ظ
آهنگ enya به نام only time خیلی قشنگه. این آهنگ بعد ۱۱ سپتامبر معروف شد و بخشهای خبری مختلف اون رو روی تصاویر کشتهها و فرو ریختن ساختمانها پخش میکردن. یه جوری برای تمام کسایی که تو اون دوره بودن خاطره انگیزه. توصیه میکنم گوش کنید این آهنگ رو. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - مورتن - ۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: آهنگ enya به نام only time خیلی قشنگه. این آهنگ بعد ۱۱ سپتامبر معروف شد و بخشهای خبری مختلف اون رو روی تصاویر کشتهها و فرو ریختن ساختمانها پخش میکردن. یه جوری برای تمام کسایی که تو اون دوره بودن خاطره انگیزه. توصیه میکنم گوش کنید این آهنگ رو. دکتر هم اهل حاله ها. خوشم اومد. بله براستی که آهنگش فوق العادست.
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - atenaa - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ
اهنگ ارامش از بهنام صفوی عزیز |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - maryam.raz - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ
این آهنگ رو خیلی دوس دارم از معین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
چارتار-عاشقانه تنهاست حرف نداره آهنگش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Lonely Palm - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ
آهنگ Remember When It Rained از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. میشه دانلودش کرد ایشون یه آهنگ خیلی معروف به اسم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم دارن که اونم فوق العادست |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - payman84ce - 05 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ
آهنگ love you like a love song baby از سلنا گومز |