![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - نسخهی قابل چاپ |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - ehsan2010 - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ق.ظ
سایت جالبیه اینم آی دی من : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - پوونه - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: پوونه , من ارسالتو میخوندم احساس کردم تبلیغاته تن تاکهعه تازه میخواستم کباب پز پلین رو هم معرفی کنم ![]() ![]() ![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - NP-Cσмρℓєтє - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ
آدم میترسه بره بخوابه بقیه بخونن ![]() |
Re: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - crevice - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۲ ق.ظ
به به چه رقابتی شد هفته جدید ![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - NP-Cσмρℓєтє - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ب.ظ
من نرفتم , هستم :O |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - Somayeh_Y - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ب.ظ
منم الان ثبت نام کردم. البته هنوز نمیدونم چی به چیه. ![]() ممنون بابت معرفی این سایت |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - پوونه - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ب.ظ
من قاطی کردم از صبح نمیدونم ساختمان داده بخونم یا بیام تو این سایت زبان؟ ![]() ![]() صبح چهارم بودم الان دیدم شدم پنجم :/ راستی np منم یوزر تو رو نمیبینم. |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - crevice - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ب.ظ
خب من برم یکم ریدینگ بخونم، واسه امروزم کافیه ![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - NP-Cσмρℓєтє - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ
الان فک کنم پیدا شدم؟! |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - crevice - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: الان فک کنم پیدا شدم؟!توی برنامه من که تو هستی و بودی هم قبلش |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - پوونه - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: الان فک کنم پیدا شدم؟!آره الان منم دیدمت. |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - NP-Cσмρℓєтє - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:زیارت قبول(04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: الان فک کنم پیدا شدم؟!آره الان منم دیدمت. ![]() |
RE: [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - afrooz-OMD - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ
ciao so parlare italiano ![]() grazieeeeeeeeeeeeeeeeeeee من فعلن دارم ایتالیایی یاد میگیرم ![]() ![]() از پایین واستون دس تکون میدم ![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - crevice - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ
یکی بیاد سوالات پایان ترم ساختمان داده رو واسه من طرح کنه تا من یکم دگ بتونم کلمه بخونم ![]() رقبا زیاد شدن؛ من شخصا شرمنده رقبای بالای ۵۰۰۰۰ شدم چون کل هدف روزانه ی من توی هر ۵ تا کورسم به ۵۰۰۰۰ نمیرسه و زیر اونه پس عملا از پیش بازنده ام ![]() راستی اگه گفتین الان "رقیب" استفاده شده توی کانتکست جمله بالاییم میشه rival یا opponent ؟! ![]() |
[memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها - NP-Cσмρℓєтє - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ب.ظ
بستگی به زاویه ی دیدتون داره ![]() اگه مثبت باشه rival ![]() |