|
|
آیات مورد علاقه شما - نسخهی قابل چاپ |
RE: آیات مورد علاقه شما - hadilg - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: میدونم همه ی آیه های قرآن رو دوست داری، اما شاید بعضی آیات رو بیشتر دوست داشته باشی؛ خوشحال میشیم اینجا بذاری ای بابا چخ دلتون خوشه افرین تو این دورو زمونه معنویتی دارین (۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ق.ظ)teacherpc نوشته شده توسط: کار ما به کجا کشیده که میگیم ایات مورد علاقه(پناه برخداوند متعال از شر شیطان رانده شده) تقلبل اله حاج اقا |
|
آیات مورد علاقه شما - shahbazi - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
اقرین واقعا درست گفتید کاش هر کس فقط یه ایه رو حفظ کنه و بهش عمل کنه تو این دوره زمونه. |
آیات مورد علاقه شما - teacherpc - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ)hadilg نوشته شده توسط: تقلبل اله حاج اقاشما که دل خوشی ندارین واسه همینه که از قران و معنویات دور شدین بهتون پیشنهاد میکنم از خدا بخواهید کمکتون میکنه و خودش تو زندگی کمک میکنه حتی زندگی مادی! مگه پول نمیخایی اگه مادیات میخایی دست خداست ازش بخواه بهت میده من دوتا ایه میارم قضاوتش باخودتون ۱-والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا وکسانی که در را ما می کوشند ما خودمان راه هدایت را به انان نشان خواهیم داد ۲-مَن أعرَضَ عَن ذِکرِی فإنّ لَهُ مَعِیشَهً ضَنکاً هر کسی از یاد من روی گردان شود زندگی تنگ و سختی خواهد داشت خب ببینید در سایه ایمان به خدا و شکر به همه موفقیت ها و حتی مادیات میرسی روی ایه دوم دقت کنید دلیل خیلی شکستها ما همین خدافراموشی است شخصی که از خدا دور میشه دلخوشی نداره امید نداره .... ولی وقتی دلت با خداست قرص میشی و میگی خدا هست انسان با ایمان غصه نمیخوره شکست واسش معنی نداره و همیشه پرامید زندگی میکنه درخلوت دلت با خدای خودمون حرف بزنیم گناه انسان رو از معنویات دور میکنه کارش به جاهای باریک میرسه ! برخی از انسانها گاه در اثر فراموشی خدا، خود را نیز فراموش میکنند و دچار از خود بیگانگی میشوند; «نسوالله فانساهم انفسهم» (حشر:۱۹); خدا را فراموش کردند، خداوند هم آنان را نسبتبه خودشان دچار فراموشی ساخت. خیلی مهمه نمیدونم شما مذهبتون و دینتون چی هست ولی خدا متعلق به همه است حتی اونی که دین نداره |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - hadilg - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
ای ول دقیقا واقعا از معنویات دور شدم البته معنویات از دیدگاه شما از خداتون بخواهید ما رو هم هدایت کنه |
|
آیات مورد علاقه شما - shahbazi - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ
خدامون؟؟؟؟؟ یک شبی مجنون نمارش را شکست بی وضو در کوچه لیلا نشست عشق ان شب مست مستش کرده بود فارغ از جام الستش کرده بود گفت یارب از چه خارم کرده ای برصلیب عشق دارم کرده ای مرد این بازیچه درگر نیستم این تو لیلای تو من نیستم خدا گفت :ای دیوانه لیلات منم دررگ پیدا و پنهانت منم سالها با جور لیلا ساختی من کنارت بودمو نشناختی |
|
آیات مورد علاقه شما - mohammad_13690 - 13 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ب.ظ
teacherpc سلام، همونطور که فرمودید همه ی آیات قرآن از طرف خدا هستند ، و باید به همه ایمان داشت. البته همه ی آیات یکسان نیستند. در این آیه خداوند ابتدا آیات قرآن رو به دو دسته آیات محکمات و متشابهات تقسیم میکنه؛ اما در آخر هم میفرماید همه از طرف خداست و باید به همه ایمان آورد. «هُوَ الَّذِیَ أَنزَلَ عَلَیْکَ الْکِتَابَ مِنْهُ آیَاتٌ مُّحْکَمَاتٌ هُنَّ أُمُّ الْکِتَابِ وَأُخَرُ مُتَشَابِهَاتٌ فَأَمَّا الَّذِینَ فی قُلُوبِهِمْ زَیْغٌ فَیَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاء الْفِتْنَةِ وَابْتِغَاء تَأْوِیلِهِ وَمَا یَعْلَمُ تَأْوِیلَهُ إِلاَّ اللّهُ وَالرَّاسِخُونَ فِی الْعِلْمِ یَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِّنْ عِندِ رَبِّنَا وَمَا یَذَّکَّرُ إِلاَّ أُوْلُواْ الألْبَابِ » [آل عمران:۷] ______________________ البته در این عنوان منظور دسته بندی اینچنینی آیات نبوده؛ چون علما و اولیای خدا میتونن این تقسیم بندی رو تشخیص بدن، منظور در این عنوان اون آیه ای بود که خودمون باهاش ارتباط برقرار کردیم و بیشتر از همه بهش علاقه پیدا کردیم. این عنوان بهانه ای هست که آیه هایی که دوست داریم رو بذاریم و با هم تکرار کنیم. ____________________________________________________________________________ shahbazi سلام، فرمودید "یه مسلمون میشه بگه استغفرالله من امام علی رو بیشتر دوستم و یا پیامبر رو کمتر" این که به یکی از ائمه بیشتر از سایرین علاقه داشته باشیم هم چیز بدی نیست. همینطور نسبت به آیات متفاوت؛ طبق روایات معصومین، مقام ائمه با هم متفاوت هست و پیامبر اسلام خیر المخلوقین و علی(ع) نسبت به سایر امامان مقام بالاتری دارند. همچنین آیات قرآن بعضی بسیار پرنورتر از سایرین هستند. یک سوره قلب قرآن است.... بعضی آیات محکمات هستند. و... اما جدای این بحث، و جدای مقام متفاوت، ممکنه هر شخص با توجه به میزان شناخت شخصی خودش، به یکی از ائمه علاقه بیشتر پیدا کنه، برای مثال اگه برخی شیفته امام رضا (ع) باشن و برخی شیفته امام حسین (ع) مادامی که به همه ی ائمه ایمان دارن علاقه شون باعث رشد خواهد بود انشالله |
|
آیات مورد علاقه شما - shahbazi - 13 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ
احسن مادامی که به همه ایمه ایمان دارن علاقشون باعث رشد خواهد شد واقعا همینه |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - mohammad_13690 - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ
« یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ لاَ تَسْأَلُواْ عَنْ أَشْیَاء إِن تُبْدَ لَکُمْ تَسُؤْکُمْ وَإِن تَسْأَلُواْ عَنْهَا حِینَ یُنَزَّلُ الْقُرْآنُ تُبْدَ لَکُمْ عَفَا اللّهُ عَنْهَا وَاللّهُ غَفُورٌ حَلِیمٌ » [مائده:۱۰۱] اى کسانى که ایمان آورده اید از چیزهایى که اگر براى شما آشکار گردد شما را اندوهناک مى کند مپرسید و اگر هنگامى که قرآن نازل مى شود در باره آنها سؤال کنید براى شما روشن مى شود خدا از آن [پرسشهاى بیجا] گذشت و خداوند آمرزنده بردبار است « قَدْ سَأَلَهَا قَوْمٌ مِّن قَبْلِکُمْ ثُمَّ أَصْبَحُواْ بِهَا کَافِرِینَ » [۱۰۲] جمعی از پیشینیان از آنها سوال کردند و سپس به مخالفت با آن برخاستند (یا به سبب آن کافر شدند) |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - good-wishes - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ
قَالَ وَمَن یَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ سوره حجر-آیه ۵۶ گفت : جز گمراهان چه کسی از رحمت خداوند ناامید می شود؟! |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - good-wishes - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ
سَلْ بَنِی إِسْرَائِیلَ کَمْ آتَیْنَاهُم مِّنْ آیَةٍ بَیِّنَةٍ ۗ وَمَن یُبَدِّلْ نِعْمَةَ اللَّـهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَتْهُ فَإِنَّ اللَّـهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ ﴿بقره/ ٢١١﴾ از بنی اسرائیل بپرس: «چه اندازه نشانههای روشن به آنها دادیم؟» (ولی آنان، نعمتها و امکانات مادی و معنوی را که خداوند در اختیارشان گذاشته بود، در راه غلط به کار گرفتند.) و کسی که نعمت خدا را، پس از آن که به سراغش آمد، تبدیل کند (و در مسیر خلاف به کار گیرد، گرفتار عذاب شدید الهی خواهد شد) که خداوند شدید العقاب است. (ترجمه آیت الله مکارم شیرازی) |
RE: آیات مورد علاقه شما - ehsan2010 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)hadilg نوشته شده توسط: ای ول دقیقا واقعا از معنویات دور شدم البته معنویات از دیدگاه شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....... |
|
آیات مورد علاقه شما - mah123 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
قَالَ إِنَّمَا أَشْکُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ ﴿۸۶﴾ گفت من شکایت غم و اندوه خود را پیش خدا میبرم و از [عنایت] خدا چیزى میدانم که شما نمیدانید (۸۶) فَلَمَّا أَن جَاء الْبَشِیرُ أَلْقَاهُ عَلَى وَجْهِهِ فَارْتَدَّ بَصِیرًا قَالَ أَلَمْ أَقُل لَّکُمْ إِنِّی أَعْلَمُ مِنَ اللّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ ﴿۹۶﴾ پس چون مژدهرسان آمد آن [پیراهن] را بر چهره او انداخت پس بینا گردید گفت آیا به شما نگفتم که بىشک من از [عنایت] خدا چیزهایى مىدانم که شما نمىدانید (۹۶) سوره یوسف |
|
آیات مورد علاقه شما - x86 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
قالا رَبَّنا ظَلَمْنا أَنْفُسَنا وَ إِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَنا وَ تَرْحَمْنا لَنَکُونَنَّ مِنَ الْخاسِرینَ (اعراف/۲۳) گفتند: «پروردگارا! ما به خویشتن ستم کردیم! و اگر ما را نبخشی و بر ما رحم نکنی ، از زیانکاران خواهیم بود!» |
|
آیات مورد علاقه شما - roghaye14 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
همه ایات نور هستن ولی من وقتی از دنیا سیر میشم یاد یه ایه بیشتر آرامشم میده همون ایه ای که رو پرده کعبه نوشته شده و صریحا خدا میگه ای پیامبر به بندگان من بگو من خیلی مهربان و بخشینده ام .. |