|
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - نسخهی قابل چاپ |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - desatir7316 - 17 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ ب.ظ
eliminate حذف کردن |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - desatir7316 - 17 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ ب.ظ
explore اکتشاف کردن کاوش کردن exaggerated اغراغ آمیز |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - desatir7316 - 19 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
document سند |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - mfXpert - 25 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۹ ب.ظ
لغت های کتاب ۵۰۴ رو یادم نیست اما چنتا من هم می نویسم. disarm: خنثی کردن بمب، کاهش تسهیلات نظامی menace: تهدید کردن extinguish: خاموش کردن آتش(put out هم همین معنی رو داره) hatred: تنفر delude: فریب دادن، گول زدن(هم معنی deceive) endeavor: تلاش کردن بسیار زیاد |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 31 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ق.ظ
Roam -----> پرسه زدن، تکاپو، گشتن ،سیر کردن، سرگردانی همون رومینگ خودمونه تو مبحثای مخابراتی( که حتما دوستان بهتر از من به موضوع اشراف دارن اما اینو گفتم تا این کلمه و معنیش تو ذهن دوستانی که فراموش کردن جا بیفته از بقیه دوستانی که کلمات و معنی توی این تاپیک میفرستن هم درخواست میکنم چیزی که یک کلمه رو تو ذهنشون شاخص میکنه رو بنویسن شاید به بقیه دوستان کمک کنه.) |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - desatir7316 - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ
maintain نگه داستن برقرار کردن nourish قوت دادن غذا دادن خوراک دادن تغذیه |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - Jabar-Asadi - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ب.ظ
negotiated = مذاکره کردن البته نمی دونم توی ۵۰۴ هست یا نه !!!! |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - razi - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ
resist پایداری، پایداری کردن، ایستادگی کردن، استقامتکردن، مانع شدن، مخالفت کردن با |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ ب.ظ
tact ---------> درایت، عقل، ملاحظه، نزاکت، کاردانی، مهارت، سلیقه |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - popp - 18 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ
typical:::usual;;; of a kind عادی ،معمولی، متداول، ویژه، خاص، مخصوص به خود، نمونه، نمونهی بارز |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ
latitude >>>>>> عرض جغرافیایی، آزادی، وسعت، بی قیدی longitude >>>>> طول جغرافیایی |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - popp - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ
essential>>necessary>>very important لازم، ضروری، واجب، حیاتی the essential items in the cake are flour, sugar, and shortening |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ
limp >>>>>>> لنگیدن، شلیدن |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - popp - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
peril::::::::::::danger,,,perilous خطر ،خطرناک، پرمخاطره. there is great peril in trying to climb the mountain |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ب.ظ
linger >>>>>> درنگ کردن، تاخیر کردن، دیر رفتن، مردد بودن. |