تالار گفتمان مانشت
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - desatir7316 - 17 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ ب.ظ

eliminate
حذف کردن

بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - desatir7316 - 17 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ ب.ظ

explore
اکتشاف کردن
کاوش کردن
exaggerated
اغراغ آمیز

بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - desatir7316 - 19 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ

document
سند

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - mfXpert - 25 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۹ ب.ظ

لغت های کتاب ۵۰۴ رو یادم نیست اما چنتا من هم می نویسم.
disarm‌: خنثی کردن بمب‌، کاهش تسهیلات نظامی
menace‌: تهدید کردن
extinguish‌: خاموش کردن آتش(put out هم همین معنی رو داره)
hatred‌: تنفر
delude‌: فریب دادن‌، گول زدن(هم معنی deceive)
endeavor‌: تلاش کردن بسیار زیاد

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 31 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ق.ظ

Roam -----> پرسه زدن‌، تکاپو‌، گشتن ،سیر کردن‌، سرگردانی

همون رومینگ خودمونه تو مبحثای مخابراتی( که حتما دوستان بهتر از من به موضوع اشراف دارن اما اینو گفتم تا این کلمه و معنیش تو ذهن دوستانی که فراموش کردن جا بیفته از بقیه دوستانی که کلمات و معنی توی این تاپیک میفرستن هم درخواست میکنم چیزی که یک کلمه رو تو ذهنشون شاخص میکنه رو بنویسن شاید به بقیه دوستان کمک کنه.)

بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - desatir7316 - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ

maintain
نگه داستن
برقرار کردن
nourish
قوت دادن
غذا دادن
خوراک دادن
تغذیه

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - Jabar-Asadi - 12 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ب.ظ

negotiated = مذاکره کردن
البته نمی دونم توی ۵۰۴ هست یا نه !!!!

بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - razi - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ

resist
پایداری‌، پایداری‌ کردن‌، ایستادگی‌ کردن‌، استقامت‌کردن‌، مانع‌ شدن‌، مخالفت‌ کردن‌ با

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ ب.ظ

tact ---------> درایت، عقل‌، ملاحظه‌، نزاکت‌، کاردانی، مهارت‌، سلیقه

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - popp - 18 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ

typical:::usual;;; of a kind
عادی ،معمولی، متداول،
ویژه‌، خاص، مخصوص به خود،
نمونه‌، نمونه‌ی بارز

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ

latitude >>>>>> عرض جغرافیایی‌، آزادی‌، وسعت‌، بی قیدی
longitude >>>>> طول جغرافیایی

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - popp - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ

essential>>necessary>>very important
لازم‌، ضروری، واجب، حیاتی
the essential items in the cake are flour, sugar, and shortening

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ

limp >>>>>>> لنگیدن‌، شلیدن

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - popp - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ

peril::::::::::::danger,,,perilous

خطر ،خطرناک، پرمخاطره.

there is great peril in trying to climb the mountain

RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - summer_66 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ب.ظ

linger >>>>>> درنگ کردن‌، تاخیر کردن‌، دیر رفتن‌، مردد بودن.