|
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - نسخهی قابل چاپ |
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - mehrdad372 - 22 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
من نمونه سوال پایگاه داده پیشرفته دکتر محسن زاده علوم تحقیقات تهران رو میخواستم ممنون میشم برام بفرستید mehrdad372@yahoo.com |
RE: درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - nargess - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)mh_0034 نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز ایشون تو اردبیل الگوریتم موازی تدریس نمی کنن. سیستم عامل پیشرفته و مباحث پیشرفته داشتن که امتحانشونم خیلی سخت نیست. باید جزوه شونو با دقت بخونین و همه مثال ها مخصوصا حل کردنی هارو خوب بلد باشین مثل هموناست تقریبا.از هر مبحث سوال میده و تقریبا تعداد سوالات زیاده؛ موفق باشین |
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - ohayo - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ
سلام من دانشجو دکتر هارون آبادی هستم و فردا امتحان مهندسی نرم افزار پیشرفته دارم اگه ممکنه یه نمونه سوال بهم بدین و فرقی هم نمیکنه کدوم دانشگاه باشه خیلی لطف میکنین و ممنون |
|
درخواست نمونه سوالات ارشد برنامه سازی منطق - esmaildorazahi - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ
سلام دوستان لطفا اگه کسی نمونه سوال از برنامه ریزی منطق داره بزاره خ خ خ خ خ تشکر |
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - elahe fra - 25 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
سلام کسی نمونه سوال vlsi پیشرفته دکتر ناوی داره؟ تشکر |
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - mehdi10421 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ب.ظ
با سلام مزایا و معایب بازیابی به صورت backward و forward را میخواستم از درس نرم افزار مطمئن |
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - elsaa - 06 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
اگه امکان داره نمونه سوال درس سیستم های توزیع شده و امنیت داده رو بگذارین.ممنون میشم. |
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - mahi_24 - 18 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
کسی با دکتر جبه داری شبکه داشته ؟سوالاش چطوره؟ |
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - hnarghani - 08 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ
نمونه سوالات پایگاه داده پیشرفته دکتر محسن زاده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - atenaa - 08 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
کسی نمونه سوال هوش تجاری یا سیستم های پرداخت الکترونیک نداره؟ |
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - malaek4my - 15 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ
سلام وقت همگی بخیر کسی نمونه سوال مباحث پیشرفته در مهندسی نرم افزار از استاد صادق زاده داره؟ نیاز مبرم دارم ![]() ![]()
|
|
درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - hasti7 - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان عزیز هیج کدوم از شما عزیزان درس الگوریتم موازی رو با استاد قلی زاده نگذرونده؟ سوالاش چه جوریه؟ آیا کسی نمونه سوالی داره که بتونه کمک کنه؟ ممنون از لطفتون |
|
RE: درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - natanz - 15 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ
ارزیابی و کارایی |
RE: درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - یاس رازقی - ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ)mjjoon نوشته شده توسط: یا سلام خدمت همه دوستان. چند تا از نمونه سوالات درس فازی رو میذارم انشاا.. که مفید واقع بشه . لطفا جوابا رو هم بذارید ممنون
|
|
RE: درخواست نمونه سوالات دروس ارشد - somayeh2015 - 22 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ق.ظ
سلام.لطفا نمونه سوال درس سیستم های تصمیم یار)dss و شبکه پیشرفته و بزارین.ممنون از لطفتون |