|
|
قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - نسخهی قابل چاپ |
|
قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - lonelyforever - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ
سلام ، برای من هم همین طور هست. اما فکر می کنم با این سیستم فقط میشه برای خوابگاه خودگردان ثبت نام کرد. من که واقعا نمی دونم چیکار باید کنم. |
|
RE: قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - mahsa_mb - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ
سلام به بچه های ورودی اصفهان.خوب شد این تاپیکو دیدم وگرنه تا شنبه ناراحت بودم فکر میکردم فقط واسه من errorمیده! ![]() تو اطلاعیه سایت نوشته :راهنمای درخواست خوابگاه پس از تحویل مدارک و پذیرش دانشجو یعنی منظورش همون ۱ الی ۳ مهره؟ |
|
قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - Jooybari - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
دکتر فرامرزی فکر کنم معاون دانشجویی دانشگاه باشه. |
|
RE: قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - farhadz - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
کسی می دونه چک رو باید در وجه کی بنویسیم؟؟؟؟ ما که داریم می یایم باید با خودمون چک رو هم بیاریم دیگه، ولی هنوز مشخص نیست اصلا" مالک خوابگاه شیخ بهایی کیه! اصلا" کجا نوشته بود باید واسه تاریخ ۹۱/۱۱/۳۰ باید یه چک ۴۵۰ تومنی در وجه مالک خوابگاه بیاریم؟؟؟؟ من هر چی داخل فایل ها می گردم نمی تونم پیداش کنم!
|
|
قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - Jooybari - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ
مگه چک میخاد؟ دوره ما فیش میخواستن. میومدیم اصفهان به یه شماره حساب واریز میکردیم. |
|
RE: قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - farhadz - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
یه فایلی هم بود که نوشته بود ورودی های جدید کارشناسی ارشد تو خوابگاه شیخ بهایی اسکان داده می شن! اون فایل رو هم پیداش نمی کنم! آخه من هر بار که می دیدم صفحه رو آپدیت کردن، کل فایل ها رو پاک می کردم و همه شونو از اول دانلود می کردم، یعنی اون فایل رو برداشتن؟؟؟؟؟؟ ![]() (۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: مگه چک میخاد؟ دوره ما فیش میخواستن. میومدیم اصفهان به یه شماره حساب واریز میکردیم.تو یکی از فایل ها نوشته بود یه چک ۴۵۰ تومنی در وجه مالک خوابگاه شیخ بهایی باید بیاریم! الان مثل اینکه اون فایل رو ودراشتن یا کلا" حذفش کردن! نمی دونم من که دیگه واقعا" گیج شدم! اصلا" کلا" دیگه اسمی از خوابگاه شیخ بهایی تو فایل ها نمی شه پیدا کرد! یعنی کلا" بی خیال شیخ بهایی شدن؟؟؟؟؟
|
|
قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - hosseini25 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ق.ظ
بچه ها چه خبر؟کسی تونست درخواست خوابگاه بده؟کی میرین دانشگاه؟چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - majidjan - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ
اینجور که پیداست تا اوایل مهر خبری از خوابگاه نخواهد بود !!! خدا به دادمون برسه. |
|
قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - Jooybari - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ
احتمالاً چک برای تضمین گرفتن ترم دوم خوابگاهه. اگه نیارید فکر نکنم اذیت کنن. اگرم لازم شد بیارید میتونه در وجه حامل باشه بابت پرداخت اجاره بها. توی سامانه قبلی همراه با پرکردن اطلاعات درخواست خوبگاه میدادیم. احتمالاً برای تاریخ ورود دانشجوهای جدید برنامه ریزی نکردن. ولی شما هم باید پیگیری کنید. همون روز اول ده تا بهانه بیارید که ببیاید خوابگاه داخل. بگید اجارش زیاده، اینترنت نیاز دارید و ... |
|
قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - The BesT - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
حتما دوستان برید اصرار کنید که خوابگاه داخل بگیرید.... اصلا رک و راست بگید : هزینش زیاده پول نداریم!!!!! دروغ که نگفتید...واقعا خب هزینش زیاده....!! بگید اینترنت میخوایم؛ و اعتراض کنید و سروصدا کنید. بگید ما اومدیم درس بخونیم اینجا.وقتمون با خوابگاه خودگردان و مسیولیتهاش و ... گرفته میشه ولی من اگر جای شما بودم، خیلی راحت میرفتم میگفتم پول ندارم...!! و وظیفتون هست خوابگاه بدید...!!!! |
|
RE: قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - farhadz - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ
من زنگ زدم گفتم که تو ثبت درخواست خوابگاه مشکل داریم، گفتن لازم نیست، همین که موقع ثبت نام زده باشین متقاضی خوابگاه هستید، واسه ما کافیه، بیاین معرفی نامه می دیم بهتون واسه خوابگاه خودگردان!
|
RE: قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - majidjan - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ)lonelyforever نوشته شده توسط:(23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ)farhadz نوشته شده توسط: من زنگ زدم گفتم که تو ثبت درخواست خوابگاه مشکل داریم، گفتن لازم نیست، همین که موقع ثبت نام زده باشین متقاضی خوابگاه هستید، واسه ما کافیه، بیاین معرفی نامه می دیم بهتون واسه خوابگاه خودگردان! آره همین خطا رو میده اسمتون رو از بالای عکس حذف کردین !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی اون پایین دوباره اسمتون رو نوشته ها !!
|
|
RE: قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - lonelyforever - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ
این عکس رو هم برای این میگذارم که بچه های عزیز مانشت که مثل من نگران بودن و این خطا رو میدیدن از نگرانی در بیان که برای همه این خطا داده میشه [attachment=6703] من که واقعا با این هزینه نمی تونم ثبت نام کنم. کلی تلاش کردیم که اینقدر پول بدیم؟ |
|
RE: قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - majidjan - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
بچه ها حالا شنبه چه درسی داریم ؟!!!
|
|
قبولی های آی تی دانشگاه اصفهان - hosseini25 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ
بچه ها اون بخش خوابگاه رو عوض کردن دیدین ؟ |