|
|
گروه درسی آبان ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی آبان ماه - NP-Cσмρℓєтє - ۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط:(18 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:ولی در کل خوش بحالتونه بشما ۱ کتاب اضاف شده تازه اگه بخواین به ما بیچاره ۵,۶ کتاب اجبارا هرچند ایشالا با کمک خدا و بچها ورقو برمی گردونیم(18 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ)sarah.arshad94 نوشته شده توسط: [quote='ziba.O' pid='314625' dateline='1415546135'] ولی من گرایشم نرم افزار نیستاااا! شما گرایشتونو نوشتید نرم افزار!!! اونوقت از آی تی صحبت میکنید!
|
RE: گروه درسی آبان ماه - Mahsash - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ)mrg_vb نوشته شده توسط: سئوالات محاسبات چطوریه ؟ بله با تقریب خوبی میشه گفت که اکثر سوالاتش با جایگذاری حل میشه. (۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط: [quote='mrg_vb' pid='314658' dateline='1415550039'] (۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: اقایون مسلط نرم افزار الان سوار بر اسب میتازن من نمیدونم شما تو محاسبات چه نکتهای دیدین واقعا که من و خیلیهای دیگه ندیدیم!! من با هرکس صحبت کردم از کنکوریهای سالهای پیش نظرش همین بود که خیلی آسونه محاسبات! میشه همهی سوالاتش رو هم حتی جواب داد! من از پوران خوشم نیومد. چون درسو پاس نکرده بودم از پوران نمیفهمیدم هیچی. ولی راهیان ارشد خوبه. راضیم ازش. بقیهی درسها هم دیگه به خودتون برمیگرده. منطقی واقعا بیس خاصی نمیخواد. اگر منطقی بلد نباشین چه جوری معماری میخواین بزنین؟ من که میگم منطقی رو حذف نکنید. باز هم میل خودتونه... |
|
گروه درسی آبان ماه - Mahyar.ghi - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
گرایشه کارشناسیمه الن واسه ای تی میخونم |
|
RE: گروه درسی آبان ماه - tanhatarin - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
اگر راست میگی کارنامه اتو رو قول بده بذاری زیاضیاتتو ببینیم من اشتباه میکنم شما درست میگی قول بده قول بده |
|
گروه درسی آبان ماه - NP-Cσмρℓєтє - ۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ
خانومه مهساش و سایر دوستان, لطف کنید به حال ما رحم کنید ما بخوایم از پست های شما عبور کنیم , باید آژانس بگیریم! تورو خدا انقد نقل قولهای طولانی نذارید
|
RE: گروه درسی آبان ماه - tanhatarin - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: من نمیدونم شما تو محاسبات چه نکتهای دیدین واقعا که من و خیلیهای دیگه ندیدیم!! من با هرکس صحبت کردم از کنکوریهای سالهای پیش نظرش همین بود که خیلی آسونه محاسبات! میشه همهی سوالاتش رو هم حتی جواب داد! من از پوران خوشم نیومد. چون درسو پاس نکرده بودم از پوران نمیفهمیدم هیچی. ولی راهیان ارشد خوبه. راضیم ازش. ================ در ضمن استاد خوب محاسباتم دکتر گیلک مدرسان شریف برو معنای استاد ریاضی رو بفهمی |
RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط: کی میگه محاسبات اسونه؟میشه بگین اون ۳فصل کدومه؟ |
RE: گروه درسی آبان ماه - m.teymourpour - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ق.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: بچه های کامپیوتر یکم جمع و جورتر بشینید دوستامون از آی تی اومدن با هم جا شیم! کلا خوب به بچه های ای تی روحیه میدین. امیدوارم وقتی ظرفیت هوش نصف شد بچه های ای تی هم بیان و به شما روحیه بدن |
|
گروه درسی آبان ماه - Mahyar.ghi - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
از بچهایIT کیا ثبت نام کردن؟؟؟چیکار کنیم؟؟ینی امیدی نیس؟؟من که فردا زنگ می زنم وزارت اخه یکی از بچها زنگ زده فهمیده این نظر فوق کارشناسیو وزارت داده بعد گفتن سازمان سنجش زود اعلام کنه که نکرده!!!گناه ما چیه خداااااااااااااا:-( |
|
گروه درسی آبان ماه - tanhatarin - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
توصیه اخر برید ریاضی مهندسی یا محاسبات رو تو مدرسان با گیلک بگیرین بخدا نمیبازین |
RE: گروه درسی آبان ماه - NP-Cσмρℓєтє - ۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:(18 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ق.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: بچه های کامپیوتر یکم جمع و جورتر بشینید دوستامون از آی تی اومدن با هم جا شیم! شما چرا از بعد منفی به قضیه نگاه میکنید؟!! من خودم گرایشم هوشه ولی واقعاً برای این قضیه که واسه بچه های آی تی رخ داده ناراحتم!در ضمن ما از این مدل روحیه دادن ها استقبال میکنیم! |
|
گروه درسی آبان ماه - explorer - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
آزمونهای مدرسان تغییر کرد؟؟؟؟ |
|
gucci handbags cyber Monday sale
aq111 - rivowmop39 - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. The victory delighted the majority to do with going to be the do nothing more than over 41,000 fans all over the Recife as going to be the Brazilian locals shouted enchanting Costa Rica from top to bottom the round-of-16 game مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. "Defendants as part of your lawsuit included Reed Elsevier [RDELGE مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. In Gregory, Texas, Tianjin Pipe is the fact that investing exceeding $1 billion all around the an all in one factory that makes avenues also acrylic and gas drillers مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Life is moving at warp speed for little Lucy Li مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. The rebels back former Vice President Riek Machar, a Nuer who was fired from his office in July by President Salva Kiir, an ethnic Dinka مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی آبان ماه - m.teymourpour - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: شما چرا از بعد منفی به قضیه نگاه میکنید؟!! جدی نبود.... منم واسه بچه های ای تی واقعا ناراحت شدم. میخوام یه چیزی بهشون بگم. کسانی که واسه ارشد انتخاب رشته میکنن معمولا رشته شونو از روی علاقه و شناخت کامل انتخاب میکنن. مطمئن باشید بچه های هوش و نرم افزار کاری به رشته شما ندارن و حتی اگه مجاز هم بشن انتخاب رشته نمیکنن چون اگه میخواستن برن ای تی از همون اول ای تی رو انتخاب میکردن و راحتتر هم قبول میشدن. امیدوارم اینو قبول داشته باشین که ای تی خیلی اسون تر از کامپیوتر. وقتی سوالای ساختمان و طراحیشو نگاه میکنی نسبت به سوالات کامپیوتر بچه بازین باید به این نکته هم توجه کنین که سوالات کامپیوتر نسبت به ای تی سختتر و مفهومی تره و باید شیوه درس خوندنتونو عوض کنین و درسا رو مفهومی بخونین بازم میگم خیالتون راحت باشه. هیچ کس به رشته .......... شما کاری نداره |
|
گروه درسی آبان ماه - Mahyar.ghi - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
لطفا بحث کدوم رشته راحته کدوم سخت راه نندازید عرض شد هرچی عوض داره گله نداره نرم افزار اگه سختتره عوضش ظرفیتش خیلی بیشتر از ای تیه!!! |