|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - srj - 23 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط:(23 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ)srj نوشته شده توسط:(23 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط:(23 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: IT نداری دوست عزیز؟(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: آخه قابل انتخاب نیست ---------------------- من بعضی درسارو تمام کردم البته تقریبا همه بجز سیستم و شبکه و نرم! بچه ها از اول دی چی میخونید؟ |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mammad_asir - 23 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ
در چه حالید حیف شد این دو هفته ای خیلی کم خوندم کلا این دو هفته شده ۱۲۰ ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه جمله کمر شکنی نوشتم!!!!! این سوالات سالای قبل آی تی چی شد پس |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - armin_b00ter - 24 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
به پایان آمد مشترک و اختصاصی ریاضی همچنان باقیست :| متنفرم ازت ریاضییییییییییییییییییییی (۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: در چه حالید حیف شد این دو هفته ای خیلی کم خوندم کلا این دو هفته شده ۱۲۰ ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اینقد کم می خونی چجوری می خوای کنکور قبول شی واقعا ؟ من که فکر نمی کنم مجازم بشی
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mos_hos - 24 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ق.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: با سلام:ممنون از لطفت رفیق.آره اتفاقا خودمم میخواستم همینو آخر حرفام بگم ولی یادم رفت!به خاطر فشار کنکور ذهنم یاریم نکرد و فراموش کردم دیگه به بزرگی خودتون ببخشین.دیگه ظرفیت مغزم فول شده باید به فکر یه حافظه جانبی واسه خودم باشم!!! یا حداقل باید یکی از الگوریتم های مدیریت حافظه رو رو مغزم اجرا کنم!!!!! ولی از هیچی بهتره و بعضی سوالات رو درست حل کرده.منم واسه همین در کنارش کلید سنجش رو گذاشتم تا دوستان خودشون جوابای ماهان رو با کلید سنجش تطبیق بدن ولی یادم رفت که این توضیحات رو بگم! دوستانی که لینک کنکورهای دیگه رو خواسته بودن میتونن از سایت زیر کنکور ارشد سالهای گذشته رو به همراه کلید سنجش واسه تمامی رشته ها دانلود کنن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اگه جایی جواب تشریحی آی تی رو دیدم حتما لینکشو میزارم |
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - deh-ab - 24 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:از همه عذر خواهی میکنم اصلا یادم نبود لینک را بزارم/...به قدری اعصابم دست این درسا خورده که دارم داغون میشم نمیدونم چیکار کنم/...نقل قول:نقل قول: ITبا سلام: اینم لینک دانلود: (با عذر خواهی مجدد) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mos_hos - 24 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ)mhbftdb نوشته شده توسط: جلد دوم ریاضیات مهندسی (پاسخ تشریحی تست های کنکور تمام گرایشها) با تالیف محمود کریمی (استاد نصیر) ، چاپ و توزیع شد.اتفاقا من اواخر تابستون خواستم کتابشو بگیرم کل انقلاب رو زیر پا گذاشتم ولی گیرم نیومد و گفتن خارج از چاپه. بعدا که رفتم چاپ جدیدش رو بخرم دیدم دو جلده.جلد اولش فقط درس و مثاله و جلد دومش فقط حل تسته. البته جلد اولش از یه کتاب تست بیشتر تست داره!!!!!!!!! تمام مثال هاش تستهای سال های قبله. من موندم با این همه تست تو جلد ۱ دیگه آیا تستی هم واسه جلد ۲ مونده؟!!!!!!!!!!!! |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - deh-ab - 24 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ق.ظ
دوستان من چند تا مشکل دارم کسی راه حلی داره براش : ۱-حالم از این کتاب مهندسی نرم افزار داره به هم میخوره اصلا نمیفهمم چی به چی هست الان میخونم فردا یادم نیست/... ![]() ۲-تو طراحی الگوریتم و ساختمان داده خیلی ضعیفم درس را خیلی خوب میگیرم ولی تو متوجه نمیشم/... ![]() ۳-کلا تو دروس مشترک یه کم لنگ میزنم تا الان نشده تو آزمون های پارسه بالا ۲۶ بزنم/... ![]() ۴-تا الان هیچ کدوم از درسام را تموم نکردم هنوز خیلی مبحث ها مونده به علاوه اینکه من اصلا دوره هم نکردم/... ![]() ۵-در پایگاه داده قسمت وابستگی تابعی و نرمال سازی گیر دارم اصلا نمیفهمم/... ![]() ۶-اگر کتاب تست خوبی برای طراحی الگوریتم و ساختمان داده سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید/... ![]() موفق و پیروز باشید یا حق/... |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - unicornux - 24 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو ببنید.واقعا جالبه. این سایت درآمد متوسط مهندسین مختلف آمریکا رو نشون میده مهندسین محترم ساکا رو ببندید جمع کنیم بریم که داره دیر میشه. در ضمن پرچم مهندس کامپیوتر هم بالاست. |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - svk7 - 24 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: در چه حالید حیف شد این دو هفته ای خیلی کم خوندم کلا این دو هفته شده ۱۲۰ ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ۱۲۰/۲=۶۰ ۶۰/۶=۱۰ ![]() روزی ۱۰ ساعت میخونی میگی کمه پس ما چی بگیم ![]() ![]()
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - esisonic - 24 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:بسی امیدوارمان کردی..!!! |
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - deh-ab - 24 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ق.ظ)mhbftdb نوشته شده توسط:نقل قول: ۶-اگر کتاب تست خوبی برای طراحی الگوریتم و ساختمان داده سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید/...پوران پژوهش بهترینه و مقسمی افتضاح !!! ولی الان دیگه آخه ؟ دوست عزیز منم خودم الان دارم پوران میخونم یه کتاب می خوام برای تست که فقط باهاش تست بزنم /... |
|
Re: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Amir V - 24 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ
دوستان واسه پایگاه داده، فرمهای نرمال ۴NF و ۵NF هم لازمه یادگیریش؟ Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - M@A - 24 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ق.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: دوستان من چند تا مشکل دارم کسی راه حلی داره براش : سلام منم مث شما هرچی تست کار میکنم برا آزمونا بیشتر از ۲۰ نمیشم...توخونه ک تست میزنم مشکل ندارم براآزمونا خراب میکنم.دروس مشترک مشکل ندارم اما مشترک مشکل دارم....کسی هست مارا یاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - white bird - 24 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ
بچه ها کسی جواب تمرین های کتاب حق جو داره؟؟مخصوصا تست های اخر کتاب |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mos_hos - 25 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ
یه مدته صفحات خیلی کند پیش میرن، فکر کنم بچه ها سخت دارن میخونن!!!!! بلاخره منم کتابا رو تموم کردم و فقط ۱/۳ ریاضی مهندسی مونده. امروز یه برنامه جدید واسه خودم طراحی کردم و به امید خدا از فردا میرم واسه دوره کردن و تست کار کردن. اگه بتونم طبق برنامه جدید پیش برم خیلی عالی میشه. وقت زیادی تا کنکور نمونده و واسه همین برنامم نسبت به برنامه قبلیم تقریبا ۲ برابر سنگین تره. این هفته تستش میکنم اگه دیدم جواب میده واستون میزارمش شاید به کارتون اومد. اینم کارنامه اعمال هفته گذشته من: سیستم عامل رو از اول تا آخرش خوندم ۱۰۰ صفحه ریاضی مهندسی کریمی زبان ۶ درس از ۵۰۴ هر شب ۱ ساعت تست کار کردم |