|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - sanaz777 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۱۴ ب.ظ
همایون شجریان-خوب شد |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - عزیز دادخواه - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۱۴ ق.ظ
(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۱۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: همایون شجریان-خوب شد قشنگ بود مرسی. دوستان شرح پریشانی من گوش کنید. عبدالوهاب شهیدی |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - pioneer01 - 11 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۴۴ ب.ظ
حمزه نمره - داری یا قلبی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Milad_Hosseini - 12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۲۴ ق.ظ
صبر ایوب- جواد یساری |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - tabassomesayna - 13 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۴۷ ق.ظ
دریا (موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد..فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد) چمدون رستاک حلاج |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - αɾια - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۴۳ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - خانه سبز - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۲۹ ب.ظ
اتفاقا بنظر من باید اول بسم الله بهش گفت اینجور رابطه ها قبل اینکه عادت بشه برات باید بزاری یا سوتفاهم بشه یا تبدیل به عشق والا اگه سوتفاهم بشه ضربه می خوری و اگه عشق بشه طرف میگه من رو عاشق کرد با رفتارهاششش |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - edward71 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۰۱ ب.ظ
"در به در" مهدی احمدوند مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - αɾια - ۰۴ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۱۱ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه آهنگایی هم هست که... بگذریم. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - αɾια - ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۴۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - diligent - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ ق.ظ
گل گلدون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. گل گلدونه من شکسته در باد تو بیا تا دلم نکرده فریاد گل شب بو دیگه شب بو نمیده کی گل شب بو رو از شاخه چیده گوشه ی آسمون پر رنگین کمون من مثل تاریکی تو مثل مهتاب اگه باد از سر زلف تو نگذره من میرم گمش میشم تو جنگل خواب گل گلدون من ماه ایوون من از تو تنها شدم چو ماهی از آب گل هر آرزو رفته از رنگ و بو من شدم رودخونه دلم یه مرداب آسمون ابری میشه اما گل خورشید رو شاخه های بید دلش مگییره دره مهتابی میشه اما گل مهتاب از برکه های آب بالا نمیره تو که دست تکون میدی به ستاره ........ |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - αɾια - ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۹ ب.ظ
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 14 تیر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۹ ب.ظ
علی عظیمی - پیش درآمد (Prelude) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Duran Duran - Ordinary World مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - αɾια - ۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۵:۵۹ ب.ظ
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - blx - 20 تیر ۱۳۹۷ ۰۲:۵۱ ب.ظ