|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مورتن - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ
چهره هفته یا بعبارتی چهره ماه:
|
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ
بعد از ظهر به فاصله زمانی بین اذان ظهر تا ۴ ساعت بعد اون می گن حالا اگه تو این مدت نتایج نیومد بدونید علوی فاضل به کمک مراجع عظام تو ساعات شرعی ایران دست برده |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahdi200hell - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:من می خواستم همچین شوخی بکنم.دیدم به فحشش نمی ارزه(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: نتیجه اومد الاندیگه اگه راست بگی هم باور نمیکنم.. |
|
Re: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
بچه ها این دقایق اخر کمتر رفرش کنید که سروراشون تعطیل نشه.
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - salam5 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط:کار عاقلانه ای کردی(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:من می خواستم همچین شوخی بکنم.دیدم به فحشش نمی ارزه(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: نتیجه اومد الاندیگه اگه راست بگی هم باور نمیکنم..
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - khashayar2 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ
جالبه هنوز اطلاعیه نزدن ![]() این یعنی دوستان ایشالا بعد از بازی امشب والیبال کشورمون با استرلیا جوابا میاد ایشالا موافقم ایرانه ها،اینقد رفرش نکنید یهوو دیدید سر شانس ما سرورشون پوکییید
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sand - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
یعنی ۴۵ دقیقه دیگه میاد؟؟؟؟ کشتن مارو با این نتیجه زدنشون. |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ
بعدم علوی فاضل اطلاعیه میزنه : به علت بار ترافیکی بسیار زیاد و کم بودن پهنای باند نتایج اصلا اعلام نمیشه |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
مهدی بفهم چی میگی |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: یعنی ۴۵ دقیقه دیگه میاد؟؟؟؟مگه گفتن ساعت۴؟ |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
سلام دوستان اگر من خبر نگار بودم همون اول صد تا عکس ازش میگرفتم با ژست های مختلف توی خبر اول میزدم که دیگه بقیه اذیت نشن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahdi200hell - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: بعدم علوی فاضل اطلاعیه میزنه : به علت بار ترافیکی بسیار زیاد و کم بودن پهنای باند نتایج اصلا اعلام نمیشهانوقت مجبورن نتایج رو دستی بیارن دم خونه ها یکسالی طول میکشه!!!!!! :-))))) |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ
یه سوال دوستان حداقل تعداد واحد وحداکثر چند تاست با معدل بالای جند بیشتر میشه چند تا؟ |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
فاضل گفته بعد از ظهر ، پس اذان که ساعت یکه + چهار میشه پنج . دوستان تا پنج اعلام نشد بدونید فاضل دندش می خاره |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marria - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ
اکه ساعت ۴ می خواستن بزنن تا الان اعلام کرده بودن، دوستان من خواجه نصیر مجازی نرفتم، مهلتم تموم شد،تنها امیدم به ازاد کی میخواد یه سال دیکه بخونه؟!!!؟!!!! |