|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - jameshenas - 17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: برای آمار من فقط فصل ۱ و ۵ رو میخام بخونم...این فهته فصل یک تموم شد دوبار دارم دوره اش میکنم...بار دوم تموم بشه میرم سراغ فصل۵/// خب فصل ۴ رو هم میخونم |
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - چـکاوک - ۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ
نقل قول: به هیچ!! عنوان اگر تیک المپیاد بزنی نمیتونی بعدا انتخاب رشته کنی!!! شما مطمئنید؟؟؟؟ |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mahdi20 - 17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ
شما اگر سال آخر هستید چرا میخواهید تیک المپیاد را بزنید ؟ (۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)چـکاوک نوشته شده توسط: "به هیچ!! عنوان اگر تیک المپیاد بزنی نمیتونی بعدا انتخاب رشته کنی!!! " در کل منظور من اینه که مطالب درس آمار بهم پیوسته هستن و نمیشه مثل سیستم عامل یا حتی محاسبات عددی بی خیال بعضی از فصولش شد . موفق و پیروز باشید (۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: برای آمار من فقط فصل ۱ و ۵ رو میخام بخونم...این فهته فصل یک تموم شد دوبار دارم دوره اش میکنم...بار دوم تموم بشه میرم سراغ فصل۵/// |
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Payam92 - 17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: ظریه موافقم...تمریناتش دیونم کرده....یه کتاب حل هم نداریم ببینیم که درس حل کردیم یا نه....زبان های ****مظم***** دیونه ام کردن...داش محسن هوای خودتو داشته باش این طوری پیش بره تا سه ماه دیگه فکر کنم که... ![]() حر چند عین وغط شب با عین فشار خیلیحا از جمله خودم سرهال نبستن!!! ![]() حالا از شوخی بگذریم خب منهم آمار برنامه ام مثل توه برای فصل۵ قبلش فصل۴ رو گذرا بخون. |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - zhila67 - 17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ
دوستان به نظرتون کتاب پایگاه داده پارسه خوبه؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - asiehmohammadian - 17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلام آقا یکیم جواب مارو بده دیگه ![]()
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - parisa_z - 17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
سَــــــــــــــــلام بچه ای پشت کنکــــــــــــــــوری!!! منم اومـــــــــــــــــــــدم........ |
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mahdi20 - 17 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:بنظر من جزوه پارسه کفایت میکنه ،یه نگاهی هم به این pdf ها بندازید بدک نیست:(16 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - چـکاوک - ۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
نقل قول: شما اگر سال آخر هستید چرا میخواهید تیک المپیاد را بزنید ؟ المپیاد به درد آینده میخوره ، تو رزومه تحصیلی! البته اگه بشه رتبه آورد که خب حالا که قراره ما تلاشمونو برای کنکور کنیم میشه تو اینم شرکت کرد! |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mos_hos - 17 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ
بچه ها ۲ ماهه که من دنبال چندتا کتابای پارسه گشتم ولی پارسه تکی فروش نداشت و کتابای stock تو انقلاب هم قدیمی بودن تازه بعد این همه تلاش تونستم سیستم عامل رو از نمایندگی فروش کتابای پارسه گیر بیارم ولی آمار مهندسی رو گفت خارج از چاپه و احتمالا تا ۱ ماهه دیگه تو بازار گیر نمیاد!!!حالا چیکار کنم؟!!!آخه آمارو با اون حجم بالای مطالب دیگه کی شروع کنم؟!!!!بچه ها کسی پیشنهادی نداره؟نمیدونید از کجا میتونم آمار پارسه رو گیر بیارم؟ شنیدم آمار مدرسان هم کتاب خوبیه.نظرتون راجع به اون چیه؟ (۱۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:(16 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)mos_hos نوشته شده توسط:(15 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: بچه ها یکی بگه من چی کار کنم؟ یه روز توپم بعد وسط همون روز به کل قفل میکنم؟!!!! چیکار میکنید در این شرایط؟ مهمترین عامل این خستگی ها و بی انگیزه ای ها درس های سخت هستن که هم فهمیدنشون سخته و خسته کننده هستن و از طرفی کند پیش میرن و همین باعث از بین رفتن انگیزه میشه.پیشنهاد من واسه این مواقع اینه که یا تست بزنین یا یه درس رو که راحت تره و بهش علاقه دارین بخونین و همین سریع پیش رفتن تو این درس و راحت فهمیدن مطالب انگیزه لازم رو به شما بر میگردونه. این کار که واسه خودم خیلی عالی جواب میده. |
Re: RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Amir V - 17 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ)parisa_z نوشته شده توسط: سَــــــــــــــــلام بچه ای پشت کنکــــــــــــــــوری!!! درود. خوش اومدی ![]() Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - esisonic - 17 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ق.ظ
خوش به حالتون...من یکی انرژیم ته کشیده... کلا ً ۲ ساعت امروز معمازی خوندم... ظاهرا ً قراره ۲۵ درصد دوم رو هم خراب کنم... ...... نمیدونم چمه...اصلا ً دستم به درس خوندن نمیره...دل و دماغ مطالعه رو هم ندارم... .... ۶ ساعت دیگه باید برم شمال...لعنت خدا به هر چی استاد احمقه. ... شب همگی بخیر |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - *farnaz* - 17 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: مگه کتاب مدار الکتریکی پارسه هم پیدا میشه؟؟... از بچه هایی که واسه فروش گذاشته بودن گرفتم واسه منم امروز روز کسل کننده ای بود با طراحی الگوریتم پوران و جزوه سید جوادی گذشت |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - tarane.68 - 17 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ق.ظ
salam dustan vaghean hamegi khaste nabashid man vase narm afzar daram mikhunm,vali aslan memarim khub nist,kheily talash kardam ke bekhunm o yad begiram vali nashod,bekhatere hamin mikham rooye faslaye mohem zoom konm va vase una ye charei peyda konam kasi faslaye mohem memari ro midoone rahnamaei kone mamnoon |
Re: RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Amir V - 17 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ق.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ق.ظ)tarane.68 نوشته شده توسط: salam dustan سلام. تو هم خسته نباشی و خوش اومدی به جمع مانشتیها. اولا لطف کن پارسی تایپ کن. دوما من همین سوال رو پرسیدم توی یکیدو صفحه پیش. ظاهرا طراحی کامپیوترهای پایه، حافظه و RTL سوال بیشتری میاد ازش. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |