تالار گفتمان مانشت
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - ana9940 - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ

به نظر من میتونه اون موقع کارت پیام نور و غیر انتفاعی رو بخره. من پارسال دقیقا یادمه که خودم نخریده بودم اما لینک خرید کارت پیام نور تو صفحه ی کارنامه ام بود.

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - mjzarrin - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ

(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ق.ظ)mortez28 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها
یکی از دوستام برای کنکور امسال کارت غیرانتفاعی نخرید، ولی الان امیدش فقط به غیر انتفاعی هست، راهی داره که یه جوری موقع انتخاب رشته بتونه غیرانتفاعی هم بزنه ؟؟؟
خواهشا اگه کسی خبر داره بگه،استرس گرفته Sad

سلام دوستم.
آره، زمانی که نتایج کنکور بیاد، لینک خرید کارت غیر انتفایی و پیام نور باز میشه.

RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - hesam.ghasemi - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ق.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط:  امسال آسون تر بود ولی در کل میشه گفت دروس مشترک سخت بود

متن های زبانش در حد کنکور نبود می تونست سختتر باشه

گزینه های دروس مشترک خیلی آدم رو توی شک مینداخت

شما ظاهرا ریاضی نخوندین، برای همینم چون واسش وقت نذاشتین و سوالاشو هم ندیدن این حرف رو میزنین، من کلی ریاضی خوندم ولی درصدم زیر ۱۰ میشه:-(

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - ana9940 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ

^ منم دقیقا همین اتفاق واسم افتاد. ریاضی مهندسی و محاسبات فول بودم ولی درصدم شده ۴ !!!

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - good-wishes - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ

جهت بالا آمدن تاپیک جهت بحث هایی که کم کم داره در تاپیک های مختلف داغ میشه تا روز اعلام نتایج !!!
دوستان اگر صحبتی هست اینجا مطرح کنیم.ممنون

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - shahbazi - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ

ادم نوشته های شما رو میخونه ناامید میشه از هر چی دانشگاه و درس و کنکوره.
بنظر من اشکال از کنکور و سوالات نیست اشکال از خود ماست که خودمونو درست اماده نکردیم
ما ادما عادت کردیم هر اتفاق بدی توی زندگیمون
میوفته زمین و زمان رو مقصر میدونیم جز خودمون
خب بد هم نیست به خودمون و عملکردمون
یه نگاهی بندازیم.ببینیم کجای کارمون ایرادی داشته. بجای اینکه روحیه و انگیزه خودمونو خراب کنیم با واقعیت کنار بیایم و دنبال راه چاره باشیم براش نه غصه بخوریم که چرا من بدشانسم و چرا و چراهای دیگه.
ختم کلام:امیدوارم همه موفق بشن تو کنکور اما اگه خدایی نکرده نتیجه اون چیزی نشد که انتظارشو داشتید به این فکر کنید که شما نود درصد راه رو اومدیدقطعا از پس اون ده درصد هم برمیاین و بشینید انالیز کنید که کجاها راهتون غلط بوده و اصلاحش کنید.ناامید نشید.
موفقیت از ان شماست.
همگی موفق باشیییییییییییییییییییید

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - ۸Operation - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ

یادش بخیر....
خدایا این ماه ماه سرنوشت ماست.... به ما این لیاقت رو بده که به توکل کنیم....الهی آن ده که آن به....

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - jameshenas - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ

حال و هوای کنکورررر یادش بخیر

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - Marcel - 04 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ

من که مردم از خواب دیدن، هی هر شب هر شب خواب کنکور، ول کن دیگه بابا، بی خیال شو، روحم نداره این کنکور لعنتی آدم بگه ای تو اون روحت. حالا خوابای قبل کنکور خوب بود، این خوابای این ور که همشون کابوسن لعنتیا، رسمن از پارسال همین موقع که ترم هشت بودیم تا حالا در گیر جوابای اولیه و نهایی کنکور و عواقب اونیم...بساطی درست کردیم واسه خودمونا...والا با این کنکورشون...

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - deh-ab - 07 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ

فکر نمیکنم رتبه ی جالبی بیارم. بازم نمیدونم چی بگم کلا الان تو فکر امتحانات پایان ترمم هستم ولی باکی نیست(با این که این همه براش زحمت کشیدم) یا خدمتی هستیم یا دانشجو.(دنیایی نیست)

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - reyhaneh64 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ

(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ)Marcel نوشته شده توسط:  من که مردم از خواب دیدن، هی هر شب هر شب خواب کنکور، ول کن دیگه بابا، بی خیال شو، روحم نداره این کنکور لعنتی آدم بگه ای تو اون روحت. حالا خوابای قبل کنکور خوب بود، این خوابای این ور که همشون کابوسن لعنتیا، رسمن از پارسال همین موقع که ترم هشت بودیم تا حالا در گیر جوابای اولیه و نهایی کنکور و عواقب اونیم...بساطی درست کردیم واسه خودمونا...والا با این کنکورشون...

شمارو به آرامش دعوت میکنم.
Smile

بی خیال دوست عزیز
فرقی نداره بهش فکر کردن یا نکردن
توکلت به خدا

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - m@hboobe - 09 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ

اسفند ماه اصلا نمیتونستم وضعیت الانمو تصور کنم...

واقعا بیخیال همه چی شدم!

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - sohei.la - 09 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ

جوابا به زودی میاد.. خیلی استرس دارم از اینکه قبول نشمو روحیمو از دست بدم نتونم بخونم واسه سال بعد Sad

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - x86 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ق.ظ

بچه ها یه چی بگم عمق فاجعه و توهم رو درک کنید : چند وقت پیش (تقریبا ۳-۴ هفته) خواب دیدم : دارم میرم تهران واسه ثبت نام تو دانشگاه... بعد دیدم دوستام داد میزنن که : کجا میری بابا؟ جوابا هنوز اعلام نشده که؟....

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - Mänu - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ق.ظ

منکه تو کل دانشگاههای ایران یه گشتی زدم تو خواب هر بار خواب میبینم یجا قبول شدم،امیدوارم همش خواب و خیال نباشه...