![]() |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - ف.ش - ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۶ ق.ظ
فعلا نیازی به پرداخت نیست کارت رو میدن! |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - ROZA - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۷ ق.ظ
یه خبر ...................... دیگه پول نمی خواد زود باشید برید کارتاتونو بگیرید. |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - sadegh_ke - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ ق.ظ
من الان پول رو ریختم و اومدم شماره فیش رو وارد کنم جایی واسه وارد کردن نداشت. اینا دیگه شورشو درآوردن. حالا میگه باید با پست بفرستم... |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - mahdi20 - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۰ ق.ظ
پست کردن براشون اهمیتی نداره، مهم اینه پول بحسابشون ریخته شده باشه . آخه مگه میشه چند صد هزار فیش بانکی را بشینند یکی یکی چک کنند. |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - mosaferkuchulu - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۰ ق.ظ
بابا ما گیر چه کسایی افتادیما!! یعنی چی؟ |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - mahdi20 - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۰ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بابا ما گیر چه کسایی افتادیما!!تا دلت بخواد، هر جای دنیا بری چنین مدیران با لیاقت و با عرضه ای پیدا نمی کنی، یکی از یکی چیزتر !!!!!!! |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - ف.ش - ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سنجش پول منو پس بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - bright - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۷ ب.ظ
خوبه پولو نریختمااااا ![]() چندتا از دوستای من که امسال نتونسن بخونن ؛ و فقط تو آزمون شرکت کردن به خاطر این ۳۰۰۰ تومن نمی خوان سرجلسه برن |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - bijibuji - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ ب.ظ
پستی رو به نهایت رسوندن این کارو کردن . مطمئن باشید بالای ۸۰ درصد پول رو ریختن و کارت رو گرفتن حالا برش داشتن بگن اشتباه شده چطوری پیگیر شیم تا پولمونو از گلوی این عوضیا بکشیم بیرون؟ یه نفر پیشنهاد اجرایی بده |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - mahdi20 - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: سنجش پول منو پس بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کنکوری محترم: مبلغ واریزی شما به حساب سنجش صرف ساختن دانشگاه در جنوب لبنان شد، لطفا دیگر پیگیری نفرمایید ![]() (۲۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: پستی رو به نهایت رسوندنما با دوستان ارشیدیم که حدود ۵۰ نفری میشیم( کامپیوتر، معماری، مکانیک و برق )قراره تمامی فیش های واریزی را یکجا پست کنیم و ضمنا با یک طومار از خجالت دکتر توکلی و سایر بروبچ سنجش در بیایم. ![]() |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - بی رنگ - ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۴۳ ب.ظ
سلام دوستان من هم معدلم را اشتباه زدم هم نمی خام ۳۳۰۰ بهشون بدم ![]() چون فقط آزمایشی شرکت کردم به نظرتون ممکنه در آینده مشکل درست کنه متشکرم |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - mahdieh67 - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۵ ب.ظ
عجب ادمایی هستن... از حرفشون بیست و چهار ساعت نگذشته نظرشون عوض میشه.... من هنوز یکسان سازی رو یاد نگرفتم........ |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - saye84 - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ ب.ظ
واقعا جای تاسف داره ... حالا ما که ریختیم به حساب باید حتما پست هم بکنیم؟؟؟ (باید باید دوباره پول پست پیشتاز هم بدیم !!!) پ.ن. یه روز میرم ... |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - mosaferkuchulu - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ ب.ظ
راست می گه!اصلا واسه چی باید پست کنیم؟ که یه پولم بره به جیب اداره پست؟ ای بابا...! |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - Maryam-X - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من بدون ریختن پول کارتمو گرفتم... ![]() ![]() ![]() چه خوشم اومد از خودم!!!! ![]() اینقدر دست دست کردم و به این سنجش فحش دادم تا بالاخره خجالت کشید و منصرف شد. ![]() واقعا دیگه داشتم عصبی می شدم!یک ساعت بود پای این دروازهی پرداخت بودم.استرس نگرفتن کارت گرفته بودم. ![]() حالا چی شده بی خیال شدند؟ ![]() پول را کی و چه جوری باید بهشون بدیم.کجا نوشته اطلاعیهی جدید رو؟ |