![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)green seven نوشته شده توسط: پس برنامه ریزی واسه مرور نظر و برنامتون چیه ؟زود نیس ؟؟؟؟!! واسه مرور ؟ (۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: در کنارش سعی کن متن هم بخونی واسه درک مطلب خوبهنمیدونم شماها هم اینطوری هستین یا نه ولی من برای درک مطلب اگه مودش باشه خیلی خوب میفهمم اما خدا نکنه که نباشه. اصن نمیفهمم چی میگه ![]() خدارو شکر این ۲-۳ سال متن تخصصی کم نخوندم. از سیلبرشتس و هورو ویتز بگیر تا کراس و مانو و حتی گاهی سادیکو (مدار). البته همش هم خوشایند نبود ![]() بیشتر مشکلم توی کلمات غیر تخصصیه :-S |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - eh3an2010 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)green seven نوشته شده توسط: پس برنامه ریزی واسه مرور نظر و برنامتون چیه ؟ دوست عزیز استاد یوسفی خوب درس میده ولی کنکوری اصل مطلبو میگه ولی کیو از کجا اومده خدا داند! شما کلاس که بری فک کن ۱۰٪ پیشرفت داشتی باید تمامشون رو دوباره بخونی یعنی کلاس رفتن یه کار اضافی هست شما باید خودت بشینی تک تک کلمات رو بخونی خوب کتاب کنکوریهای استاد یوسفی که خط به خط درسشون میده خیلی خلاصه هستن به نظرم کارا سخته مثلا ۳ برگ اول گسسته ایشون خلاصه ۲۰۰ برگ گریمالدی من که عصبس شدم فک میکردم چرا نمیتونم باد بگیرم تا گریمالدی دیدم اصل مطلب شما کلاسا رو میری به شدت احساس راحتی میکنی ولی اینطور نیس ۹۰٪ کارا با خودته خیلی وقتتم گرفته میشه! در مورد مرور هم شما باید کلا همه رو مفهمومی یاد بگیری نه حفظ مرور هم هنوز وقتش نیس! تا وقتی این همه درس هست ۴ صفحه خوندن که مرور نمیخاد توصیه! شما حتما ویس های استاد یوسفی رو گوش بده بعد واسه کلاس ها اقدام کن Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - Mehrdad7soft - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستای گلمن شنیدم اینترنت بخش علوم پایه دانشگاه تهرانم خوبه حالا اگه شریف نشد ته برو البته اگه دوست دشتی{#emotions_dlg.laughing} |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: نمیدونم شماها هم اینطوری هستین یا نه ولی من برای درک مطلب اگه مودش باشه خیلی خوب میفهمم اما خدا نکنه که نباشه. اصن نمیفهمم چی میگهآره بعضی موقه ها که مودش نباشه یکی میزنم تو گوشه خودم لامصب همچین زود مودش میاد که نگوو ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: آره بعضی موقه ه که مودش نباشه یکی میزنم تو گوشه خودم لامصب همچین زود مودش میاد که نگووخیلی هم عالی ![]() یادم باشه سری بعدی تست کنم. البته آدم تمرینشو زیاد کنه دیگه این حس کمتر و کمتر میشه ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - hamid88 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ
وای با این همه درس چه کنم من؟ یه جوری دارم کم میارم. کارشناسی که هیچی بهمون یاد ندادن. انقدر هرج و مرج بود که بجای برنامه نویسی بهمون مدار درس دادن ![]() ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - atefeh25 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
سلام دوستان من هم میخوام واسه کنکور ۹۳ بخونم تاریخ ازمون کی هست؟ایا وقت کافی دارم؟ من ۲ ساله که فارغ التحصیل مهندسی نرم افزارم چون سر کار هستم حتی کنکور ارشد ندادم اما امسال میخوام بخونم ...........یعنی جواب میده...من گرایش تجارت الکترونیک رو دوست دارم اما نمیدونم از کجا شروع کنم برم موسسات کنکور خوبه یا خودم برنامه ریزی کنم منابعی که باید بخونم رو ممنون میشم راهنمایی کنید. ![]() |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - alagh - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)atefeh25 نوشته شده توسط: سلام دوستان من هم میخوام واسه کنکور ۹۳ بخونم تاریخ ازمون کی هست؟ایا وقت کافی دارم؟ من ۲ ساله که فارغ التحصیل مهندسی نرم افزارم چون سر کار هستم حتی کنکور ارشد ندادم اما امسال میخوام بخونم ...........یعنی جواب میده...من گرایش تجارت الکترونیک رو دوست دارم اما نمیدونم از کجا شروع کنم برم موسسات کنکور خوبه یا خودم برنامه ریزی کنم منابعی که باید بخونم رو ممنون میشم راهنمایی کنید. مصاحبه خیلی ها رو تو مانشت دیدم که یکی دو سال به خاطر کار فاصله گرفتن و بعد شروع کردن خیلی هم خوب بودن.کلاس رفتن بستگی به روحیه خودت داره-ازمون به نظر من خیلی خوبه ادم بره-برا منابع همین مصاحبه های مانشت رو بخونی عالیه.دقیق بچه ها نوشتن چی خوندن موفق شدن...به نظر من مصاحبه ها رو بخونی ۷۰ درصد سوالات برطرف میشه ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - esisonic - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: آقا میشه بگی مدار از روی کجا میخونی ؟؟؟از مرداد مدار رو شروع میکنم شما اگه خیلی ضعیف هستی و هیچ پایه ای نداری بهترین بهتره از کتاب مدار الکتریکی سوم هنرستان ( رشته برق ) استفاده کنی و تک تک تمریناش رو حل کنی اگه سطحت متوسط یا خوبه از پوران استفاده کن |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: از مرداد مدار رو شروع میکنممن مدار رو در حد مقاومت و خازن و مش و KVL و KCL و اینا بلدم :دی نورتن و تونن و اینا رو هم بخونم یادم میاد ولی خب میلنگه دیگه ![]() اما دیود و ترانزیستور دیگه اصلا ![]() فک کنم یه پایهای دارم ![]() بچهها راهیان رو میگفتن خوبه انگار. پوران بهتر از اونه ؟؟ |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mmeiamm - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ
سلام به همه ی دوستان امیدوارم موفق باشید . من از اول تیر ماه استارت زدم با سیستم عامل و ساختمان و طراحی سیستم عامل تموم شد و چند روزه دارم روزی نیم ساعت مرور می کنم و فرمول هاش و حفظ می کنم ... طراحی سه فصل و ساختمان هم سه فصل تموم شد و هم فصل جدیدو می خونم هم اونایی که خوندم و خلاصه نویسی هام و مرور می کنم... روزی ۴۵ دقیقه مندسی نرم افزار سامرویل و ۴۵ دقیقه زبان برنامه سازی پرت رو هم می خونم البته نمی کشم که زیاد حفظ کنم سعی می کنم تا حدی که می شه واسه خودم داستان بسازم و بفهممشون ...... روزی ۳۰ لغت عمومی و تخصصی هم حفظ می کنم و هر چند روز یه بار لغات و مرور می کنم . طراحی و که ی دورش تموم شه می خوام برم سراغ گسسته .... we are just a moment in time a blink of an eye a dream for the blind . . . . anathema مگه چقدر سرعتش ؟؟؟؟؟؟ من کارشناسی خوارزمی بودم سرعت میانگین ۳ مگ بر ثانیه بود در بعضی اوقات مثل صبح های زود به ۸ مگ بر ثانیه هم می رسید و دوباره میومد روی سه و چار .... یعنی شریف از این هم بالاتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - انرژی مثبت - ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ
دوستان عزیز بحث در مورد منابع رو همون طور که گفته شده توی این تاپیک ها نداریم. ممنون می شم رعایت بشه. |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)mmeiamm نوشته شده توسط: مگه چقدر سرعتش ؟؟؟؟؟؟از شبکه داخلی استفاده میکردی ؟؟؟ ![]() ![]() صنعتی اصفهان تو یه روز تابستونی که ترافیک کمه دیگه نهایتا ۴۰۰ کیلو ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
۳مگگگگگگگگ؟؟ یا حضرت سرعت با این سرعت میشه رو گوگل کلیک راست کنی بعدا copy--paste کنی ![]() |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mmeiamm - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: ۳مگگگگگگگگ؟؟ بله ... من از دانشگاه های دیگه خبر نداشتم ... واقعن انقدر کم ؟؟؟؟ ۴۰۰ کیلو که خیلی کمه البته واسه ما محدودیت حجم ۲۰۰ گذاشته بودن یعنی فایل با حجم بیشتر از ۲۰۰ مگ و نمی گرفت که البته این مشکل رو هم با PROXIFIRE حل کردیمش ........ بچه ها اگه کسی اینترنت می خواد بره خوارزمی .... جدی می گم ...... البته فقط هوش داره واسه ارشد ...... من کارشناسی اونجا علوم خوندم .......... حراستاش به هیچی گیر نمی دن ![]() ![]() ![]() |