|
|
بحث و بررسی آزمون جامع اول پارسه رشته مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: بحث و بررسی آزمون جامع اول پارسه رشته مهندسی کامپیوتر - AMTP - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: سوالها بعضی هاش زیادی محاسباتی بود. سلام لطفا رتبتو بگو چون من توی آزمون شرکت نکردم ولی بعدا که خودم آزمون رو دادم درصدام خیلی شبیه شما شده مرسی (۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)shazde kuchulo نوشته شده توسط: درصد های من !!! سوال ۵۵ که قسمت ب ۱۰۰% غلطه چون گرامر جوریه که برا یک b مجبوریم حداقل دو تا a تولید کنیم و این گرامر کامل نیست مثال نقضشم میشه عبارت aaabb که تعداد aهاش بیشتره ولی گرامر این عبارت رو تولید نمیکنه پس گزینه صحیح میشه گزینه ۲ سوال ۶۳ آخرین FF فقط وقتی عوض میشه که فلیپ فلاپ B از ۰ به ۱ تغییر کنه. پس وقتی ۰۰۰ شد ۰۱۱ بعدش میشه ۱۱۱ و همیشه همین میمونه چون ازونجاییکه B عوض نمیشه C هم دیگه عوض نمیشه! سوال ۱۲۰ هوش در نوع خودش بی نظیره!!! سوال گفته کدوم گزینه غلطه گزینه های ۱ و ۲ و ۳ جملات صحیحی هستند حالا گزینه ۴ باید بگه "هر سه گزینه درستند" که دراینصورت پاسخ صحیح بشه گزینه ۴ درومده گفته هر سه گزینه غلطه! خوب معلومه عبارت "هرسه گزینه غلطه" عبارت غلطیه چون هر سه گزینه درسته ولی آیا واقعا طراح سوال منظورش این بوده که "هرسه گزینه غلطه" عبارت غلطیه و میشه جواب یا میخواسته بگه هرسه گزینه درستند؟!!!! اصا کسی فمید چی گفتم؟! )سوال ۶۴ معماری طراح سوال فک کرده که اگه دستور اول پرش بود و دستور دوم پرش نبود دستور سوم باید بعد از خروج کامل دستور دوم از خط لوله وارد خط لوله بشه ولی به نظر من اگه دستور دوم پرش نباشه دستور سوم میتونه پشت بندش وارد خط لوله بشه چون دسترسی هاشون به حافظه تداخلی نخواهد داشت! من میگم در بدترین حالت ۱۰ دستور پرش داریم که کلا ۳۰ کلاک طول میکشه بقیه دستورات هم که غیر پرش هستند مشخصه میشه ۹۰ دستور که هر دو دستوری ۴ کلاک میخواد میشه ۱۸۰ کلاک پس در بدترین حالت جمعا ۳۰+۱۸۰=۲۱۰ کلاک لازم داره علما نظر بدن لطفا D: |
|
بحث و بررسی آزمون جامع اول پارسه رشته مهندسی کامپیوتر - maryam.raz - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ
سوال ۶۴ معماری درسته همون ۲۱۰ میشه تو تاپیک معماری هم نگاه کنید راجبش بحث شده |
RE: بحث و بررسی آزمون جامع اول پارسه رشته مهندسی کامپیوتر - AMTP - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سوال ۶۴ معماری درسته همون ۲۱۰ میشه تو تاپیک معماری هم نگاه کنید راجبش بحث شده ممنون، من امروز تازه عضو شدم و اصلا هم تاحالا تو این جور محیطا عضو نبودم لطفا بگین این تاپیک معماری که گفتید دقیقا کجاس! ینی از کدوم قسمت باید بجورمش؟! مرسی |
RE: بحث و بررسی آزمون جامع اول پارسه رشته مهندسی کامپیوتر - msalehi1991 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ)AMTP نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سوال ۶۴ معماری درسته همون ۲۱۰ میشه تو تاپیک معماری هم نگاه کنید راجبش بحث شده بفرما اینم لینک تاپیک معماری مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. راسی ب مانشت خوش اومدی علی آقا
|