تالار گفتمان مانشت
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ۸۵۹۱ - ۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ

دوستان من میخوام شروع به خوندن کنم ممنون میشم منابع رو معرفی کنید.من چه کتابی بخونم؟؟؟

RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - f.b - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ق.ظ

منم تازه می خوام شرو کنم اما دقیقا نمیدونم منابع تستی و رفرنس چی رو باید بخونم.

RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 13 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ

بچه ها دوباره سلام
من تقریبا ۱ ماه عقب افتادم. یک تصادف برا خانمم پیش اومده بود که کلی عقب انداخت. ولی دوباره اومدم. با انرژی بیشتر. توکل به خدا.
دعام کنید....Smile

هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Ms.Lemon - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ ب.ظ

من دیروز فصل دوم کتاب ساختمان داده دکتر قدسی را تا اول پیچیدگی سرشکن شده خوندم و امروز هم لغات درس سه کتاب ۵۰۴/

هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - sargol.1389 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ

سلام
کسی کتاب سیستم عامل پیشرفته علایی رو داره
خوبه به نظرتون؟

هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - rahmatim - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ

من تازه از ۱۸ آبان شروع کردم واسه دکتری هوش
پایان نامم هم یکمش مونده تا دفاع
یکم نگرانم
به نظرتون واسه زبان چی بخونم؟؟

هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - rahmatim - 21 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ

سلام دوستان
من برا دکتری هوش می خونم
از دیروز شروع کردم ۱۸ آذر
بزرگترین ترسم زبان
نمیدونم چطور باید خودم برا زبان کنکور آماده کنم!!! Sad

RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 22 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ

(۲۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)rahmatim نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من برا دکتری هوش می خونم
از دیروز شروع کردم ۱۸ آذر
بزرگترین ترسم زبان
نمیدونم چطور باید خودم برا زبان کنکور آماده کنم!!! Sad
شما از ۱۸ آبان شروع کردید؟؟؟!! نه ۱۸ آذر. یا شاید از ۱۸ آذر ۹۲ شروع کردید؟؟؟؟