![]() |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - نسخهی قابل چاپ |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ۸۵۹۱ - ۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ
دوستان من میخوام شروع به خوندن کنم ممنون میشم منابع رو معرفی کنید.من چه کتابی بخونم؟؟؟ |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - f.b - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ق.ظ
منم تازه می خوام شرو کنم اما دقیقا نمیدونم منابع تستی و رفرنس چی رو باید بخونم. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 13 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
بچه ها دوباره سلام من تقریبا ۱ ماه عقب افتادم. یک تصادف برا خانمم پیش اومده بود که کلی عقب انداخت. ولی دوباره اومدم. با انرژی بیشتر. توکل به خدا. دعام کنید.... ![]() |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Ms.Lemon - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ ب.ظ
من دیروز فصل دوم کتاب ساختمان داده دکتر قدسی را تا اول پیچیدگی سرشکن شده خوندم و امروز هم لغات درس سه کتاب ۵۰۴/ |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - sargol.1389 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سلام کسی کتاب سیستم عامل پیشرفته علایی رو داره خوبه به نظرتون؟ |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - rahmatim - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ
من تازه از ۱۸ آبان شروع کردم واسه دکتری هوش پایان نامم هم یکمش مونده تا دفاع یکم نگرانم به نظرتون واسه زبان چی بخونم؟؟ |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - rahmatim - 21 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ
سلام دوستان من برا دکتری هوش می خونم از دیروز شروع کردم ۱۸ آذر بزرگترین ترسم زبان نمیدونم چطور باید خودم برا زبان کنکور آماده کنم!!! ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 22 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)rahmatim نوشته شده توسط: سلام دوستانشما از ۱۸ آبان شروع کردید؟؟؟!! نه ۱۸ آذر. یا شاید از ۱۸ آذر ۹۲ شروع کردید؟؟؟؟ |