![]() |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - avin.a - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ
من شبکه علوم تحقیقات کرمانشاه قبول شدم رتبه کل: ۴ زبان:۰ دروس مشترک:۵۰ مدیریت:۴۸/۴۰ پایگاه:۲۸/۴۰ هوش:۳۱/۷۰ سیستم عامل:۲۳/۴۰ معماری:۲۶/۷۰ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - z350z - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: با سلام به همه شهریه رو نمیدونم اما این لینک یه توضیحی در مورد سال ۹۲ داده، دوستان دیگه تایید میکنند؟؟ => مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - delta - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ق.ظ)z350z نوشته شده توسط: درود خدمت دوستان مانشتی عزیز. وااااااای یعنی با این درصدها تهران قبول شدن؟؟؟؟؟؟ قبلا اصلا اینطور نبود، خدا نکن این اتفاق برا دکتری هم بیفته که اونم مطمئنا همین میش |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - maryam1991 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان ![]() منظور از رتبه اخرین فرد قبول چیه دقیقا؟ اینم کارنامه ی بنده: ![]() |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - amir-m89 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ
با سلام. تعدادی از دوستان ورودی بهمن هستن. کدام قسمت کارنامه ذکر شده ورودی مهر یا بهمن؟ |
Re: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pamta - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
![]() |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ)avin.a نوشته شده توسط: من شبکه علوم تحقیقات کرمانشاه قبول شدم لطفا عکس کارنامه تان را در سایت قرار بدهید |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - sonia1990 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
نرم افزار واحد شیراز تراز۷۲۹۴ ولی نمیرم. |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - negar.v - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ
بچه ها باور کنین خیلی ها قبول نشدن نمونش چند تا از دوستای خودم Sent from my C5302 using Tapatalk |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
اصلا هر کس منفی هم بزنه دانشگاه ازاد قبولش میکنه و میتونه بره ارشد و دکتری بخونه خبو اقا نیا. نرو.برو دولتی صنعتی شریف بخون اون کسی که پارتی داره با دیپلم هم میرسه سر کار . اصلا نگران این نباش اون کسی هم که سواد نداره.دیپلم و لیسانس و ارشد و دکتری هم فرق نداره به حالش و کسی تحویلش نمیگیره و اتوماتیک از عرصه کار در رشته کامپیوتر خارج میشه |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - gholamreza jalili - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
علوم کامپیوتر تهران جنوب |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
مقایسه دروس ارائه شده و اساتید شبکه کامیپوتری آزاد قزوین و علوم تحقیقات تهران مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - persianccie - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
سلام شبکه علوم تحقیقات تهران |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - pedram25teh - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ
بچه ها من تصمیم خودم رو گرفتم شبکه می خونم به نظرتون تکمیل بهمن می آد که قزوین برم یا بزنم تهران؟(شمال-جنوب-مرکز)؟؟؟؟؟ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - ladymj - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
کسی با کاشان جا ب جا نمیکنه؟ با رتبه ۲۸۰ اولویت اولم اونجا بود الان پشیمونم |