|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ
من با سه تا قاب حساب کردم شد ۷ تا خطا با چهار تا هم میشد ۱۲ یا ۱۳ همون رو زدم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - heee - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
اون سوال معماری در مورد حافظه چی میشد.یکی توضیح بده ترخدا.. حافظه اصلی ۲ به توان m بلوک حافظه نهان ۲ به توان c بلوک هرمجموعه ۲به توان s بلوک تعداد بیت های tag در نگاشت به روش مستقیم و انجمنی کامل و مجموعه انجمنی ؟؟ گزینه ها در دفترچه E: ۱) m-c و m و m-c+s ۲) m-c و m و m-s ۳) m و m-c و m-s ۴) m و m-c و m-c+s |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
بچه ها سوالای هوش یادتون نمیاد؟؟؟؟؟؟!!! |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: متاسفانه حوزه ی من تا دلتون بخاد تووش تقلب بود، بچه ها خیلی راحت گوشی در میاوردن و اصلا مثل پارسال با دستگاه موقع ورود چک نکردن، متاسفم برای تمام ناعدالتی ها جوش نزن این سری آدمها قطعا با تقلب هم هیچ غلطی نمیتونن بکنن |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
راستی او سوال سیسم ۱۹۹/۲۰۰ می شد دیگه من این جوری حل کرد : [tex]11=10 (1-h)\cdot200\Longrightarrow\: h=\frac{199}{200}[/tex][font=Arial][/font] و دیگه اون ارضا محدودیت ۴ می شد با mrv و اون سوال که داده بود ۲tn/4+log n میشد log2n |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sara417 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ
اینجور میگین مث پارسه بوده، کنکور آزمایشیمون چک کنیم دوباره؟؟
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ۲۴۷۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط: آقا این سؤال سیستم عامل LRUش اشتباه بود دیگه. صفحه ها را داده بود ولی نگفته بود که چند تا خونه ی حافظه هست تا page fault رو حساب کنیمآره باید تعداد قاب رو میگفت.ولی من برای ۱ و ۲ و ۳ قاب امتحان کردم.با ۳ تا قاب جواب شد ۱۲ . ولی احتمالا حذف بشه. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:آره بین ۱۲ و ۱۶ شک داشتم.۱۲ زدم(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:پس چند؟ فهمیدی کدومو میگم؟(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: من نزدم میشد ۱۶ تا ۶تا ترکیب با AB بعد ۶تا با BA و ۲ تا هم با شروع از A و ۲ تا هم با شروع از B |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ
تپه نوردی چی میشد؟؟؟؟ دما بالا پایین باشه که درست بودن |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)heee نوشته شده توسط: اون سوال معماری در مورد حافظه چی میشد.یکی توضیح بده ترخدا.. من گزینه دو رو زدم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: راستی او سوال سیسم ۱۹۹/۲۰۰ می شد دیگه من این جوری حل کرد : منم زدم log2n خداکنه درست باشه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: راستی او سوال سیسم ۱۹۹/۲۰۰ می شد دیگه من این جوری حل کرد : ارضا که منم زدم۴مقسمی گفته بود که فقط ۴ باید انتخاب بشه. یعنی logبه توان دو؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - heee - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: من گزینه دو رو زدم میشه توضیح بدین .... من فردا کنکور اصلیمه.. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: راستی او سوال سیسم ۱۹۹/۲۰۰ می شد دیگه من این جوری حل کرد : اون سوال که داده بود ۲tn/4+log n میشد رادیکال n |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ
۲NF پایگاه ,ABEFH,BCD, AG میشد؟؟؟ |