|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - فرزانه ۶۷ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:من ۷,۲ رو زدم(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:آخ صفرم مگه بود تو سیگما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)miha نوشته شده توسط: میشه ۷و۲منم همینو زدم و کاملا مطمئنم |
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - bjo0n - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)Marjan Gerdoo نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)bjo0n نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: من ۷ ۱ دراوردم من حالتهاى غیر فعال رو حذف کردم. با این حساب تعداد صفر و یک هر دو برابر میشد ولى متمم هم بودن. |
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Marjan Gerdoo - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ)bjo0n نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)Marjan Gerdoo نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)bjo0n نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: خب فرقی نمیکنه، بازم تعداد صفرهای f از تعداد صفرهای g بیشتره (اگه گفته بود تعداد صفر f از تعداد یک g بیشتره، اونوقت فقط گزینه متمم بودن درست بود). |
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - noronet - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
دوستان کسی دفترچه D بوده ؟؟؟؟ اگر کسی بوده ببینه اگر همه رو ۲ میزدیم تو منطقی و معماری چی میشید ؟؟ طبق دفترچه c که ۵ تا ۲ داشت. دمتون گرم |