|
|
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - نسخهی قابل چاپ |
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - explorer - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: لینک مستقیم منظورمه حاجی آها ![]() لیچر؟؟ وات ایز دیس؟ |
|
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - fafajoon - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
سلام. زمان شروع هنوزمشخص نشده؟ |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)fafajoon نوشته شده توسط: سلام.ایشالا به زودی. حتی شاید امروز یا فردا! |
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - minai - 08 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: برنامه نویسی جاوا را داخل ویژال استدیو۲۰۱۳ انجام بدیم؟؟؟؟ salam bale kamelan motafavete java ro dar idea ya netbeans ya eclips mizanan java script fek konam bara khoshgel sazi ui be kar mirejava 1 zabane object oriented hast ke koli to poroje haye bozorg karbord dare |
|
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - مینا خانوم - ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
سلام منم میخوام شرکت کنم جاوا چیزی بلد نیستم تو دانشگاه سی شارپ در حد متوسط کار کردم زمان شروعش کی هست؟؟ |
|
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - happy07 - 10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
سلام میناجان دوره شروع شده برای ثبت نام اینجا رو ببینید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)مینا خانوم نوشته شده توسط: سلام منم میخوام شرکت کنم جاوا چیزی بلد نیستم تو دانشگاه سی شارپ در حد متوسط کار کردم |
|
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - somayehm104 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ
سلام. منم هستم دوستان. ممنون از ایده ی خوبتون. |
|
دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - ana9940 - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ب.ظ
دوستان وارد جلسه دوم شدیم، لینک این جلسه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای هر جلسه حدود یک هفته زمان هست، هر چه سریعتر مباحث جلسه دوم رو بخونید. |
|
RE: دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - zahra:) - 06 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ
آقا ماهم هسیم |