|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ
ممنونم بابت معرفی منابع از دوستان Sent from my SM-N9005 using Tapatalk (۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ)arasteh_azadeh نوشته شده توسط:دوست عزیز کتاب شبکه دکتر حقیقت اگه ۱۲ فصل باشه از فصل ۱ تا ۷ همون انتقال داده محسوب میشه چون من این موضوع رو نمیدونستم دقیق.. امروز رفتم کتاب انتقال داده خریدم دیدم دقیقا مثل فصل اول تا هفتم اون کتابیه ک داشتم.. خلاصه اگه کتاب ۱۲ فصلی رو دارین نیازی نیس کتاب انتقال داده رو بخرین(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: دوتا سوال داشتمسلام دوست عزیز |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali77 - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ
کلا شما صندوقتون پره و پیام ارسال نمیشه من خاستم راجب منابع که توضیح میخاستین بهتون توضیح بدم و چیزی نیاز داشتین بهتون بدم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saberz - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ)ali77 نوشته شده توسط: کلا شما صندوقتون پره و پیام ارسال نمیشه دورود بر شما در مورد منابع و سوالاتی که پرسیده میشه در تاپیک هم پاسخ بدید.چون این سوالات فقط مختص یک شخص نیست و معمولا سایر کاربران هم همچین سوالاتی در ذهنشون میگذره.و اینجوری کمکی میشه به همه.مرسی |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nobody90 - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ق.ظ
دوستان کسی میدونه تعداد سوال های زبان چند تاست؟؟ چند تا سوال تخصصی هست؟ چند تا عمومی؟؟ سوالای درک مطلبی از عمومی میدن یا تخصصی؟ سوالای تخصصی اسون تر هست یا عمومی؟؟ من هم تخصصی علاقه دارم هم میتونم تست بزنم ولی عمومی نه.میخوام بدونم تعداد سوالهای تخصصی چند تاست؟ میشه دراین مورد توضیح بدید بچه ها؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ق.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه تعداد سوال های زبان چند تاست؟؟سلام ۵ سوال واژگان ۱۰ سوال گرامر ۱۵ سوال درک مطلب من فکر میکنم نمیشه گفت این قسمت عمومیه اون قسمت تخصصی یه روند ترکیبی داره البته این نظر من هست.. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 95 - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
سلام اعضا جدید خوش اومدین انشالله بتونیم باهم خوب و پر انرژی کمر درس ها رو بشکنیم بچه ها میشه ی چارت کلی در مورد برنامه تون بگین؟؟؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - n.mehr - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:من نفهمیدم بالاخره چی شد؟(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: دوتا سوال داشتمسلام دوست عزیز این همه میگن پارسه پارسه برای شبکه من کدوم کتابو باید بخونم؟ پارسال مگه گرایشها تغییر نکرد؟ اما واسه شبکه چه درسایی باید خوند؟ |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sanaz711 - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۴ ق.ظ
دوستان به نظر شما میشه دو گرایشو بخونیم؟ میرسیم؟
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۴ ق.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما میشه دو گرایشو بخونیم؟ میرسیم؟بستگی به خودتون داره کسی ک بخواد هر دو گرایش رو بخونه باید ۱۷ درس رو مسلط بشه و این کار کمی سخت هستش.. اما غیرممکن نیس (۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ق.ظ)n.mehr نوشته شده توسط:دوست عزیز من که گفتم بهترین منبع واسه شبکه کتاب حقیقت یا همون پارسه و کتاب مرجع کراس هست..(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:من نفهمیدم بالاخره چی شد؟(28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: دوتا سوال داشتمسلام دوست عزیز Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - n.mehr - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ق.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:ممنون منم میدونم کتاب حقیقت اما متوجه نمیشم کدوم کتاب حقیقت؟(29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۴ ق.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما میشه دو گرایشو بخونیم؟ میرسیم؟بستگی به خودتون داره ببینید من میخوام برای کامپیوتر شرکت کنم گرایش شبکه و رایانش امن .حقیقت الان یک کتاب توی بازار داره ۸ فصل برای شبکه واسه فناوری اطلاعات همینو بخونم کافیه؟ یک کتابم داره انتقال داده. من یک کتاب شبکه دارم سال ۹۲ خریدم از ایشون که ۱۲ فصله وقتی این دوتا رو مقایسه میکنم فصلهای udp-tcp یا فصل پروتکل اینترنت حذف شده از کتاب جدید الان من کتاب قدیمی (که شبکه و انتقال بود) رو بخونم؟کتاب شبکه و انتقال جدید رو بخونم؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط:دوست عزیز منم ک قبلا در این مورد توضیح دادم ما شبکه ای ها باید هم شبکه بخونیم هم انتقال داده جزء دروس تخصصیمون میشه.. کتاب حقیقت ۱۲ فصلی این دوتا رو شامل میشه اما واسه لایه های بالایی باید کراس هم بخونید(29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ق.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:ممنون منم میدونم کتاب حقیقت اما متوجه نمیشم کدوم کتاب حقیقت؟(29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۴ ق.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما میشه دو گرایشو بخونیم؟ میرسیم؟بستگی به خودتون داره نتیجه میگیریم ک شما همون کتاب ۱۲ فصلی حقیقت رو بخون (فصل۱ تا ۷ انتقال داده هست بقیش شبکه) + فصل ۲ تا ۵ کتاب رویکردی از فراز ب فرود کراس ترجمه ملکیان Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - n.mehr - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ
خدا خیرت بدهد الان دوزاریم افتاد ممنونم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: خدا خیرت بدهد الان دوزاریم افتادخواهش میکنم
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ)hosein 95 نوشته شده توسط: سلامبه نظر من برنامه ی هرکسی باید طبق پتانسیل و روحیه اش نوشته بشه و مثلا برنامه ی من مناسب فرد دیگه ای نیس.. توی گروه آخرهفته ها در مورد ساعات مطالعه و مباحثی ک مطالعه کردیم فایلامونو ب اشتراک بزاریم بهتر خواهد بود Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fatemeh.s - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: خسته نباشند رفقای عزیز باهاتون موافقم ایده خوبیه |