![]() |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - نسخهی قابل چاپ |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - hani89 - 22 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۱۵ ب.ظ
انتخاب رشته من اینجوری شد هرچند ۳ تای اخر و کلا نمیرم. زدم شانسم و امتحان کنم فقط ردیف رشته محل انتخابی ۱ ۴۰۷۲ | مهندسی کامپیوتر | هوش مصنوعی ورباتیکز | دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران ۲ ۴۰۷۵ | مهندسی کامپیوتر | هوش مصنوعی ورباتیکز | دانشگاه صنعتی شریف -تهران ۳ ۴۰۶۶ | مهندسی کامپیوتر | هوش مصنوعی ورباتیکز | دانشگاه تهران ۴ ۴۱۰۵ | مهندسی کامپیوتر | هوش مصنوعی ورباتیکز | دانشگاه تهران ۵ ۴۰۶۹ | مهندسی کامپیوتر | هوش مصنوعی ورباتیکز | دانشگاه شهیدبهشتی -تهران ۶ ۴۰۷۶ | مهندسی کامپیوتر | هوش مصنوعی ورباتیکز | دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران ۷ ۴۰۷۳ | مهندسی کامپیوتر | هوش مصنوعی ورباتیکز | دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی -تهران (۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ب.ظ)peyman429 نوشته شده توسط: مجموعه مهندسی کامپیوتر تبریک میگم رتبه تون عالی شده. رزومه تون چطوره؟ و چه گرایشی هستین؟ |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - poopi - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ
بچه های هوش حلالم کنن! منم به ترتیب نرم و هوش شریف رو زدم ![]() |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - hani89 - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ)poopi نوشته شده توسط: بچه های هوش حلالم کنن! منم به ترتیب نرم و هوش شریف رو زدم رتبه تون چند شد شما؟ رزومه تون چطوره؟ ایشالا که همون انتخاب اولتون قبولین ![]() |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - poopi - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(23 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ)poopi نوشته شده توسط: بچه های هوش حلالم کنن! منم به ترتیب نرم و هوش شریف رو زدم کارنامه م رو چند صفحه قبل گذاشته بودم ![]() ![]() نمرات و معدل هام که اصلا خوب نیست. مقاله هم فقط یه دونه دارم که خیلی خوبه ولی هندسه محاسباتی هستش و به هوش هیچ ربطی نداره. برای گرایش الگوریتم محاسبات نرم افزار خوبه. |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - Masoud05 - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ق.ظ
در راستای ارج نهان به دانشگاه های بزرگ اینطوری انخاب رشته کردم (۸ به بعدش باحاله و جنبه تفریحی داره): همگی غیر از شماره ۵، هوش هست ۱- شریف ۲- شیراز ۳- علم و صنعت ۴- خواجه نصیر ۵- نرم شیراز ۶- اصفهان ۷-یزد ۸- تهران ۹- امیرکبیر ۱۰- بهشتی ... (۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ)poopi نوشته شده توسط: بچه های هوش حلالم کنن! منم به ترتیب نرم و هوش شریف رو زدممشکلی نیست داداش. بچه های هوش رقابت کردن رو دوست دارن ![]() |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - poopi - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: مشکلی نیست داداش. بچه های هوش رقابت کردن رو دوست دارن بیشتر از این بابت حلالیت خواستم که احتمالا یکم تراز قبولی رو جابه جا میکنه و شاید دعوت به مصاحبه شدن یک نفر رو تحت الشعاع قرار بده وگرنه که سر مصاحبه رقابتی ندارم باهاتون ![]() ![]() |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - Masoud05 - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۵۵ ق.ظ)poopi نوشته شده توسط:(23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: مشکلی نیست داداش. بچه های هوش رقابت کردن رو دوست دارن همین که شریف بودید مهمه!! به همین دلیل من تهران و امیرکبیر نزدم. امیرکبیر خیلی راجع بهش بد شنیدم. تهران هم که ۳ تا میخواست و امسال کلی رو حتما مجاز میکنه و احتمال گرفتن دانشجوهاش زیاده. شریف باز ۶ تا میگیره و یه اپسیلون احتمالی وجود داره. در واقع شانس شریف رفتنم از تهران بیشتر بود (اینو هم چند نفر بهم گفتن) |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - nina - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ق.ظ
اطلاعی دارید دانشگاه شیراز آزمون کتبی هم میگیره یا فقط مصاحبه داره؟ |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - robotic1981 - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ)poopi نوشته شده توسط: بچه های هوش حلالم کنن! منم به ترتیب نرم و هوش شریف رو زدم من هوشم حلال نمی کنم (شوخی) فقط شریف رو انتخاب کردین یعنی کلا دو انتخاب؟؟ راستی در زمینه هوش پژوهشی داشتین ؟ رزومتون چطوره؟ |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - poopi - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ)robotic1981 نوشته شده توسط: من هوشم حلال نمی کنم (شوخی) بله فقط شریف رو انتخاب کردم. عجله و اصراری برای دکتری خوندن ندارم ![]() در مورد رزومه هم بالاتر توضیح دادم. در زمینه ی هوش فقط یک سال روی OCR فارسی، کار تجاری-تحقیقاتی کردم که البته تنها نتیجه ش این بود که چندتا روش رو پیدا کردم که نمیشه باهاشون OCR فارسی خوب ساخت! حالا اینکه با چه روشهایی میشه رو نمی دونم ![]() اگه استاد راهنمای ارشد خودم ظرفیت داشته باشن احتمال خیلی بالایی با ایشون میگیرم و میرم نرم. ولی سعی میکنم روی یکی از اساتید هوش هم کار کنم که اگه استادم ظرفیت نداشتن یه شانس دیگه داشته باشم ![]() |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - hani89 - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۳۶ ب.ظ)poopi نوشته شده توسط:(23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ)robotic1981 نوشته شده توسط: من هوشم حلال نمی کنم (شوخی) مقاله تون isi هست؟ |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - آناشید - ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ ب.ظ
بچه ها من شنیدم هر دانشگاهی میخواد غیر از کف تراز معدل رو هم شرط کنه به خصوص معدل ارشد؟ معدلاتون خوبه؟؟ بچه های سخت افزار معدلاشون چنده؟؟ |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - ghamar - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ب.ظ
سلام با پایان نلمه ۱۶/۵۲ |
RE: نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - peyman429 - 23 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۱۵ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط:از ابراز لطفتون سپاسگزارم.(22 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ب.ظ)peyman429 نوشته شده توسط: مجموعه مهندسی کامپیوترتبریک میگم کارشناسی: دانشگاه خوارزمی-تهران کارشناسی ارشد: دانشگاه شیراز گرایش: نرم افزار ۲ تا مقاله ISI و یک علمی پژوهشی و ۳ تا کنفرانس بین المللی ۷ سال سابقه تدریس در چند دانشگاه دولتی و آزاد (۱۹ فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۳۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:پارسال من ۷۸ نرم افزار بودم، روزانه جایی معرفی نشدم. اختلافم با آخرین معرفی شده شیراز ۱۲ نفر بود.(19 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۴۷ ب.ظ)mahsa_mb نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون رتبه ۹۵ برای مصاحبه دانشگاه روزانه اصفهان دعوت میشه؟!!!! ولی امسال پیش بینی اینه که شما مجاز به مصاحبه برای خیلی از دانشگاه ها هستید. |
نتایج اولیه ی آزمون دکتری ۹۵ - کلیه رشته ها - nina - 24 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ق.ظ
آقای peyman429, در مقطع ارشد موضوع پایان نامه تون چی بود؟ |