![]() |
کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - f.b - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۱۶ ب.ظ
سلام حد نصاب ها در کارنامه اعلام شده؟ |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - hani89 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۱۶ ب.ظ)f.b نوشته شده توسط: سلام خیر. در کارنامه بعدی که قراره بیاد اعلام میشه |
کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - taha_h - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ
بچه ها اخرش چی شد؟ چطوری شد؟ قراره فقط پنج جا حداکثر دعوت به مصاحبه بشیم یا قراره مثل پارسال باشه و محدودیت نداره؟ |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - hamid2009 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۰۱ ب.ظ
با سلام و تبریک به همه کسانی که رتبه خوب کسب کردند. این هم کارنامه من . |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - shahmorteza - 07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۰۱ ب.ظ)hamid2009 نوشته شده توسط: با سلام و تبریک به همه کسانی که رتبه خوب کسب کردند. این هم کارنامه من . تبریک می گم دوست عزیز . تراز بنده هم تقریبا ۴۱۰۰ هستش تو نرم افزار ولی خیلی تفاوت تراز با رتبه زیر ۱۰ داریم، فک کنم ۵۷۰۰ اینا بود مال رتبه ۸ چرا اینطوری شده؟؟؟ در هر صورت تبریک می گم |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - shahryar711 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۰۱ ب.ظ)hamid2009 نوشته شده توسط: با سلام و تبریک به همه کسانی که رتبه خوب کسب کردند. این هم کارنامه من .سلام تبریک عرض میکنم میشه منابع مطالعاتیتون رو بگویید ؟؟؟ |
کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - hamid2009 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۰۱ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:با تشکر از شما ... البته رتبه های بهتر از من در این تاپیک، به این مساله مشرف تر هستد. با این حال منابع من این موارد بودند.(07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۰۱ ب.ظ)hamid2009 نوشته شده توسط: با سلام و تبریک به همه کسانی که رتبه خوب کسب کردند. این هم کارنامه من .سلام سیستم عامل پیشرفته : کتاب سیستم های توزیعی تننبام و اسلایدهای مرتبط با فصول این کتاب از دانشگاههای خارجی که این کتاب رو تدریس میکردند. پایگاه داده پیشرفته کتاب دکتر روحانی و اسلایدهای مرتبط در اینترنت و اسلاید. پایگاه داده سلبرشاتس (۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۴۹ ب.ظ)shahmorteza نوشته شده توسط:(07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۰۱ ب.ظ)hamid2009 نوشته شده توسط: با سلام و تبریک به همه کسانی که رتبه خوب کسب کردند. این هم کارنامه من . با تشکر از شما.. |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - z1393 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۲۷ ب.ظ)hamid2009 نوشته شده توسط:(07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۰۱ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: تبریک عرض میکنم میشه منابع مطالعاتیتون رو بگویید ؟؟؟با تشکر از شما ... البته رتبه های بهتر از من در این تاپیک، به این مساله مشرف تر هستد. با این حال منابع من این موارد بودند. سلام زحمت بکشید بگید چند تا از تست های سیستم عامل رو تونستید بزنید (درست) و چند تا از اونها از این منابعی بود که گفتید. |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - hamid2009 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۵۲ ق.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ب.ظ)z1393 نوشته شده توسط:(07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۲۷ ب.ظ)hamid2009 نوشته شده توسط:(07 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۰۱ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: تبریک عرض میکنم میشه منابع مطالعاتیتون رو بگویید ؟؟؟با تشکر از شما ... البته رتبه های بهتر از من در این تاپیک، به این مساله مشرف تر هستد. با این حال منابع من این موارد بودند. سلام ۹ تست درست درس سیستم عامل را طبق منابعی که گفتم زده بودم. البته علاوه بر منابع بالا جزوه های دکترابراهیمی مقدم دانشگاه بهشتی و دکتر پدرام دانشگاه امیرکبیر و نمونه سوال سالهای گذشته از انتشارات پوران پژوهش هم مطالعه کرده بودم. |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - haamy - 09 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۵۸ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط:(28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۵۶ ب.ظ)askari.1368@yahoo.com نوشته شده توسط: من بررسی کردم!! کلیدی که سنجش داد برای یک نوع خاص سوال بود در حالیکه سوالات در چند چینش مختلف تو روز امتحان توزیع شد باید جوابها رو با نوع چینش سوالات خودتون مقایسه کنید نه با پاسخنامه منتشر شده |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - damash - 09 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ)taha_h نوشته شده توسط: بچه ها اخرش چی شد؟ چطوری شد؟ این موضوعی که شما مطرح کردید، نگران کننده ست. اگه اینطوری باشه، باید تو انتخاب رشته-محل خیلی دقت کنیم. چون ممکنه یک سری جاهایی رو بزنیم که می دونیم اگه دعوتمون کنن، سرکاریه و آخرش ما رو بر نمیدارن. اونوقت انتخاب های بعدی که احتمال قبولی توش هست، اصلا دعوت نمیشیم!!! اگه کسی جواب این سوال رو میدونه بگه لطفا ![]() |
کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - shailin - 09 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۶:۳۲ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:سلام(05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۰۶ ب.ظ)taha_h نوشته شده توسط: بچه ها اخرش چی شد؟ چطوری شد؟ بعد از انتخاب رشته بر حسب تصمیمات دانشگاه ها و مؤسسات هر کدام حد نصابی رو تعیین می کنن بنابراین دعوت به مصاحبه ها بر اساس حد نصاب تعیین شده از طرف دانشگاه ها هستش که بر این اساس ممکن هستش رتبه کل شما با حد نصاب تعیین شده از طرف "چندین دانشگاه" مطابقت داشته باشد و برای همه ی اون ها دعوت به مصاحبه بشید. "بنابراین به طور قطع نمیشه گفت حداکثر برای ۵ تا دانشگاه دعوت به مصاحبه میشید..." |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - hani89 - 09 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۱۸ ب.ظ
فکر کنم هر تعداد جا که دعوت به مصاحبه شیم میتونیم بریم. حتی بیشتر از ۵ ولی خب من میدونم شریف قبول نمیشم خیلی مرددم انتخابش بکنم یا نه!! حتی اگه بیشتر از ۵ تا هم بشه دعوت شیم بالاخره زدن یه جا مثل شریف فقط اولویت بقیه رو یکی میاره پایین تر، که تو مصاحبه یه امتیاز منفیه برای دانشگاههای پایین تر که شانس قبولی توشون بیشتره لامصب میدونم شریف قبول نمیشم ولی ظرفیتش ادم و وسوسه میکنه تو انتخاب رشته بیاریش ![]() یه سوال؟ شهیدبهشتی و بالاتر بزنم یا علم و صنعت؟ کدوم بهتره به نظرتون؟ |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - ۷۳۶۷۷۳۶۷ - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۳۹ ب.ظ
ضمن ارزوی موفقیت برا تمامیی بزرگان کارنامه من به پیوست شانس من چقدر است به نظرتون ؟؟؟؟؟؟؟ کارنامه |
RE: کارنامه و رتبه کنکور دکتری ۹۶ - salam5 - 10 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۴۱ ق.ظ
آزمون msrt رو از دست بدیم، پلن بی چیه؟ مدرک زبانی که به مصاحبه دکترا برسه؟ از ساعت ۱۰ تا حالا سیستم ثبت نام قفله --------------------------------- اووووووف ثبت نام کردم بلاخره بماند برای آینده گان که بدونن چقد کار سختیه (۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۳۹ ب.ظ)۷۳۶۷۷۳۶۷ نوشته شده توسط: ضمن ارزوی موفقیت برا تمامیی بزرگان کو کارنامه؟ نذاشتین که |