|
|
یکپارچهسازی اعلام کلیدهای اشتباه سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: یکپارچهسازی اعلام کلیدهای اشتباه سنجش - maryam88 - 18 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ ب.ظ)askary_amir69 نوشته شده توسط:ببخشید که دیرجواب میدم اما مثل اینکه ظاهرا هنوز هم میشه در سایت سنجش اعتراض ثبت کنی.(10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ ب.ظ)maryam88 نوشته شده توسط: ۱/ رشته: فناوری اطلاعات بله دقیقا این سوال گزینه صحیح ندارد.ببخشید دوست عزیز منبع ما برای آزمون کتاب هوش مصنوعی آقای راسل هست و توی این کتاب هرس الفا بتا تحت عنوان یک الگوریتم مستقل؛بهبودی برای MinmMax مطرح شده و حتی دقیقا در صفحه ۲۰۳ در دو قسمت دقیقا گفته الگوریتم جستجوی الفابتا. |
RE: یکپارچهسازی اعلام کلیدهای اشتباه سنجش - fahimehazimi - 14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط:....................................................................(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۳ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: ۱. رشته:فناوری اطلاعات من بعد از چند ماه که دیدم به این نتیجه رسیدم و من هم تائید میکنم ولی یادم نیست کدوم یکی رو زدم یعنی یا logn یا nlog nکه فکر کنم nlog nمیشه |
RE: یکپارچهسازی اعلام کلیدهای اشتباه سنجش - arixooo - 19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:علامت امگا یعنی اینکه این تابع در بهترین شرایط(کمترین رشد) چه اردری داره که همون گزینه ۲ درسته..البته این نظر منه(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط:....................................................................(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۳ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: ۱. رشته:فناوری اطلاعات |
RE: یکپارچهسازی اعلام کلیدهای اشتباه سنجش - fahimehazimi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:علامت امگا یعنی اینکه این تابع در بهترین شرایط(کمترین رشد) چه اردری داره که همون گزینه ۲ درسته..البته این نظر منه(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط:....................................................................(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۳ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: ۱. رشته:فناوری اطلاعات راستش من تمام تحلیل هایی که سرجلسه میکردم رو دونه دونه یادم میاد و اصلا یادم نیست آخرش چی شدم ولی احتمالا خودم همون گزینه دو رو زدم با این فکر که اگه قرار به فکر بالا باشه هر دو گزینه ی log ,nlogدرست هستند و منطقی و راهی برای اینکه کدوم رو بزنیم نداریم وهمون دو درسته....به نظرم سئوال درستی نبود |