![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - atefeh_nbv - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ
با رتبه ۱۵۶ و تراز ۶۳۰۰ هوش علوم تحقیقات تهران می تونم امیدی به تکمیل ظرفیت قزوین داشته باشم؟؟تورو خدا کمک کنید یکی نیست جواب من و بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Fantasy - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ)atefeh_nbv نوشته شده توسط: با رتبه ۱۵۶ و تراز ۶۳۰۰ هوش علوم تحقیقات تهران می تونم امیدی به تکمیل ظرفیت قزوین داشته باشم؟؟تورو خدا کمک کنیددوست عزیز با تراز چیزی معلوم نمیشه کارنامتون رو بزارید یا درصد هاتون رو بگید تا بشه راهنمایی کرد |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - atefeh_nbv - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ)sara1987 نوشته شده توسط:(24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ)atefeh_nbv نوشته شده توسط: با رتبه ۱۵۶ و تراز ۶۳۰۰ هوش علوم تحقیقات تهران می تونم امیدی به تکمیل ظرفیت قزوین داشته باشم؟؟تورو خدا کمک کنیددوست عزیز با تراز چیزی معلوم نمیشه کارنامتون رو بزارید یا درصد هاتون رو بگید تا بشه راهنمایی کرد تخصصی هوش ۲۶ مشترک ۲۵ زبان ۱۲ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - _maryam_ - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ)Farid5617 نوشته شده توسط: سلام، من مکاترونیک علوم تحقیقات شدم ۳۸ و تراز ۵۲۰۷ . آخرین نفر قبولی ۲۵ و ترازش ۵۴۱۹ است . من تو تکمیل ظرفیت شانس تهران را دارم ؟؟؟ سلام بله من فکر میکنم اگه خیلی بدشانس نباشید، شانس تهران رو دارید. معمولا تا دو برابر اعلام میکردن.حالا امسال هم که فرق کرده فکر میکنم تا دوبرابر ظرفیت رو بذارن. ورودی سال ۹۰ علوم تحقیقات تهران با تکمیل ظرفیت و غیره شد ۱۹ نفر اینطورا!میدونم که ۳ نفر توی تکمیل اومدن برای ثبت نام هم اگه رفتید و گفتن برای بهمن بیاید معطل کنید همونجا چون نظرشون عوض میشه و همون مهر میگیرنتون ![]() من رفتم تا خونه و فرداش دوباره زنگ زدن که بیا {من خودمم تکمیل بودم و ۷ نفر فاصله داشتم و ترازم حدود ۹۰ تا فرق داشت.} |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - shokoo - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ)maryam-golozar نوشته شده توسط:(23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ)mahdi_d3000 نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط: با سلام رتبه ۷۴ رشته نرم افزار با نمره کل ۶۴۰۰توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده ۶۹۰۰ بوده ،مرسی |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - atefeh_nbv - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ
لطفا جواب بدید تخصصی هوش ۲۶ مشترک ۲۵ زبان ۱۳ تراز ۶۳۰۰ و رتبه ۱۵۶ هوش علوم تحقیقات میتونم علوم تحقیقات قزوین قبول شم؟؟؟؟ قبلا هم مطرح کردم کسی راهنمایی نکرد |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Fantasy - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ)atefeh_nbv نوشته شده توسط: لطفا جواب بدیدای بابا چرا ناقص درصد هاتون رو گزاشتید ریاضی چند زدید؟ هوش هم علوم تحقیقات تهران داره هم مشهد داره هم قزوین هم علوم تحقیقات بوشهر |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - kimiya_496 - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ
سلام رتبم ۱۵۲ ترازم ۵۸۵۷ واحد علوم تحقیقات اهواز.نرم افزار . اخرین فرد قبولی: رتبه ۲۳ تراز ۶۷۰۲ لطفا کمک کنید بگین من واسه تکمیل ظرفیت کجا رو انتخاب کنم که قبول بشم؟ میشه با این تراز تو یکی از دانشگاه های علوم تحقیقات قبول شم ؟ شهرش زیاد مهم نیست! این قضیه بومی بودن چقدر صحت داره ؟!! لطفا راهنمایی کنید . |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - hoofariya - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ
من نرمافزار علوم تحقیقات ترازم ۶۲۸۵ شده. تو تکمیل ظرفیت کجا رو بزنم به نظرتون؟ تهران قبول میشم آیا؟ و حتی قزوین؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - peyman.rasouli - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ق.ظ
دوستان به نظر شما تراز ها بصورت سراسری محاسبه شده یا هر دانشگاه بر حسب شرکت کنندگان خودش ترازی داره؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - happyfeat - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ
دوستان هر چند وقت یک بار سایت آزمون رو چک کنید که انتخاب رشته برای تکمیل باز شده یا نه چون تیترشو گذاشته روی سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - fifii - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ)happyfeat نوشته شده توسط: دوستان هر چند وقت یک بار سایت آزمون رو چک کنید که انتخاب رشته برای تکمیل باز شده یا نه چون تیترشو گذاشته روی سایت هنوز که خبری نیست زده به زودی |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - npour - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ)---نازنین نوشته شده توسط: جزییات تکمیل ظرفیت کنکور ارشد دانشگاه آزاد اعلام شد/امکان انتخاب ۱۰ رشته محل جدید دوستان به نظرم این که ۱۰ تا محل میتونیم انتخاب کنیم (اگربرحسب علاقه باشه) بزرگترین جفت شیش زندگیمونه |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - soli - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
بچه ها از کجا می دونید ۱۰ تا انتخاب داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - happyfeat - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: بچه ها از کجا می دونید ۱۰ تا انتخاب داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خبر پست ۱۰۰ رو که نقل قول شده رو بخونید متوجه میشید |