|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
نه اقا من قول میدم هر چی هست . امشب نتایج میاد. من نظر روی ۱۰ شب هست |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ
ماشالا چه خوب روحیه میدین از صب تا الانو گفتم از استرس نمیتونم چیزی بخورم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: میگم از خانوم NOOSHIN61 و آقای محمد خبری ندارین؟؟؟؟ اینا کوجااااااااااان؟؟؟ من هستم ![]() امشب تولدمه امیدوارم ننیجه کنکور خرابش نکنه ![]()
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
من تاکید میکنم که نتایج میاد اما چی میاد مهم هست! خانم ندا هم نیست نگار هم نیست دل انگیز هم کم پیداست |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: یادش بخیر یه زمانی یه زمانی ۳ سال پیش منم دقیقا در حالت شما بودم ارشد خوندن زیاد مهم نیست مخصوصا دانشگاه ازاد یه زمانی میاد به استخدامی فکر میکنید جای بنده حقیر میاد آگهی های استخدامی رو میبینید که همشون لیسانسو فوق دیپلم میخوان اون وقت میفهمید یه عالمه پول و زندگیتون رو به پای ارشد گذاشتین و هیچ ارزش نداشت معمولا ارشد واسه شاغلین خوبه من توصیم به اونایی که میخوان ارشد بخونند یه سغل مناسب گیر بیارند نخونند خیلی بهتره و در کل خودتون این همه درگیر نتیجه نکنید استرس میکشید واستون خوب نیست جونید برید لذت جوونیتونو ببرید حیف شما نیست!!!................................ دعا کنید همه مانشتی ها از جمله ما شاغلین قبول بشیم اقلا... من اگه امسال قبول نشم شوهرم طلاقم میده!!! ![]() --------------------------- ان شاءالله خبر قبولی کادوی تولد شما میشه... |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yossef - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ
منم تکلیف خودمو نمیدونم. نمیدونم قبول بشم برم نرم. ۳۰ میلیون سرمایه دارم نمیدونم باهاش یه کاری راه بنداز قید ارشد و بزنم یا نه؟ نمیدونم چی بزنم فلافل فروشی؟ساندویچی؟ .... |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - jamshidi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ
آقا حالا که دانشگاه آزاد با ما لج کرده ما هم میزنیم به سیم آخر/ مرخصی ساعتی من داره تموم میشه ولی من تا نتایجو نبینم نمیرم نهایتش فردا بازداشتگاه ![]() ![]() ![]() ![]() . حالا فک کنید قبولم نشم. سلامتی همه سربازا.
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ)overactive نوشته شده توسط: ان شاءالله خبر قبولی کادوی تولد شما میشه... مرسی ایشالا
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: میگم از خانوم NOOSHIN61 و آقای محمد خبری ندارین؟؟؟؟ اینا کوجااااااااااان؟؟؟ مرسی ایشالا ![]() ![]()
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: میگم از خانوم NOOSHIN61 و آقای محمد خبری ندارین؟؟؟؟ اینا کوجااااااااااان؟؟؟ تولدتون مبارک ایشاللله در بدو ورود به یه سال بزرگتر با خبر خوشی شروع بشه
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - khashayar2 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ
اینقد زده شدم از این مسخره بازیشون که دیگه دوس ندارم نتایج بیاد. حالم دیگه بهم میخوره از این حسسسسسسسسسسسسس کاشکی واسه شماها نتایج بیاد تکلیفتون روشن شه اما من دیگه بریدم دیگه تحمل این همه توهینو که این دانشگاه لعنتی به دانشجوهاش میکنه رو ندارم میرم استخر تا مجبور نباشم تا آخر شب دلقک بازی ۴تا آدم بی مسئولیت رو تجمل کنم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ)yossef نوشته شده توسط: منم تکلیف خودمو نمیدونم. میخوای یه وانت بخر هندونه بفروش ![]() میخواستم روحیتون عوض بشه |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
بچه ها حس من میگه نتایج ساعت ۹ میاد البته فقط یک بار گفت تأکید نکرد
|
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
تولدتون مبارک ایشالا با گرفتن نتیجه خوب یه شب خاطره انگیز واسه تون بشه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: میگم از خانوم NOOSHIN61 و آقای محمد خبری ندارین؟؟؟؟ اینا کوجااااااااااان؟؟؟ مرسی ایشالا ![]() ![]() فقط اگه قبول نشم تا اخر عمر یادم نمیره ![]() ![]() (۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط: تولدتون مبارک مرسییییییییی
|