|
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sara_mo - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ)mahdi_d3000 نوشته شده توسط: سلام به همه....... پارسال یکی از دوستان با رتبه ۹۰ علوم و تحقیقات اصفهان قبول شد. حتما قبول میشین |
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - rainy - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ)rainy نوشته شده توسط: سلام بچه ها خواهش میکنم اگه کسی خبر داره، کمک کنه خیلی ممنون که جواب دادید ![]() گفتید علوم تحقیقات؟ ببخشید من اولین سالی هست که آزاد شرکت می کنم زیاد در جریان نیستم، می شه بگید منظور از علوم تحقیقات، علوم تحقیقات کجا هست؟ هر کسی میتونه تو تکمیل ظرفیت علوم تحقیقاتو انتخاب کنه؟ حتی من که زنجانو انتخاب کردم؟زنجان علوم تحقیقات نداره ها!! |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - niya - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ ب.ظ
کسی هست کرمان قبول شده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Sunshine Off - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ
بچه هایک سوال داشتم:برای یکی از دوستام میپرسم؟ میخواستم بدونم سهمیه بسیجی فعال چگونه لحاظ میشه وچقدر توی رتبه وتراز قبولی تاثیرداره؟ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - javid_1110 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ
سلام از دوستان کسی خبر داره که امسال تراز به چه صورت محاسبه شده ؟؟ چون نسبت به سال قبل تراز افزایش داشته و از طرفی چون تو تکمیل ظرفیت امسال امکان تغییر رشته یا گرایش وجود داره امکانش هست که ترازا بصورت سراسری محاسبه شده باشه .. کسی در این باره اطلاعی داره ؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ب.ظ)r_khanom نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ق.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: بچه ها نمره های من این شده: تراز نفرآخر۶۲۵۰ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ
سلام دوستان - من ترازم شده ۵۰۳۱ و رتبم ۱۵۴ محلات انتخاب کرده بودم - تراز آخرین نفر قبولی ۵۷۱۶ و رتبه ۲۶ بوده است - بنظرتون تکمیل ظرفیت قبول می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ
اقبالی خبر داد: امکان انتخاب رشته مجدد پذیرفتهنشدگان آزمون ارشد دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی - رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به امکان انتخاب رشته مجدد پذیرفته نشدگان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جزئیات این موضوع اواخر شهریورماه اعلام خواهد شد. ناصر اقبالی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار داشت: به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که در مرحله اول پذیرش آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۱ دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته نشدند، میرسانیم که در رشته شهرهایی از واحدهای دانشگاهی و پردیسهای واحد علوم و تحقیقات ظرفیت ارشد وجود دارد. وی خاطرنشان کرد: اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی انتخاب رشته شهر مجدد پذیرفته نشدگان در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ دانشگاه آزاد اسلامی را اواخر شهریور ماه به اطلاع خواهیم رساند. به گزارش آنا، در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ۶۲۵ هزار و ۹۳۵ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۸۰ درصد معادل ۴۹۹ هزار و ۸۵۰ نفر در جلسه آزمون حضور داشتند ضمن اینکه تعداد پذیرفتهشدگان این آزمون ۶۳ هزار و ۴۱۹ نفر است. |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ق.ظ
سلام دوستان - من ترازم شده ۵۰۳۱ و رتبم ۱۵۴ محلات انتخاب کرده بودم - تراز آخرین نفر قبولی ۵۷۱۶ و رتبه ۲۶ بوده است - بنظرتون تکمیل ظرفیت قبول می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - شاپری - ۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ
کسی از آخرین تراز قبولی" آشتیان" خبر نداره؟ کسی اونجاکنکور نداده؟ (۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ق.ظ)taha.maten نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ب.ظ)r_khanom نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ق.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: بچه ها نمره های من این شده: با رتبه ۵۵ صد درصد قبولی (۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط: دوستان من یه مقدار به شک افتادم ! آزاد اوایل مهر فکر کنم اول تا سوم مهر.... دقیق نمیدونم !!!!!!!!!!!!!! .. تو سایت دانشگاه آزاد برین . ۱ سر به سایت دانشگاه قبولیتون هم بزنین.. اونجا اطلاعیه میزنه |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - elinaz - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ
شبکه گرمسار چی ؟ من ۴۳۸ فکر کنم رتبم تو انتخاب شهر بود ترازمم فکر کنم ۴۸۵۰ اینطورا بود فکر کنم """""""""""""""""" دوستان من یه مقدار به شک افتادم ! رتبه دولتیم شد ۱۵۰۰ و مجازی تهران آوردم رتبه آزادم هم شد ۵ و تجارت قزوین آوردم دولتی رو خراب کرده بودم و خیلی بیشتر از این رتبه زحمت کشیدم بقیه بهم میگن نرو آزاد . یه سال دیگه بخون دولتی برو با افتخار ! پتانسیل رو هم داری . نظر دوستان چیه ؟ """""""""""""""" مجازی نرو مجازی آموزش محوره پژوهش محور بود آره خوب بود ولی آموزش محور که اصلا پایان نامه نداره استادای من هیچکدوم که قبولش نداشتن من پارسال شیراز قبول شدم نرفتم آزاد اعتبار مردکش تو ارشد کم از دولتی نیست اونم آزاد قزوین |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sara_mo - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ)rainy نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ)rainy نوشته شده توسط: سلام بچه ها خواهش میکنم اگه کسی خبر داره، کمک کنه دوست عزیز معمولا هر استانی یک دانشگاه علوم تحقیقات دارد. که برای تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرد. که جزئیاتش اخر شهریور اعلام می شود. انشاا... که همون دانشگاه زنجان قبول میشی. تبریک |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - fifii - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ب.ظ
بچه ها من با تراز ۶۳۰۰ تهران قبول نشدم نرم افزار قزوین (آخرین تراز ۶۴۰۰) بوده به نظرتون تکمیل ظرفیت قبول می شم قزوین؟ لطفا جواب بدین
|
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - somaye.h - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۷ ب.ظ
من با تراز ۶۱۰۰ نرم افزار قزوین قبول نشدم،امید داشته باش واس تکیل ظرفیت؟؟؟؟ |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sahar_2000 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
![]() ترازآخرین نفر:۶۷۰۳ رتبه آخرین نفر:۲۳ |