![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: از این موارد زیاده به خودتون مسلط باشید ![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - کاشانی - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ
سلام بر همه پارسا ل هم جواب های نهایی بعد از تغییر تاریخ سایت حدود ساعت دوازده و بیست دقیقه آمد شاید هم صبح بگذارند چند دقیقه دیگر صبر کنید اگر نشد بگذارید صبح چه مطابق میلتان بود یا نه بر خدا توکل کنید انشالله بهتربنها را خدا نصیب هممون کند در راس یار امام زمان شویم پیروز و سعادتمند باشید |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - yasmin.jll - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsan68 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ق.ظ)ehsan68 نوشته شده توسط: من فک میکنم دوستان هم رشته ی خودمون که مسولیت سایت سنجش رو بر عهده دارند یه جوری کد زدن که به طور اتوماتیک از ۱۲ به بعد نتایج بیاد آها نه اینا از این عقلا ندارن :-j |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ
هر سری از اتاقم میرم بیرون مامانم میپرسه نزدن؟! :| بخواب مادر من ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: اوووووووووووووووووووومد آقا اووووووووووووووووووومد. دیدی گفتم امشب میاد..................... این حرف اصلن کار شمارو توجیه نمیکنه... شاید یه نفر از بچه ها ناراحتی قلبی داشته باشه ب این موضوع فک کردین؟؟؟؟؟؟ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam.raz - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
یبار دیگه کسی الکی بگه نتایج اومد من میدونم و اون!!!! همه بچه ها وظیفه شرعیشونه تا زمان اعلام نتایج همین جور به این شخص اعتبار منفی بدن! |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - فانوووس - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
اخه اینا چقد بی فکرن الان نتایجو میزدن ی سری ها همین امشب نتایجو میدیدن حالا فردا ی ساعتم از دست هنگ کردن سایت حرص می خوریم حالا الان سه شنبس دگ حرفشونم دوتا نمیشه اول گفتن نیمه اول بعد شد نیمه دوم حرفشون دوتا شد مشکل پیدا شد؟؟؟ بیمارننننننن |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - kamkaran - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ
به نظر من دیگه از رفرش کردن دست برداریم، بریم برنامه نود رو ببینیم، بعد فردا نتایج رو می بینیم |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: یبار دیگه کسی الکی بگه نتایج اومد من میدونم و اون!!!! شرعی ![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - ریحان - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ق.ظ
خدایا چطور ول کنیم بریم بخوابیم؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - A.M2015 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ
سلام دوستان. من که امسال همینطوری امتحانی کنکور دادم بدون هیچ برنامه ای همش سایت رو رفرش میکنم نمیدونم چرا انقد منتظرم. خدا به دادمون برسه سال دیگه . از همین الان نگران کنکوریای ۹۵ شدم با این وضع ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: اوووووووووووووووووووومد آقا اووووووووووووووووووومد. دیدی گفتم امشب میاد..................... آقا بذار من قبول بشم با خنده بعدش مشکلی ندارم.اصن قول میدم بشینم تا وقتی عزراییل بیاد به امروزم بخندم ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - رتبه۱سال۹۴ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ
![]() ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - ghiasi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۳ ق.ظ
سلام. منم مثل شما دوستان منتظرم. مامانم هم نشسته هی ازم می پرسه چی شد. گفتم جهته وقت پر کردن در بحث شرکت کنم. ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - kora - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۳ ق.ظ
امروز رفتم بیرون خودم گم و گور کردم! برگشتم مامانم میگه فردا نتایجت میاد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |