![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - شاپری - ۰۱ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: آقای Fardad-A قهر نکن بابا پیش میاد خوب اشکالی نداره ![]() قهر نکنین ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Payam92 - 01 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی است... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - esisonic - 01 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ق.ظ
خوب...آبان ماه شروع شد.... مدیر عزیز...لطفا ً تاپیک رو قفل کن که بریم آبان ... راستی..خودمم این ماه دقیقا ً ۹۰ ساعت و ۳۵ دقیقه درس خوندم( یادم رفت اعلام کنم ![]() .. خوب دیگه...بریم تاپیک آبان... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - maryam.raz - 01 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ
یعنی مهر هم تموم شد!؟!!!!!!!!! |
Re: RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 01 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: یعنی مهر هم تموم شد!؟!!!!!!!!! بله ه ه ه ه. بچه ها ایشالا آبان میترکونیم به امید خدا. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - matin724 - 01 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ق.ظ
تو خودمون باشه ،ولی خیلی زود گذشت... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - samereh - 02 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ
بچه ها تکمیل ظرفیت سراسری از کجا می فهمین که نمره مثبت دارین و می تونین انتخاب رشته کنین؟ اخه من مجاز نبودم |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - columbia - 02 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ
سلام من تازه واردم و ما از ماه قبل شروع به خوندن درسا کردم...حالا تو گروهتون جا واسه ی نفر دیگه دارین؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ۵h4rk - 02 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)columbia نوشته شده توسط: سلام البته، قدمتون روی چشم، ولی همونطور که از اسم تاپیک پیداست، این تاپیک ماله مهر بود. تاپیک آبان در انتظار حضور شماست!!!! ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آقا یکی بیاد این تاپیکو قلف کنه!!! |
Re: RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 02 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)columbia نوشته شده توسط: سلام خوش اومدی. بیا تاپیک آبان. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 02 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ب.ظ
ای وای چرا این topic هنوز بسته نشده؟!!!!! |