![]() |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - نسخهی قابل چاپ |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - firouziam - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: واقعن یعنی همتون گیرتون این سوال بود؟؟؟ باو بیخیال! شماها بعد کنکور معلوم نیس چی کار بکنید! من که بعد از کنکور دیگه به مانشت سر نمیزنم چون میدونم که روانی میشم! اتفاقا منم بعد کنکور نه دنبال جواب سوالا میگردم نه حتی پاسخنامه نگاه میکنم، ولی اون واسه بعد کنکوره، قبلش باید بدونیم آخه ما داریم اشتباه میکنیم یا پارسه... |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - e.shrm - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
رتبه : ۷ |
RE: بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - masoud67 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
و اینم درصدهای من زبان ۱۷ کلا خیلی راحت داده بودن (منظورم ده تا سوال اولش بود) ریاضی ۵۴ ریاضی مهندسیاش راحت بود. ولی بقیه اش یه خرده سخت بود مشترک ۴۸ البته با اون سوال معماری که پارسه غلط حل کرده وگرنه میشدیم ۵۳ ![]() ساختمانش خوب بود ولی خداییش بقیه اش مزخرف بود مخصوصا منطقی هوش ۶۰ مداراشو بدجور گیج زدم ولی هوش و الگولش راحت بود. درکل این آزمون خیلی وقت کم آوردم و بخاطر سوالای مشترک بود که زیادی محاسبات داشت. وگرنه میتونستم سوالای ریاضی بیشتری حل کنم. |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - firouziam - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
رتبه ها اومد: من : ۲۱ !!!! به نظرم باید بدتر از این میشدم.... هرچند این عددو دوست دارم، تاحالا سه بار این رتبم شده(چی میشه همین رتبه ارشدم هم بشه؟! ![]() |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - Riemann - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
کارنامه ها اومد و جالب اینه که من ریاضی ها رو یک سوال جابجا زدم و درصدم شد ۱۰ ! خیلی ضد حال خوردم ! رتبم هم شد ۱۷/ بنده از این به بعد ۱۰ دقیقه وقتم رو مزارم پاسخنامه رو ۵۰ بار چک میکنم! سه ساعت نشستیم سوال ریاضی حل کردیم انتگرال گرفتیم بعدش اشتباه وارد کردیم! خدایا اگه موقع کنکور اینطور شد یه ساعقه مستقیم واسه فرق سر ما بفرست که تا خونه نرسیم! |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - Fot30 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ
من چرا غایب بودم سر جلسه؟!!!!! یعنی چی؟ «شما در این آزمون غایب بوده اید» مسخره کرده مارو بابا |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - masoud67 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ
اووووووووووف بزن کف قشنگه رو ۲ هوش شدم |
RE: بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - zahra412 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط:(11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)firouziam نوشته شده توسط: سوال ۶۳ مدار هم به نظر من اشتباه هست، لحظه ای که حالات سه فلیپ فلاپ ۱۱۰ هست B ورودیش رو از A میگیره و چون A=1 هست و T هم هست پس باید تاگل کنه و حالت بعدیش صفر بشه متم موافقم کاملا دنبالتو درسنه |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - firouziam - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: رتبه : ۷به به چه رتبه ای! تبریک..... ایشالله واستون خوش یمن باشه! (۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: اووووووووووفتبریک آقا، ایشالله آزمون اصلی هم موفق باشی (۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: رتبم هم شد ۱۷ تبریک ، آقا من قبول ندارم، همه ۷ دارن منم ۷ میخوام تو رتبم ![]() |
RE: بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - zahra412 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)firouziam نوشته شده توسط:(11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۲ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: مفهومش دقیقا همون چیزیه که تو سیستم عامل داشتیم. که اینجا هم وقتی تخصیص حافظه از نوع پویا باشه ممکنه اتفاق بیوفته. بچه ها به نظرتون ۴ درسته دیگه؟ یعنی هر چی من درست زدم پارسه اشتباه زده!!! |
RE: بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - e.shrm - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ)firouziam نوشته شده توسط:(11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: رتبه : ۷به به چه رتبه ای! تبریک..... ایشالله واستون خوش یمن باشه! ممنون. همینطور برای شما. شما که سه تا ۷ داری ماشاالله! |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - iammiti - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
امیدوارم تو اردیبهشت هم همه همینطوری زیر ۵۰ باشید (۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: اووووووووووفخیلی کارت درسته ..ایشالا ارشد ۱ بشی دیگه |
RE: بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - masoud67 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: خیلی کارت درسته ..ایشالا ارشد ۱ بشی دیگهنه ، با رتبه یک حال نمیکنم همون ۲ تا ۱۰ بشیم بهتره ![]() |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - Riemann - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
ولی خداییش کدمتون رتبه هاتون مثله من بوده؟ ۱۷ ۱۸ ۲۰ ۶۲ ۵۵ ۱۸ غیبت ۱۷ |
بحث و برسسی آزمون آخر پارسه (جامع دوم) :) - firouziam - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)zahra412 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون ۴ درسته دیگه؟من خودم که ۴ زدم و حضرت پارسه غلط حساب کرد. صددرصد ۱ نیست! ولی بین ۳ و ۴ شک هست... (۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: ممنون. همینطور برای شما.مرسی، آره میشه اینجوری هم به قضیه نگاه کرد... ![]() |