|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eh3an2010 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ق.ظ
آقا هنوز وقت هست میشه تو این ۲ روز با کلی دعا نزدیک ۴۰-۵۰ تا هنوز رتبه ها رو جابه جا کرد شایدم ۶۰-۷۰ تا!!! ![]() من ۱ هفتس شروع کردم !! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: آقا هنوز وقت هست میشه تو این ۲ روز با کلی دعا نزدیک ۴۰-۵۰ تا هنوز رتبه ها رو جابه جا کرد شایدم ۶۰-۷۰ تا!!! یه بار یکی گفت امیدت به خدا باشه بهش گفتم یعنی چه؟ یعنی می آد پاسخنامه ها رو دستکاری می کنه؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mänu - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: آقا هنوز وقت هست میشه تو این ۲ روز با کلی دعا نزدیک ۴۰-۵۰ تا هنوز رتبه ها رو جابه جا کرد شایدم ۶۰-۷۰ تا!!! چجوری دعا میکنی؟؟؟ به ما هم یاد بده واسه ما هم دعا کن |
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - chahianm - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ
سلام دوستان ![]() این انتظار دوشنبه از کجا اومده؟ ![]() یعنی از کجامیدونین دوشنبه نتایج میاد؟ ![]()
|
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - A V A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ
بچه ها رتبه ها اومد سریع مصاحبه هاتونو برا با ۹۴ ای ها بزارین مرسیییی Sent from my C6603 using Tapatalk |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ)chahianm نوشته شده توسط: سلام دوستان ایسنا اعلام کرده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - molai - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ
سلام هرچی علام نتایج نزدیک میشه ترس و استرسم زیاد میشه اصلا خواب و استراحت ندارم هرشب با فکر و خیال خواب میشم تیک عصبی پیدا کردم برام دعا کنید من وضعیتم خیلی خوب نیست اگه قبول نشم باید برم سربازی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - amirhamzeh.azari - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: اگه نتیجه ها بیاد کلا وضعیت ۱۰ سال آینده زندگیم مشخص میشه. اینکه تهران بیارم و برم اونجا درس بخونم و کار هم بکنم. یا اینکه همین جا اصفهان بیارم و تو همین شرکتی که هستم بمونم . بخدا منم دقیقن همین شرایطو دارم ... ۲ روز دیگه جواب کنکور میاد..من از ۱۵ روز پیش استرس دارم.. ارشد..روزانه..شبانه..تهران..شهرستان..زبان..سربازی..کار..پول..شبکه..برنامه نویسی..پروژه..درس..ترم ۱۰..امتحانای ترم آخر..معدل و .. لامصبا یکی دو تا نیستن که..انصافن یکی از سخت ترین دو روزهای زندگیم ..همین دو روزیه که داره میاد...امیدوارم لااقل آخرش خیر باشه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - akilis - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دوستان طاقت بیارید چشم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)akilis نوشته شده توسط: اهل فن میشه نظرتون راجبه این درصدا هم بگید ؟ میشه به رتبه خوب امیدوار بود؟ رتبت میشه ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() البته دوشنبه نتیجه دقیقترشو میزنـــم تو سایتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ![]() ![]() تا اون روز کوشا باش، اگه هم کارت با این رتبت نمیشه میتونی بری سربازی
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - marde TANHA - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ
بچه ها امیدوارم همه به نتیجه ای که میخوان برسن خیلی روزای پر استرسیه
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط: بچه ها یه لحظه فک کنین اون روز کذایی بالاخره برسه و دارین این صفه رو پر میکنین تازه من هر وقت میخوام پر کنم باید ۲ ساعت هم صبر کنم، اینقدر شلوغه که راهی واسه من پیدا نمیشه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)akilis نوشته شده توسط: اهل فن میشه نظرتون راجبه این درصدا هم بگید ؟ میشه به رتبه خوب امیدوار بود؟ گناه داره بنده خدا ! به نظر من زیر ۲۰۰ |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Golden68 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
بابا من حالم خیلی خوب بود.اینجا که اومدم کلی استرس گرفتم :-s |
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - chahianm - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
اگه گند بزنی همه یادشون میمونه که امسال شرکت کردی هی میخوان آمار بگیرن ![]() اگه خوب شده باشه هیچکس عین خیالش نیــــــــــــــــــــــــــــــس ![]() به محض این که تصمیم گرفتی انتخاب رشته نکنی پیام های تبلیغاتی مدرسان و هزار جای دیگه سرازیر میشه "راهکارهای قبولی در کارشناسی ارشد" "همایش رتبه های برتر" "چگونه در کنکور موفق شویم" ..... ![]() اما اگه یه درصد احتمال قبولی بود و خواستی با کسی مشورت کنی کسی پاسخگونیست
|