|
|
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - نسخهی قابل چاپ |
|
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - natanz - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
اموزشی سپاه کسی میدونه کجا داره تهران؟ |
|
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - amirtt - 13 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ
سلام کسی نیروی هوایی دزفول بوده ما رو راهنمایی بکنه. |
|
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - ali_computer69 - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ
خدمت رفتیم و تمام شد. فقط موند خاطرات تلخ و شیرینش خاطراتی که واسه همیشه باقی میمونه. یک کم دلم گرفته بود احساس کردم بد نیست یادی از گذشت بکنم. بهترین خاطره گذشته همین تاپیک بود. یادش بخیر امیدوارم تمام دوستان که در این تاپیک یک زمانی با هم همراه بودیم خوب و سالم و سرحال باشن nimaaa Br2012 Fardad-A |
|
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - hamid88 - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
خدمت رفتم و یادش بخیر ارتش آموزشی ٠٥ کرمان بودم ١ ماه ٤١١ مهندسی بروجرد آموزش پاکسازی بهمون یاد دادن بعدشم فرستادنمون لب مرز سمت آبادان بودیم واقعا خدا بهم رحم کرد که زنده موندم |
|
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - هاتف - ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ
ما هم به زودی به خیلی عظیم شما می پیوندیم (۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)natanz نوشته شده توسط: اموزشی سپاه کسی میدونه کجا داره تهران؟تا جایی که من میدونم آموزشی سپاه توی کرمانشاه هست، نه تهران |
RE: آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - ali_computer69 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: ما هم به زودی به خیلی عظیم شما می پیوندیم به سلامتی بهش میگن وقت تلفی ولی من خیلی چیزا یاد گرفتم. حتی چون جای که بودم کامپیوتر در اختیارم بود.خیلی شبکه کار کردم و تونستم یکسری چیزا یاد بگیرم. |
|
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - Mehrdad7soft - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ
من از الان ۶ روز وقت برای حال دارم البته فردا عروسی داداشم یه عشق حال داریم |
|
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - killerphp - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ
سلام به همه رفقا بعد از حماسه ای که امروز روی برگه کنکور پیاده سازی کردم،!!! دارم آماده میشم برای رفتن به خدمت! آقایون شرایط امریه گرفتن چیه؟ کسی راهنمایی کنه ممنون میشم |
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - mehdi.m2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ)killerphp نوشته شده توسط: سلام به همه رفقایه نگاهی به لینک زیر بندازید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ایشا... موفق باشید |
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - killerphp - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:لطف کردی مهدی خان(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ)killerphp نوشته شده توسط: سلام به همه رفقایه نگاهی به لینک زیر بندازید |
RE: آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - k_111 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ق.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)natanz نوشته شده توسط: اموزشی سپاه کسی میدونه کجا داره تهران؟تا اونجا که یادمه فقط مدرس کرج هست که هتله البته فقط برای اونایی که پارتی خیلی کلفتی دارن یا از نظر علمی نخبه هستن یا سرباز هیئت علمی هستن امکانپذیره و برای آدمهای معمولی خیلی کم پیش میاد که اونجا بیفتن آدمهای معمولی رو یا یزد میندازن یا کرمانشاه |
|
RE: آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - AMMehr - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ
شرایط برای امریه فقط پارتی لازمه! من اعزامم ۱ اسفند بود ۲ ماه انداختمش عقب به علت درست نشدن امریه! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - killerphp - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ)AMMehr نوشته شده توسط: شرایط برای امریه فقط پارتی لازمه! من اعزامم ۱ اسفند بود ۲ ماه انداختمش عقب به علت درست نشدن امریه!داداش لینکت رو بده ما باهاش یه عکس بندازیم ، خدا قسمت کنه از این بند پ ها واس ما ! به هرحال ممنون از اطلاع رسانی دقیقتون
|
|
RE: آهنگ غروب پادگان(سربازی رفتی یا میخوای بری بیا داخل) - hamid3pich - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ب.ظ
دوستان خدمت اونقدا سخت نیست این روزا. شایدم واسه من اینطوری بود(هست) آخراشم الان (۳ماه مونده) ولی درکل خدمت یه حس بیخود همیشه هست که واسه چی من اینجام؟ بهترین روزای بهترین قسمت عمرتو باید اونجا بگذرونی. در کل هرجا باشید بدونید قبلا یکی مثل شما همونجا خدمت کرده پس take it easy
|