|
|
مطالب خواندنی و تصاویر جالب - نسخهی قابل چاپ |
|
روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - LARACROFT0 - 18 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ ق.ظ
پوکید All these questions about me. Too bad I lost my owner's manual. |
|
روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - maryami - 18 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ق.ظ
این یکی آلزایمرم داره. هر ۱ دقیقه ۱ بار ازم می پرسید: اسمت چیه؟ منم می گفتم: همین الان پرسیدی. می گه: کی؟؟؟؟؟؟؟؟ نه، تا حالا نپرسیدم. ![]() می گم: خب حالا، اسمم مریمه. می گه: مگه stephanie نبودی؟ من steph صدات کنم؟؟؟؟؟؟ ![]() چی بگم والا؟؟؟؟؟؟ هر جور راحتی ![]()
|
|
روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - aatwo - 18 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ ب.ظ
بابا خنگه من بهش گفتم مانشت رو دوست دارم تو عاشق! مانشت هستی اینو جواب داد Why, thank you very much. I like you, too. If I could have a pet you would be my first choice. بیییییی ربط
|
|
RE: روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - mona23 - 18 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ب.ظ
جالب بود بچه ها.مرسی.میشه درباره این رباتها کمی توضیح بدین؟من تا حالا نمیدونستم همچین ربات هایی هم هستن! |
|
RE: خنده دارترین سئوالات کاربران انگلیسی از شرکتهای مشاوره مایکروسافت و BT - ec_a_j - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۹ ب.ظ
عزیزم مرسییییییی خیلی باحال بود |
|
RE: خنده دارترین سئوالات کاربران انگلیسی از شرکتهای مشاوره مایکروسافت و BT - homa - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ
جالب بود ![]()
|
|
روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - Xilinx - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ
این رباتها واسه شرکت توی مسابقه تورینگ نوشته میشن و هر یه مدت یه بار نویسنده هاشون اونا رو آپدیت میکنن تا بتونن سوالات زیادی رو جواب بدن و هر چقد رباتی که طراحی شده شروط سوال تورینگ رو بیشتر ارضا کنه امتیاز بیشتری میگیره.مثلا یکی از راه های تمایز انسان از ربات اینه که یه محاسبهی طولانی رو بهش بدیم.خب انسان باید فکر کنه تا جواب رو متوجه بشه ولی ربات میتونه در آن واحد بهش جواب بده.مثلا همبن ربات اولی وقتی ازش میپرسی با تفاوت یه رقم جواب درست رو میده از نظر ایشون ۲*۲ میشه ۵تا ![]() یاد اون جک افتادم که به طرف میگن ۲*۲ میشه چندتا ؟ میگه ۱۶ تا اون یکی میگه چه خبره بابا ؟: O: O: O دیگه حداکثر میشه ۸تا ![]() راجع به این نوع روباتها ما ایرانیها فقط جک تونستیم بسازیم کاره دیگه ای نکرده ایم ![]() مثلا یه دفعه آمریکا یکی از همین رباتها رو درست کرده بود و گفته بود همه جور اطلاعاتی داره ژاپنیه درمورد نخوهی ساخت ربات از سوال کرد رباته به اندازهی ۱۰ تا کتاب بهش اطلاعات داد و ژاپنیه کف کرد ! آلمانیه در مورد نخوه ساخت ماشین ازش سوال کرد رباته به اندازهی ۲۰ تا کتاب بهش اطلاعات داد و آلمانیه کف کرد ! جاسم خله هم اونحا بود !!! بهش گفت چه خبر ؟! همهی اطلاعاتشو داد! بعد بهش گفت: دیگه چه خبر رباته پوکید
|
|
RE: خنده دارترین سئوالات کاربران انگلیسی از شرکتهای مشاوره مایکروسافت و BT - aatwo - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ ب.ظ
هوشمندانه بود
|
روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - pos - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: راجع به این نوع روباتها ما ایرانیها فقط جک تونستیم بسازیم کاره دیگه ای نکرده ایم این رباتها که توی وب کار می کنند به بات معروف هستند. یک نمونه ایرانیش را هم داریم . در سایت artifical.ir اطلاعاتش هست. این بات توی چت یاهو کار می کرد. الان نمی دانم هنوز هست یا نه.
|
RE: روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - Xilinx - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ ب.ظ)pos نوشته شده توسط:منظورم اینه که خیلی کم کار شده...ایرانی جماعت بیفته توی یه خط خاص پیشرفتش فوق العادست.ولی کسی کار نکرده یا خیلی محدود بوده !!!(21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: راجع به این نوع روباتها ما ایرانیها فقط جک تونستیم بسازیم کاره دیگه ای نکرده ایم |
RE: روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - Xilinx - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: اینم روبات خوبیه . این خیلی داغونه ![]()
|
RE: روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - maryami - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: اینم روبات خوبیه . واسه من اصلا تایپ کردن برا روباته غیر فعاله. می گه سرور مشکل داره. ![]() من روبات می خوام
|
|
روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - pos - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ
با فایرفاکس و اپرا مشکل داره. با ie کار کنین. |
RE: روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - Xilinx - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط:واسه منم بار اول نمی شد بنویسم ولی صفحه رو بستم و باز کردم درست شد.با گووگل کروم هم امتحان کنید میشه !(21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: اینم روبات خوبیه . |
|
روباتی که جایزهی تورینگ رو برده، جالبه - Potential - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ب.ظ
من امروز متوجه شدم این رباتها برای منظور خاصی ساخته شدند ! این رباتها برای دانشجوهای روانشناسی جهت یادگیری چگونگی مصاحبه و برخورد با افراد دانشجوهای پزشکی و نظامی و... ساخته شده اند که همیشه در دسترس اونها باشند. به عنوان conversational agents تو مقالهها در موردشون بحث شده. و یه مقالهی جالبی دیدم که در مورد این virtual people ها نوشته بود. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |