|
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - نسخهی قابل چاپ |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - afshinmu - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۰۵ ب.ظ)HRZ نوشته شده توسط: بچهها کامپایلر سوال اولیش میشد شیفت ردیوس؟ راستش من شیفت ردیوس رو زدم ولی از اونجا که گرامر مبهم رو نمیشه تو پارسر شیفت/ردیوس استفاده کرد این سوالم میشه گفت دو تا جواب داره که خودش جای بحثه . من که شیفت/ردیوس رو زدم ولی مطمئن نیستم . اگه بچهها نظری دارن لطفا بگن |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - zer0ne - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ ب.ظ)ahoora17 نوشته شده توسط: پایگاه داده دو سوال غلط بود رابطه همسری رو چطور میشه از روی اون روابط بدست آورد طبق اطلاعات جدولها ؟ احتمالا حذف میشن!سلام متاسفانه مثل اینکه شما هم مثل من اشتباه کردید تو این سوال رابطه همسری رو میشد پیدا کرد البته اگه نام فرزندو میدادن ولی اجدادو نمیشه پیدا کرد فقط جد رو میشه پیدا کرد اشتباه منم این بود که نمیدونم تو ذهنم به جد فکر کردم و دیدم میشه پیداش کرد پس اونو نزدم و رفتم رابطه همسری رو زدم البته اینم در صورتی درست بود که فرزندو میدادن بعد میشد والدینو پیدا کرد و از اونجا هم میشد رابطه همسر بودنشو فهمید البته سوالا یکم خنگولانه بود منم که ۳-۴ ماه پیش کنکورو ول کردم اینم از خنگیای منه نتونستم خوب بنویسم الان موندم چیکار کنم فقط افسوس میخورم ایشالا بچه هایی که خونده بودن موفق میشن البته بیشتر بچهها هم مثل من گلایه دارن از این ستچس( ما هم اسم اینو غلط بنویسیم دلمون خنک شه!!!:دی) |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - ida_isp - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ)nasogh نوشته شده توسط: سلام به همه و خسته نباشید "این کنکور هیچ ممیزی بین کسانی که ماهها مفهومی درس خونده بودن با کسانی که اطلاعات سطحی از یک درس داشتن ایجاد نمی کرد هردو به یک سری سوالات میتونستند جواب بدن و به یک سری نمیتونستند ." دقیقا (((((((((((((((((
|
|
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - shervinrs - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ ب.ظ
نظرتون چیه که برای درسای نرم افزار تاپیک جدا ایجاد کنین. کار سختی نیست ها. |
|
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - abbassep - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ب.ظ
بچهها خواهش می کنم جواب منو بدین این دو سوال رو چی جواب دادین؟ ۱- سوال معماری لغت کنترلیه بود C4C3C2C1C0 جواب رو چی زدین من هر دو رو زدم. ۲- سوال طراحی و پیاده سازی که می گفت کدام یک سریعترند محیط ارجاع و یا reference و ... |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - ida_isp - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: بچهها خواهش می کنم جواب منو بدین این سه سوال رو چی جواب دادین؟ ۱- منم هردو رو زدم |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - afshinmu - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: بچهها خواهش می کنم جواب منو بدین این سه سوال رو چی جواب دادین؟ ۱ - اینو برای کسایی که دفترچه C داشتن اشتباه نوشته بودن به جای "هردوگزینه۲و۳" نوشته بودن "هردوگزینه۱و۲" با این حال این سوال برای ما ۲ جواب داشت متاسفانه . گزینه های ۲و۳ . برای بقیه دفترچهها گزینه ای درسته که گفته "هردو..." . درسته؟ ۲- به نظر من( که زیاد هم جای اطمینان نیست !!!) محیط مشترک از همه سریعتره و بعد ارجاع . البته نظر منه و مطمئن نیستم (۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط: نظرتون چیه که برای درسای نرم افزار تاپیک جدا ایجاد کنین. کار سختی نیست ها. خداییش راست میگی . از مدیران محترم خواهش میکنم یه تاپیک برای هر گرایش بذارن " بحث در مورد سوالات " تا زیاد اینجا مطالب قاطی نشه و هرکی بره تو تاپیک گرایش خودش . ممنون میشم |
|
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - alborz229 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ ب.ظ
سلام به همگی همگی واقعا خسته نباشید (گرچه خودم خستگی تو بدنم خشک شده) آخه این چه کنکوری بود. دلم می خواد کلی گریه کنم اما انقدر تو شک هستم که نمی تونم. پارسال ۷۰۰ شدم پیام نور قبول شدم گفتم حسابی برای سال دیگه می خونم روزانه قبولم. ۵ماه در حد تیم ملی زحمت کشیدم. انقدر ساختمان و سیستم و الگوریتم رو خونده بودم و دوره کرده بودم که همه کتاب های حقیقت و یوسفی و مقسمی و هزارتا جزوه استاد این کلاس و اون موسسه و... کلا جلوی چشمم بودن سوال های سیستم رو که می خوندم هنوز به وسطاش نرسیده اولش یادم رفته بود معماری فقط یکی زدم،سیستم ۲ تا یکیش هم اصلا مطمئن نبودم وایییییییییی چقدر حالم بده |
|
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - fatima1537 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ ب.ظ
لطفا بحث درمورد سئوالات رو در تاپیکهای مربوطه انجام بدید. تاپیکها هم قبلا ایجاد شده در این تالار: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - farnoosh - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۳ ب.ظ
سلام منم به همتون خسته نباشید می گم و امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - mp1368 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: بچهها خواهش می کنم جواب منو بدین این دو سوال رو چی جواب دادین؟ دوست عزیز تو همین پست قبلی ذکر شد که هر سوال در بخش خود |
|
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - vijay - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ب.ظ
ریاضیاش خوب بود ولی متاسفانه من مرور نکرده بودم و فرمولا یادم نبود معماری وسیستم عامل اصلا نزدم من کلا با کامپایلر مشکل دارم خوشحال شدم ۲ تا بود ولی یه کاری که افسوسشو میخورم نکردم تخصصی هوش رو که ۳ درس بود دو تا شو یکی برا نرم افزار و اون یکی رو واسه آی تی خونده بودم اصلا سراغش نرفتم عذاب وجدان گرفتم راستی سریع ترین روش ارسال پارامتر بین زیر برنامه و برنامه اصلی چیه سوال به این راحتی رو متاسفانه ..... یعنی جوابشو نمیدونستم و نمیدونم میگم خدا پدر-مادر مدیران مانشت رو بیامرزه حرفام تو گلوم گیر کرده بود. |
|
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - fatima1537 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ب.ظ
پستی پاک نمیشه به خاطر شلوغی سایته |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - armin28 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ ب.ظ)marzhad نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ)armin28 نوشته شده توسط: کسی هست که بتونه ادعا کنه نحوه محاسبه مرتبه زمانیها تو کد و توابع بازگشتی و دیگر مسائل رو فهمیده.اگه هست بگه چی خونده یادگرفته تا ماهم بریم بخونیم.واسه ساله بعد میگم ما تو دانشگامون استادمون مرتبه زمانیها رو کلا درس نداد فکر کنم خودشم از این مرتبه زمانیها سر در نمیاورد.داده طورانی خوبه(پارسه) اتفاقا منم طورانی پارسه خوندم .ولی اصلا از مرتبه زمانیها سر در نمیارم.حتی مقصمی هم نگاه کردم این بخشو خوب توضیح نداده |
|
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - fatima1537 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ب.ظ
دوستای عزیز لطف کنید برای اینکه ارسالهای شما برای بچه هایی که سال آینده کنکور دارند مفید باشه و بقیه هم که دارن جوابهاشون رو چک میکنن سردر گم نشن هر درس رو توی تاپیک مربوط به خودش بررسی کنید. در اینجا هستند: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قبلا ازتون ممنونم |