|
|
حل و برسی سوالات ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: حل تشریحی سوالات سختمان داده مهندسی۹۱ - neo.st - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ
به ازای n = 1 که صفر میشه و به ازای n = 2 یک میشه/ به نظرم ۲ میشه [/quote] چطوری به ازای n=1 صفر میشه!!! i ابتدا با صفر مقدار دهی میشه بعد i<n درسه میره تو For بعدی اما چون شرط درست نیس از For دوم خارج میشه و به for اول برمیگرده و i++ میکنه بعد چون شرط برقرار نیس خارج میشه. پس یه بار ++ میشه دیگه. |
|
RE: ساختمان داده ۹۱ - ماری - ۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ق.ظ
ای کاش ۴۷ گزینه ۲ میشد و.... همین!!!
|
|
RE: ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - n_alaie - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ
سوال ۵۱ را با لیست پیوندی می توان ساخت که هزینه درج n عنصر در آن از مرتبه O(n باشه نظر سایر دوستان چیه؟ اگر چه توسط ماهان و ... nlgn بدست اومده |
|
ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - cormen - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ب.ظ
دوست عزیز نگفته بزرگترین برگ بلکه گفته بزرگترین گره در سطح آخر در واقع ۵۹ برگ در سطح یکی به آخر هست نه سطح آخر |
|
ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسیم۳ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ق.ظ
gn میشد سه تا اون سوال هم ۵۸ میشد و تکرلری بود سوال it83 بود! |
|
RE: ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - MShariati - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۱ ب.ظ
۴۷- گزینه ۳ درسته، البته اگر تخیلی فکر کنیم ۴ هم میشه. بعضی از کسانی که ۱ رو درست می دونن احتمالا مثل من اشتباهی لگاریتم ۹ در مبنای ۳ را ۳ گرفتن. ۴۹- گزینه ۳ با استفاده از اصل ضرب و تعریف بازگشتی حل میشه: تعداد حالات ممکن در هر گره داخلی فرضی روی این درخت عبارتست از: تعداد حالات زیر درخت چپ * تعداد حالات زیر درخت راست * تعداد حالات تقسیم اعداد در دو زیر درخت و هر برگ تنها یک حالت دارد. از ریشه که به سمت پایین میرویم تنها "تعداد حالات تقسیم اعداد در دو زیر درخت" را درون نودهای داخلی می نویسیم، وقتی اعداد کامل شدند کافی است همه اعداد درخت را در هم ضرب کنیم! [attachment=2942] ۵۰- در وهله اول گزینه های ۲ و ۴ حذف میشه چون ما می دونیم که چنین کدی مرتبه ۲ هست نه فاکتوریلی! |
RE: ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - rotbe - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ب.ظ)fazel-d نوشته شده توسط: ۵۲- جواب ۵۹ است اگه شما درختی با عمق ۶ رسم کنید و عدد ۶۴ رو به ریشه بدید و به سمت راسترین فرزند هم عدد ۶۳ و به سمت راسترین بعدی ۵۲ و همین طور به سمت پایین بروید آخرین برگ سمت راست درخت مقدار ۵۹ می گیره.!! این درخت یک درخته پر هست. آره ۵۸ میشه طبق فرمول n-logn البته کفش که ۶-۶۴ میشه =۵۸ |
|
ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - MIT - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ب.ظ
من۴۷ رو زدم گزینه ی ۳ یعنی غلطه؟ |
|
RE: ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mj_shbn - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ
سلام.کلیدای سنجش هم اومد.اما مثکه سوال ۵۰ رو اشتباه زده جوابشو.به نظر شما نزده؟فکر کنم ۳ بشه، ولی زده ۱/ ![]() یه اعتراض بذاریم شاید درستش کردن! |
RE: ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mohammad_13690 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)mj_shbn نوشته شده توسط: سلام.کلیدای سنجش هم اومد.اما مثکه سوال ۵۰ رو اشتباه زده جوابشو.به نظر شما نزده؟فکر کنم ۳ بشه، ولی زده ۱/ من هم زدم ۱ اما ماهان و مدرسان شریف هم مثل شما زدن ۳ راستی چرا شما میگید ۳؟ |
RE: ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mj_shbn - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ق.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط:آره الان که برای n=3 و n=2 امتحان کردم، دیدم شما درست زدید. نمی دونم چرا سر جلسه من گزینه ۳ رو بدست آوردم؟!!!!(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)mj_shbn نوشته شده توسط: سلام.کلیدای سنجش هم اومد.اما مثکه سوال ۵۰ رو اشتباه زده جوابشو.به نظر شما نزده؟فکر کنم ۳ بشه، ولی زده ۱/ |
ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - kahkeshan - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ق.ظ)mj_shbn نوشته شده توسط:برای n=2 ، جواب ۴ و برای n=3 ، جواب ۹ بدست میاد. گزینه ۳ درسته.(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ق.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط:آره الان که برای n=3 و n=2 امتحان کردم، دیدم شما درست زدید. نمی دونم چرا سر جلسه من گزینه ۳ رو بدست آوردم؟!!!!(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)mj_shbn نوشته شده توسط: سلام.کلیدای سنجش هم اومد.اما مثکه سوال ۵۰ رو اشتباه زده جوابشو.به نظر شما نزده؟فکر کنم ۳ بشه، ولی زده ۱/ |
ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - marzieh - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)mj_shbn نوشته شده توسط: مثکه سوال ۵۰ رو اشتباه زده جوابشو.به نظر شما نزده؟فکر کنم ۳ بشه، ولی زده ۱/صحیح است. صحیح است )
|
RE: ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - abcd1234 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ)n_alaie نوشته شده توسط: سوال ۵۱ را با لیست پیوندی می توان ساخت که هزینه درج n عنصر در آن از مرتبه O(n باشهمنم نفهمیدم چطوری nlgn بدست میاد. لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
|
|
ساختمان داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - anyone - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ب.ظ
به نظرم ابن سوال مربوط به حذف و درج داده در ساختمان داده های جدا از هم باشه.(فصل۲۱ کورمن) درج یک داده از مرتبه logn ، برای درج کل عناصر از مرتبه nlogn خواهد بود، فکر نمی کنم بشه این کار رو با هزینه کمتری انجام داد. |