|
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - نسخهی قابل چاپ |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - AmirGooran - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ق.ظ
دوستان گرامی در مورد سوال ۵۰: گزینه سه صحیح هست. هر چند خودم این سوال را غلط زدم.اما واسم جالب بود که جوابش چی می شه. اومدم کد همین سوال را با Visual Studio 2008 کامپایل کردم.که این کد در زیر ارائه شده: کد: #include <iostream>خروجی این کد میشه: کد: T(0)=0 |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - آریو جمشیدپی - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۴ ب.ظ
در مورد سوال ۱۲۱ حق با سنجشه! چطور سر امتحان به این نکته توجه نکردم نمیدونم!ولی در صورت سوال گفته تست هدف در لحظه تولید گره هست..نکتش اینجاست!اگه میگفت در لحظه ویزیت گره است حق با ما بود!!یعنی میشد بین ۲ و ۳
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - askary_amir69 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ق.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:من هم موافقم. پاسخ سنجش درسته.(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)reynard696969 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:--==--==-=-=-=-=-=-=-=--==-=--=-==--==-=-=--==-=-=--==--=-=(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)a i نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۰ مربوط به هوش |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - fatima1537 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ
ولی اون چیزی که من گفتم ربطی به حفظیات نداشت چون فرصت حفظ کردن مطالب رو نداشتم و با توجه به استدلالهای منطقی گفتم گزینه ۲ |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - Joonz - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: ولی اون چیزی که من گفتم ربطی به حفظیات نداشت چون فرصت حفظ کردن مطالب رو نداشتم و با توجه به استدلالهای منطقی گفتم گزینه ۲کاش حفظ می کردیم حداقل سوالات تخصصی امسال که همش با حفظ کردن می زدیم و بر عکس اگه استدلال می کردیم غلط می شد اینقدر که صورت سوالات رو بطور خیلی مسخره پیچونده بودند . ولی در کل سوال ۱۲۰ گزینه ۴ حتمی درسته . |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - morelo - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ ب.ظ
به نظر شما برای سؤال ۹۱ اعتراض بزنیم؟(خارج از سرفصل نبود) |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - askary_amir69 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: به نظر شما برای سؤال ۹۱ اعتراض بزنیم؟(خارج از سرفصل نبود) چرا اتفاقا. یکی از دوستای منم که کامل کامپایلر رو خونده بود و کلی روش وقت گذاشته بود گفت این سوال تو هیچ منبعی نبوده سلام بچه ها من رو سوال ۱۱۷ هوش مشکل دارم .به نظر من گزینه درست ۳ هست که ۲ % رو داده چون خط چهارم سوال دقیقا این مطلب رو گفته و اصلا نیازی به محاسبه نیست ! اگه شما هم مثه من فکر میکنید خب اعتراض بزارید.
|
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - rezvan_m - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۶ ب.ظ
دوستان عزیز در مورد سوال ۶۰ نباید حالات بی اهمیت رو در نظر گرفت.دکتر اجلالی سر کلاس مشابه این سوال رو حل کرده بودند |
|
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - lonelyforever - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ
ما که می خواهیم بگیم این بابا حل کننده سوال بلد نبوده حل کنه و اشتباه حل کنه باید کدوم یکی از این گزینه ها رو بزنیم؟ [attachment=3021] |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - askary_amir69 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ)lonelyforever نوشته شده توسط: ما که می خواهیم بگیم این بابا حل کننده سوال بلد نبوده حل کنه و اشتباه حل کنه باید کدوم یکی از این گزینه ها رو بزنیم؟ هیچ کدوم رو چون اصلا این فرم برای اعتراض به کلید اولیه نیست بلکه برای اعتراض به خود سوالاس.هرچند بالای صفحه کلید اولیه گفته اشتباها رو بگید ولی جایی براش مشخص نکردن.بهترین جا همین فرمیه که عکسشو زدی ، دیگه باید یه گزینه به دلخواه انتخاب کنی
|
|
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - zahra67 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۱۲ ب.ظ
اما من روی ۱۲۰ اعتراض گذاشتم به همون دلیلی که گفتم الانم دوباره میگم تو راسل گفته طبق خاصیت یکنواختی با اضافه شدن جمله جدیدی به KB نتایجی که قبلا ازجملات قبلی KB گرفته شده اند معتبر باقی می مانند این جمله بدون هیچ نقضی و بطور کلی بصورت یک اصل بیان شده یعنی نگفته اگه جمله نقیض بیاد قبلی از بین میره پس a از KB2 قابل نتیجه گیری است یا اون اصل اشتباه به این صورت بیان شده یا .... وگرنه منم قبول دارم که ممکن b نقیض a باشه و اونو از بین ببره |
|
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - tarang - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ
اعتراضاتون برای دکتر قدسی هم بفرستید ghodsi@sharif.edu |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - lonelyforever - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ
واقعا کسی می تونه برای سوال ۷۱ یه حالت بن بست پیدا کنه؟ یکی از شروط ۴ گانه وجود انتظار چرخشی می باشد در حالی که من به هر شکلی این سوال رو در نظر میگیرم هرگز و به هیچ وجه نمی تواند باعث بن بست شود (البته تنها دلیلی وجود دارد که اون هم از بین رفتن یکی از پروسس ها به دلیل سقوط هواپیما در خلیج فارس باشه) این سوال می تواند حالت گرسنگی بوجود بیاید اما هرگز و هرگز نمی تواند به حالت بن بست برسیم |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - sahar91 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ق.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:سلام(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ب.ظ)kahkeshan نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ق.ظ)asbamacha نوشته شده توسط:شما دوباره امتحان کنید!!!!!!!!گزینه ۳ صحیحه.(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ)LordAriana نوشته شده توسط:اشتباه نکنید با یه عدد گذاری ساده به گزینه ۱ میرسید(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ)tarang نوشته شده توسط: سوال ۵۰ ساختمان میشه ۳ سنجش زده ۱ من هم کاملا با شما موافقم. |
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - fatima1537 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: کاش حفظ می کردیم حداقل سوالات تخصصی امسال که همش با حفظ کردن می زدیم و بر عکس اگه استدلال می کردیم غلط می شد اینقدر که صورت سوالات رو بطور خیلی مسخره پیچونده بودند .دقیقا صورت سئوالات امسال پیچیدگی بی سابقه ای داشت . کاش سئوال ۱۲۰ هر دو گزینه صحیح اعلام بشه که هیچ کس ضرر نکنه چون حذف سئوال هم فایده ای نداره |