|
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - نسخهی قابل چاپ |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - iammiti - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
Shameless ببینید )حیف نبینید )
|
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - Sakura - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
The Prestige هم فیلمش خوب بود این فیلم Rurouni Kenshin هم قشنگه البته اگه فیلم ژاپنی میبینید
|
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - sahar salehi - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ)sara azadi نوشته شده توسط: کسی این جا، سریال game of thrones رو می بینه؟ بیشتر اسپارتاکوس می بینید؟ ![]() پس کمی هم game of thrones می بینین. ![]() من که از وقتی این سریال رو می بینم از هیچ فیلم دیگه ای لذت نمی برم. به نطرم قشنگی فیلم به اینه که ۷-۸ تا داستان رو هم زمان با هوشمندی تمام داره پیش می بره. هر لحظه یه اتفاق جدید می افته و آدم رو واقعا غافل گیر می کنه. مخصوصا تو فصل ۴/ شخصیت های جذاب زیادی داره. یکی از شخصیت هایی که خیلی دوسش دارم تیریونه(half man) امیدوارم اعدامش نکنن. |
|
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - sahar salehi - 25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
این فیلم قدیمیه ولی از اونجایی که خیلی قشنگه معرفیش می کنم enchanted راجع به یه دخترست که تو دنیای کارتونی زندگی می کنه. با پرنس جذاب قصه آشنا می شه، قراره ازدواج کنن که با جادوی زن بابای پرنس به دنیای واقعی منتقل می شه و اونجا یه عشق جدید پیدا می کنه. فیلم خیلی شاد و جذابیه. |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - iammiti - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ
یه دوستی داشتیم می گفت بدترین دوست ادم کسی که فیلم خوب بهت معرفی کنه..بهش می گفت چرا؟ جوابش این بود : " احه بعد یه مدت فازت یه جوری میشه که دیگه فیلم متوسط هم نمی تونی نگاه کنی حتی!" The Terminal,Serpico,memento فک کنم اخرین فیلمای خوبی بودن که دیدم این Her هم خیلی خوب بود..ببینید ختما |
|
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - neilabak - 02 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ب.ظ
the silence of lamb یکم صحنه های اعصاب خورد کن داره .ولی لحظه هایی توی فیلمش داره که نفس آدم بند میاد. عالیه فیلمش ..عالی |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - fa_shinobi - 03 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ
Game of throne که عالیه. هیجان زیادی داره و اصلا هم نمیشه پیش بینی کرد آخرش چی میشه. فیلم سینمایی فقط TRANSFORMER (تبدیل شوندگان). چهارش هم همین روزا میاد. |
RE: فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - sahar salehi - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط: Game of throne که عالیه. هیجان زیادی داره و اصلا هم نمیشه پیش بینی کرد آخرش چی میشه. شما نمی دونید فصل ۵ سریال game of thrones از کی شروع می شه؟ |
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - fa_shinobi - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)sara azadi نوشته شده توسط:فکر کنم آوریل ۲۰۱۵/ اونطور که فهمیدم فصل ۶ هم داره.(03 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط: Game of throne که عالیه. هیجان زیادی داره و اصلا هم نمیشه پیش بینی کرد آخرش چی میشه. |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - mehrdad_tclh - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
من خودم سریال نگاه نمیکنم. ولی تا حالا از دوتا فیلم خیلی خیلی خوشم اومده یکی نجات سرباز رایان و دومی پدرخوانده ...عالین |
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - fa_shinobi - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: من خودم سریال نمیکنم.پدر خوانده رو هیچوقت حوصله نکردم ببینم. ولی سرباز رایان. اوه اوه اوه. همش صحنه های اکشن و قشنگه
|
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - phoenix021 - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
۲ تا فیلم معرفی می کنم حتما ببینید یکی take shelter که یه فیلم درام و خیلی روان هست و تا ۲ دقیقه ی آخر فیلم هیجان خاصی توش نمی بینید اما اون ۲ دقیقه کلا زیر و رو میشید یکی هم فیلم the mist که کل فیلم هیجان انگیزه و آخرش هم عالی تموم میشه ، یعنی مو به تنتون سیخ می کنه آخر فیلم و نحوه ی تموم شدنش توصیه هم اینکه دومی رو اول ببینید |
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - fa_shinobi - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ)sara azadi نوشته شده توسط: این خارجیا یه سال وقت می ذارن ۱۰ قسمت از یه سریال رو می سازن Dodgyآره والا. مهران مدیری میگفت ما پاورچینو که میساختیم بعضی وقتا تا نصفه تحویل میدادیم، بقیه اشو تو پیام بازرگانی میرسوندیم صدا و سیما!! ![]() تا اونجا که شنیدم این فیلمم تو مایه های Game of throne. فقط یه بدی دارن این دو فیلم... ![]() فرار از زندان رو که همه دیدن ایشالا. اگه نه کلا بقیه سریالا رو حذف کنید فقط اونو گیر بیارید. |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - mndn - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ
منم خط ویژه را دیدم یه هکر یه پول قلمبه را از حساب یه ادمی جابه جا میکند .......... اخرش خوب تموم نشد ولی در کل جز فیلم های ایرانی قشنگ بود |
|
فیلم های خوب که ارزش دیدن دارن چه ایرانی چه خارجکی!!!!!!!!! - iammiti - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
The Fault in Our Stars ارزش دیدن داشت |