تالار گفتمان مانشت
مبانی طراحی وب - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
RE: مبانی طراحی وب - zeinab - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:  انگار وقتش رسیده که صحبت از تکنولوژی های سمت سرور بکنیم! هرچند شاید کمی زود باشه اما انگار عجله دارین ! باشه پس شروع می کنیم !
خوب ببینید ، از چند دید میشه به قضیه نگاه کرد . اول اینکه هدفتون به چه وسعتی هست؟ می خوائید یه مهندس کامپیوتر کاربلد بشید و به رشد تا سطح فوق حرفه ای فکر می کنید؟ یا نه فقط دنبال این هستید که مشغول بشید و یه جایی یه حقوقی بگیرید و بی دردسر کار کنید برای یک شرکت.
من جزء دسته اول هستم!!! اما در مورد این چیزهایی که گفتین چیزی بلد نیستم و فقط به اسم شنیدم!! حتی کاربردشون رو هم نمیدونم متاسفانه!! و یکم گیج شدم!!
اگر میشه همین قسمت رو بیشتر توضیح بدین بعد برین سراغ مبحث بعد

RE: مبانی طراحی وب - M.Amin.M - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:  اگه مطمئن شدین که تصمیم گرفتین بین جاوا و دات نت انتخاب کنین اونوقت نوبت پست بعدی من خواهد بود که هرکدومش رو مورد کنکاش قرار میدیم تا بدونیم واقعا کدوم بدرده کی می خوره؟!

ممنون آقا حمید .واقعا زحمت میکشید.من جاوا رو انتخاب می کنم.البته اینم بگم که واسه برنامه نویسی هم جاوا کار میکنم.ولی در مورد وب نویسی با جاوا چیزی نمیدونم.خیلی دوس دارم یاد بگیرم.اگه میشه یکم توضیح بدین.یه مشکل کوچیکی که وجود داره منبع فارسیه که خیلی خیلی کمه!!!!!!!

ممنون.

مبانی طراحی وب - zeinab - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ

آقا حمید کجایییی؟!!

RE: مبانی طراحی وب - hamid.adldoost - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ق.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط:  آقا حمید کجایییی؟!!

سلام

ببخشید این روزا یکمی سرم شلوغه هم برای نتایج کارشناسی ارشد هم برای جمع کردن امضاهای فارغ التحصیلی هم برای پروژه هایی که هنوز مونده رو دستم و چند روز دیگه باید برم از این شهر !!
ایشالا به زودی میام جبران می کنم Smile

مبانی طراحی وب - M.Amin.M - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ق.ظ

منتظریمااااااااااااااااااااااااااا......

زود بیا آقاحمید......

مبانی طراحی وب - zeinab - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ق.ظ

بسلامتی. کجا قبول شدی آقا حمید؟
خوشابحالت!!

مبانی طراحی وب - hamid.adldoost - 30 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ق.ظ

سلام ! :دی

اینجا کسی منو یادشه ؟ :دی

کسی هست دوست داشته باشه ادامه بدیم مطالب و مباحث رو ؟ Smile

راستی وقت کردین به اینم یه سر بزنین :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

منتظرم Smile

RE: مبانی طراحی وب - maedeh - 30 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ

(۳۰ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ق.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:  سلام ! :دی

اینجا کسی منو یادشه ؟ :دی

کسی هست دوست داشته باشه ادامه بدیم مطالب و مباحث رو ؟ Smile

راستی وقت کردین به اینم یه سر بزنین :

یا

منتظرم Smile

بله! من یادمه!Wink
من موافقت خودم رو اعلام میکنم!

RE: مبانی طراحی وب - jasooor - 03 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ

سلام
آقا حمید خواهشاً ادامه بدین چون من همه مطالبی که گذاشتین رو کاملا خوندم و علاقه شدیدی به طراحی دارممم
ادامه بدین

مبانی طراحی وب - shany - 03 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ق.ظ

سلام
آقا حمید لطفا مطالبتون رو ادامه بدید.
خیلی ممنون