|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - asusx59sr - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: درضمن لطفا پست من رو ببین اگه میتونی جواب بده: سپاس. دیدمش اما ببخشید پاسخشو نمیدونم هنوز به اونجا نرسیدم |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - esisonic - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ
هـــــــــوررررررررررراا...امروز ۶ ساعت فیکس گسسته خوندم....۵۰ درصد اول گسسته OK شد!!! |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - fatemenp - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: هـــــــــوررررررررررراا...امروز ۶ ساعت فیکس گسسته خوندم....۵۰ درصد اول گسسته OK شد!!! وای خوش به حالت من خودمو کشتم تا فصل ۳ رسیدم !!!! |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Amir V - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: سپاس.اوکی بهش رسیدی لطف کن بهم مسیج بده. ممنون. (۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: هـــــــــوررررررررررراا...امروز ۶ ساعت فیکس گسسته خوندم....۵۰ درصد اول گسسته OK شد!!! چیـــــش! گسسته ی ایکبــــــیری واقعا خیلی حوصله داشتی ۶ ساعت نشستی پای اون مضخرفات! |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Mehran - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: خسته نباشید دوستان گرامی جواب سوالت رو اینجا به راحتی می تونی پیدا کنی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
Reply - Shady205 - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ق.ظ
سلام به همه .. انشالا که ۱۰ روز پایانی رو با جدیت بیشتری پیش ببریم دوستانی که دنبال کتابهای پارسه هستند(خصوصا آمار) ، مراکز پارسه چند روزی میشه که تکفروشی رو شروع کردن |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - ania_13 - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: خدا رو شکر بالاخره روحیم برگشت انشالله بتونم خودمو به برنامم برسونم. راستی بچه ها آزمون ۵۰ درصد اول پارسه کی هست؟این عزیزی که کلید کرده روی من و به پستام منفی میده کیه؟ بهم احساس خاص بودن میدی ![]() بچه ها جواب سئوال منو ندادیناااااا کجا ها دو آزمون آخر ثبت نام میکنن؟ پارسه که گفت نمیشه
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - svk7 - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: خسته نباشید دوستان گرامی مهندسی کامپیوتر _پارسه:حریصانه ۲۵ درصد دوم و پویا ۲۵ درصد سوم و asm ,rtlوریزمعماری هم ۲۵ درصد اول |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - zhila67 - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: هـــــــــوررررررررررراا...امروز ۶ ساعت فیکس گسسته خوندم....۵۰ درصد اول گسسته OK شد!!!خوش به حالت من اصلا از گسسته چیزی حالیم نمیشه از کتاب پارسه می خونم ولی نمی فهمم
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - forouzan - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ
سلام منم امروز دارم گسسته را فصل ۵ پورانا میخونم تو شهریور تا ۴ را خونده بودم.گفتم یه دورما تموم کنم بعد کلی دوره کنم.امروز میخوام ۵ و ۷ و ۸ را بخونم فعلا ۶ نمیخونم چون مال ۲۵% سومه. همگی موفق باشید |
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - آرتا - ۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
سلام بچه ها . درصد و رتبه پارسه مشترک : ۵۶ تخصصی : ۲۳ ریاضی : ۱۵ زبان : ۳۵ رتبه نرم : ۹ خدا رو شکر بد نبود ولی باز باید تلاش کنم که توی آزمون های بعدی بهتر بشه چون هنوز کامپایلر ، نظریه و PL رو شروع نکردم و قراره چهار شنبه تازه استارت نظریه رو بزنم. یه نکته ای دیدم صفحات قبل یکی از بچه ها گفته بود واقعا باهاش موافقم . این آزمون ها به نظر من رتبه هاش و اینکه تا چه سطح سوالاش رو میتونی بزنی زیاد مهم نیست چون در هر صورت ما توی کنکور اصلی سوال غیر استاندارد و اشتباه داریم که کسی نتونه بزنه . مهم توی این آزمون های آزمایشی حالا هر موسسه ای میخواد باشه اینه که توی بتونی مرحله به مرحله اشتاباهات رو کم کنی و تجربه آزمون دادن رو زیاد کنی . یه مثال از خودم میزنم : این آزمون ۲۵ درصد دوم من سعی کردم طمع زدن همه تست ها رو که به اشتباه توی آزمون قبلی داشتم کنترل کنم . یعنی تا یه تستی رو مطمئن نباشم نزنم . سر آزمون جمعه از همون تست اولی که شروع کردم فقط این نکته جلو چشام بود که تا مطمئن نباشم تست رو نزنم . مثلا توی مشترکا حدود ۲۲ تا رو روشون کار کردم و تقریبا جواب رو بدست آوردم ولی فقط ۱۵ تاشون رو زدم یعنی باور کنید فقط تست هایی رو میزدم که صد در صد مطمئن بودم ، خدا رو شکر میکنم کارنامه رو که دیدم هر ۱۵ تا درست بود . هر چند که سه تا از اونایی که نزدم باز درست بودن ولی به اونچه که توی آزمون میخواستم یعنی کنترل طمع زیاد زدن تست رسیدم پ.ن : یکی از دوستان که متاسفانه بعضی وقتا صحبت های غیر منطقی میکنن گفته بود که آزمون های پارسه اینقدر آسونه که وقتی سر جلسه کنکور میری از آسونی تست ها ، کنکور اصلی نمیتونی هیچ کدوم رو بزنی . من به این دوستمون میگم که به نظرتون سوالای سیستم و معماری پارسال سخت بود یا غیر استاندارد. اگه یادت نیست تا هم سوالای پارسال پارسه رو واست بفرستم هم سوالای کنکور پارسال تا یادآوری بشه سوال سخت یا غیراستاندارد یعنی چی ![]() موفق باشید |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - srj - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: بچه ها جواب سئوال منو ندادیناااااا کجا ها دو آزمون آخر ثبت نام میکنن؟ پوران میشه منم میخوام تک آزمون شرکت کنم فقط |
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - esisonic - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ)fatemenp نوشته شده توسط: وای خوش به حالت من خودمو کشتم تا فصل ۳ رسیدم !!!!آخه مباحثش خیلی واسم تکراریه...همه رو درس های دیگه خوندم...واسه هم تو ۶ ساعت ۴ تا فصل به علاوه تستاش خونده شدن!! (۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: چیـــــش! گسسته ی ایکبــــــیریواقعا ً هم مضخرفه...مخصوصا ً روابط بازگشتی که خیلی رو اعصابه...لامصب فصلش ۳ ساعت طول کشید!! (۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ق.ظ)آلبالو نوشته شده توسط: نصفه شبی یهو حس درس پرید!یه ربعی نشستم حین گوش کردن موزیک لایت، اینو ساختم الکی کلی حال کردم!!!اوریگامی قشنگیه...ولی بد جایی گذاشتیش قیافه آمار پارسه رو که میبینم تمام بدبختیام و وحشتناک ترین خاطراتم میاد جلو چشام...اسفند پارسال شروع کردم ، مهر امسال تموم شد!!!...خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــی زیاده!!! (۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ)zhila67 نوشته شده توسط: خوش به حالت من اصلا از گسسته چیزی حالیم نمیشه از کتاب پارسه می خونم ولی نمی فهمممن از روی مقسمی میخونمش...خوبیش اینه که به سبک ساختمان داده هایی که خوندیم توضیح داده و باعث میشه مطالب برام حکم دوره داشته باشه!! |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - armin_b00ter - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
دوستان جزوه دکتر اجلالی رو نگاه می کردم بخش محاسباتشو در مورد تقسیم چیزی نگفته بود. حالا اصلا تقسیم جز سر فصل هست یا نه ؟؟ من کلا با این محاسبات مشکل دارم تو مقسمی یه جوره پوران یه جور دیگه این جزوه هم که اصلا تقسیم نداره. حالا نمی دونم چی کار کنم. ولی به نظرم پوران بهتر بود از بقیشون تو این زمینه. (۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: این آزمون ۲۵ درصد دوم من سعی کردم حرص زدن تست رو که به اشباه توی آزمون قبلی داشتم کم کنم . یعنی تا یه تستی رو مطمئن نباشم نزنم . سر آزمون جمعه از همون تست اولی که شروع کردم فقط این نکته جلو چشام بود که تا مطمئن نباشم تست رو نزنم . مثلا توی مشترکا حدود ۲۲ تا رو روشون کار کردم و تقریبا جواب رو بدست آوردم ولی فقط ۱۵ تاشون رو زدم یعنی باور کنید فقط تست هایی رو میزدم که صد در صد مطمئن بودم که خدا رو شکر میکنم کارنامه رو که دیدم هر ۱۵ تا درست بود . هر چند که سه تا از اونایی که نزدم باز درست بودن ولی به اونچه که توی آزمون میخواستم یعنی کنترل حرص زدن تست رسیدمدقیقا اگه منم بتونم این کارو بکنم اصلا از این رو به اون رو میشه رتبم. آزمون اول ۱۱ تا غلط داشتم مشترک این آزمون کردمش ۷ تا :دی هر چند که پارسه غلطم زیاد داره سوالاش. ولی کلا این آزمون یکم بهتر بود نسبت به آزمون قبلیش از نظر سطح سوالا. بابت رتبت تبریک می گم. ایشالا موفق باشی. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Sunshine Off - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ
بچه ها خسته نباشید.به نظرم این روزها واین ماهها خیلی باارزش هستن پس فرصت را غنیمت بشمارید وفقط درس بخونید. من توی درسا ریاضی مهندسی را کامل حذف کردم وکامپایلر هم فقط ۴فصلش را میخونم.اگر کمبود انرژی حس میکنید یا انگیزه تون کم شده نگران نباشید چون برای همه این حالتها بودجو میاد پس غیرطبیعی نیست.همه شما میتونید موفق بشید چون می خواهید ودارید براش تلاش می کنید فقط خدا را هیچ گاه از یادنبرید. ![]() برای همه تون آرزوی موفقیت میکنم. |