![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ
دیشب خوابه کنکور دیدم سلام رسوند lol |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mojhde - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:بله عزیزم پیامتو دیدم واقعا ازت ممنونم هم بخاطر انرژی+++++++++++++++++++++ وهم بخاطر پیامت(28 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)mojhde نوشته شده توسط: کسی پیدا میشه به من انرژی بده *البته نه از اون انرژی های عمو قنادا ![]() باشه حتما به توصیه هاتون عمل می کنم تلنگر خوبی بود بازم ممنون خیلی خیلی ممنون ![]() انشالله شمام موفق باشین ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: دیشب خوابه کنکور دیدم اا شما زنده ای؟!!! من فکر کردم کنکور مرگ شدین!! ![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - jparisa - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ
هنوز سه هفته تا کنکور وقت هست... |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - هاتف - ۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ
سلام اونهایی که محاسبات عددی میخونند، فرمول های مربوط به خطاهاش هم میخونید؟ مثلا خطای روش ۳/۸ سیمپسون در انتگرال گیری؟ توی ازمون پارسه اومده بود اما من همیشه ignore میکردم این خطاها رو :-s |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ
درود سه تا سوال از طراحی الگوریتم سال ۸۷ مهندسی کامپیوتر، کتاب مقسمی فقط گزینه نوشته!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لطفا اگه این سوالات رو فهمیدید یا جواب تشریحیش رو دارید، راهنمایی کنید |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(28 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: دیشب خوابه کنکور دیدم سلام خانوم رستمی پا برجام ![]() ولی چندروزه اصن حوصله درس ندارم و نخوندم آخرش دارم کم میارم ![]() قرار بود کتابارو یکی یکی بکشمشون ولی نامردا زیادن آخه چندنفر به یه نفر |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Mänu - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ
نمیدونم چرا انقد شنگولم خدا به خیر کنه آخرعاقبتمونو امروز تست نرم افزار و sql زدم الانم میرم مدیریت بخونم |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ
مثل کبریت کشیدن در باد زندگی دشوار است من خلاف جهت آب شنا کردن را مثل یک معجزه باور دارم آخرین دانه کبریتم را می کشم در باد هر چه باداباد ! دیگه رسیدیم به آخراش... . |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
۱۷ روز تا پیروزی.... Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - explorer - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ
۱۷ روز دیگر تا انفجار مغز ![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - نارین - ۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
سلام بچها من امروز هیچی نخوندم در حده انفجار استرس گرفتم یکی یچی بگه من برم درس بخونم چیکار کنم ؟چرا اینجوری شدم من؟ کسی راه درست درمون داره واسه این مشکل پیشنهاد بده ؟اصلا نمیدونم چرا دلمم نمیخواد بخونم |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - سودابه م - ۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)نارین نوشته شده توسط: سلام بچها من امروز هیچی نخوندم در حده انفجار استرس گرفتم یکی یچی بگه من برم درس بخونم چیکار کنم ؟چرا اینجوری شدم من؟ کسی راه درست درمون داره واسه این مشکل پیشنهاد بده ؟اصلا نمیدونم چرا دلمم نمیخواد بخونم چرا دقت کنننننن پاشو برو بخون.........من به همه اونایی که اینومیگن میگم تا شروع نکنی ادامه نمیاد.........بشین و با مرور درسی شروع کن که بهش علاقه داری....... |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: ۱۷ روز دیگر تا انفجار مغز۱۸ روز واسه اینکه تمام تلاش خودمونو بکنیم |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Mänu - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
من استرسی شدم دوباره نمیدونم چرا نمیتونم نرمال باشم؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() |