|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - To-67 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
کارنامه ات درست باز نمیشه دوباره ارسال کن |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mina.1 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
منم شیراز قبول شدم ۱/ زبان تخصصی انگلیسی ۰ ۲/ ریاضیات ۳۰/۰۰ ۳/ دروس مشترک ۴۸/۴۰ ۴/ دروس تخصصی نرم افزار ۵۰/۰۰ نمره کل ۷۷۱۰ رتبه کل ۱۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - m-m - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: کارنامه هاتون رو با محل ها بزارید تو سایت با عکس برای سال بعدی هاموافقم البته بهتره توی یه تاپیک دیگه بذاریم تا باعث سردرگمی دوستان مانشتی نشه |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
دوستان تراز هاتون رو بگید Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: بچه ها انتخاب اول قبول شدم سلام هم دانشگاهی
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahman.pm - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط: تبریک به همه دوستان Bravo عالیه تبریک میگم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: من هوش علوم و تحقیقات تهران سلام همکلاسی عزیزمممممممممممممم ^_^ |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ
برسم خونه براتون بارنامه درخشانم رو میذارم |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohsen.rn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
منم شبکه علوم تحقیقات ، رتبه ۳ ، تراز ۷۹۸۸
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ
بچه ها من ناراحتم قصه ام گرفته... |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - olom tahghighat - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ
وای داشتم میمردم از اون موقع باورتو ن نمیشه جرات نداشتم برم ببینممممممم نتایج شماهارو اومدم نگاه میکنم . . . .. . . . .. یوووووووووووووهووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووی خدا عاشقتمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ماچچچچچچچچچچچچچچچچ من علوم تحقیقات مهندسی نرمممممممممممم خدا دوست دارممممممممممممممممممممممم |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ayubes - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
تراز من ۷۲۶۲ شبکه تهران |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ
دوستانی که نرم افزار بودن لطفا تراز آخرین نفر رو بگین Sent from my ME172V using Tapatalk |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hnarghani - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
با آرزوی موفقیت برای دوستان.... |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hamid88 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
منم شبکه آزاد قزوین (باراجین) قبول شدم ..........!!! |