تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - To-67 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ

کارنامه ات درست باز نمیشه دوباره ارسال کن

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mina.1 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ

منم شیراز قبول شدم
۱/ زبان تخصصی انگلیسی ۰
۲/ ریاضیات ۳۰/۰۰
۳/ دروس مشترک ۴۸/۴۰
۴/ دروس تخصصی نرم افزار ۵۰/۰۰
نمره کل ۷۷۱۰
رتبه کل ۱۳

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - m-m - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  کارنامه هاتون رو با محل ها بزارید تو سایت با عکس برای سال بعدی ها
کاری که سال پیش برای ما ها کردند
موافقم البته بهتره توی یه تاپیک دیگه بذاریم تا باعث سردرگمی دوستان مانشتی نشه

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ

دوستان تراز هاتون رو بگید

Sent from my ME172V using Tapatalk

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط:  بچه ها انتخاب اول قبول شدم
مهندسی کامپیوتر-واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه تراز ۶۱۸۰ تراز آخرین نفر ۵۳۷۱

سلام هم دانشگاهی Big Grin

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahman.pm - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط:  تبریک به همه دوستان
اینم از کارنامه من

Bravo
عالیه
تبریک میگم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  من هوش علوم و تحقیقات تهران

سلام همکلاسی عزیزمممممممممممممم ^_^

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ

برسم خونه براتون بارنامه درخشانم رو میذارم

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohsen.rn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ

منم شبکه علوم تحقیقات ، رتبه ۳ ، تراز ۷۹۸۸ Smile

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ

بچه ها من ناراحتم قصه ام گرفته...

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - olom tahghighat - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ

وای داشتم میمردم از اون موقع باورتو ن نمیشه جرات نداشتم برم ببینممممممم نتایج شماهارو اومدم نگاه میکنم
.
.
.
..
.
.
.
..
یوووووووووووووهووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووی​

خدا عاشقتمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ماچچچچچچچچچچچچچچچچ
من علوم تحقیقات مهندسی نرمممممممممممم
خدا دوست دارممممممممممممممممممممممم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ayubes - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ

تراز من ۷۲۶۲
شبکه تهران

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ

دوستانی که نرم افزار بودن لطفا تراز آخرین نفر رو بگین

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hnarghani - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ

با آرزوی موفقیت برای دوستان....

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hamid88 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ

منم شبکه آزاد قزوین (باراجین) قبول شدم
..........!!!