|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - A-Best - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)A-Best نوشته شده توسط: منظور از این رتبه کل رتبه آخرین نفر قبول چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی توضیح بده دقیق چرا جواب نمیدین اخه هاننننننننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی جواب بده |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yossef - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
دوستان تبریک منم در اولین انتخابم قبول شدم. حالا با تصمیم بگیرم برم یا نرم. این همه پول خرج کنم آخرش چی بشه ۱۰-۱۱ میلیون خرج داره دیگه |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - babakhazinia - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
سلام منم تجارت الکترونیک قزوین تراز ۶۷۷۷ هم کلاسی دارم.. خیلی خوشحالم.. |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
آقای ارشد قبول شدین؟ بچه ها واقعا به همه تبریک میگم از ته دل Sent from my ME172V using Tapatalk |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها هوش قزوین نبود؟ |
|
Re: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - saeedx - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
شبکه قزوین
|
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
اینم کارنامه من : مهندسی کامپیوتر -نرم افزار / واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه تراز من ۶۱۸۰ رتبه کل ۱۰۰[attachment=16758] |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)babakhazinia نوشته شده توسط: سلام حوش به حالت که خوشحالی من شبکه می خواستم تجارت نمی خونم شاید تکمیل ظرفیت بشه... خیلی بی معرفتین... هیچکس منو دلداری نمیده... |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - katebi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
بچه ها منم علوم تحقیقات تبریز قبول شدم ترازم ۷۶۳۳ رتبم ۱۱ اولین انتخابم بود . به همه کسایی که قبول شدن هم تبریک میگم . |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
وای بچه ها ۳ بار کارنامه رو گذاشتم حواسم نبوده ببخشید |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - majidit - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
منم قزوین قبول شدم شبکه اینم درصدامه زبان ۳۴ مشترک ۵۰ مدیریت ۴۷ پایگاه داده ۴۰ هوش مصنوعی ۷۰ سیستم عامل ۳۵ معماری ۵ رتبم شده ۷ نمره کل ۷۶۸۴/ همش فکر میکردم ارشد قزوین قبول میشم خوشحال میشم الان اعصابم داغونه از اینکه رفتم یه غیر انتفاعی در پیت ثبت نام کردم ۷۰۰ دادم ۱ تومان باید بدم انصراف بدم .نمیدونم برم نرم .اگه اینا نتیجه رو زودتر میزدن چی میشد |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - milad91 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
من با تراز ۷۶۹۱ دانشگاه ازاد تهران مرکز نرم افزار قبول شدم با ایت ترازم اگه انتخاب اولم رو علوم تحقیقات هم میزدم قبول میشدم درصد ها : زبان :۳۳ ریاضی :۲۸ مشترک :۵۳ تخصصی نرم :۳۶ |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: اینم کارنامه من : مهندسی کامپیوتر -نرم افزار / واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه تراز من ۶۱۸۰ رتبه کل ۱۰۰دوستان شرمنده نمیدونم چرا چند بار زدمش! Sent from my C5302 using Tapatalk |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: یعنی من با این تراز نرم علوم تحقیقات قبول می شدم من هم با ترازم خیلی راحت شیراز میاوردم. اما نشد و جای دیگه زدم. بلاخره با اطلاعات اون موقع ما این تصمیم گرفتیم.و نباید ناراحت بود به نظرم. من خدا رو شکر میکنم. قسمت ما همین بوده . |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohsen.rn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: شبکه(علوم تحقیقات یا قزوین) قزوین که صد در صد میاری ، علوم تحقیقات هم ۵۰ درصد احتما داره ، اگه همه چی مثل سابق پیش بره |