![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: بازم منهاتن نفهمیدمدقیقا کجاشو نفهمیدی دوست عزیز؟ بچه ها که توضیحاتشون خوب بود . شما تصورتو از این موضوع بگو و توضیح بده کجاشو متوجه نمیشی شاید بهتر بتونیم کمکت کنیم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - m@hboobe - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
فکر کنم بخاطر اینکه من نیومدم گزارش تحویل بدم تاپیک بسته نشده ![]() شاید من از همه کمتر باشه مطالعه ام نمیدونم والا!! پایگاه داده بطور کامل گسسته فکر کنم ۲ یا ۳ فصل خوندم آمار تا نیمه فصل سوم متغییر تصادفی توام نظریه تا ماشین های پشته ای ساختمان داده ۲ فصل! دیگه هرچی فکر میکنم یادم نمیاد ![]() بریم که مهر ماه رسیده و به حساب کتابا و تستا برسیم ![]() این چند روز اول مهر هم یکم برنامه قبلیم ادامه داره و بعد از اون با آزمونا هماهنگ پیش میرم ![]() ادمین این بخش هم لطف کنه این تاپیک ببنده ![]() دیگه ظهر هم رسیده شهریور ماه باطل شد ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
سلام دوستان من عازم کتابخونه واسه کشتار سیستم + طراحی هستم البته با روش مز مز ایشالا که هرچه زودتر هم گروه مهر از طرف مدیران محترم تایید بشه و کوچ کنیم به گروه مهر یا علی تا ساعت ٨ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
صرفا جهت آخرین کامنت ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara901 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
سلام سلام بابا جدی نگیرید یه اصطلاح دیگه ![]() ![]() ![]() ساختمان داده ۱فصل هوش ۳فصل سیستم عامل ۲فصل ساختمان گسسته ۱فصل ![]() مز اول:۱- هوش ۲- گسسته ۳-سیستم عامل۴-نرم افزار میکشمشون فقط نگران ازمونهای پارسه هستم همش ۴تا درس میرسم اگه ۱هفته زمان ببره ![]() آخرین کامنتم من گذاشتم ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sellena - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
چع باحال هنوز بسته نشده ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - unicornux - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ
D ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - pourmeh - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ
این دیگه آخریه ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara_sb92 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
پیش به سوی موفقیت ............. ![]() ![]() ![]() ![]() بوی مهر آمد خودش هم اومد پس کجاست این گروه مهر ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هاتف - ۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ
حالا میخواید با آرامش برید درس تون رو بخونید شب بیایید تاپیک رو بسته و مهر رو باز ببینید خوشحال بشید؟ ![]() همیشه حاشیه گرم تر از متن بوده ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - soha1 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ
هنوز بسته نشده که!!!!!!!!!!!!! احتمالا چن روز به شهریور اضافه شده .............. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mindhunter - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: D سعید یه اصطلاح انگلیسی معروف هست میگه : I AM READY & THERE IS NO WATER ![]() بریم ببینیم مهرماه چه خبراااااااا ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ
بچه ها اینجا که همه دنبال حاشیه هستن سوال که میپرسم کسی جواب نمیده و بیشتر به فکر بستن تایپیک هستید منهاتن از درک من:تو بازی پازل ۸، عدد۵ تو خونه ۲امی قرار داره خب؟ فاصلش تا به جاش برسه چقده؟خب من میگم الان تو خونه ۲ هستش تا بخواد به خونه ۵ برسه ۳ تا فاصله هستش!ولی اینطور نیس!!!!!!!!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
![]() ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sajaddandy - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ
اینایی که هی کامنت میزارن میگن آخرین کامنت رو من میزارم!...همونایی هستن که توی فیسبوک به "کامنت اولی" مشهورند D: دی اکتیو کردن اومدن اینجا D: |