گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - LEA3C - 28 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۴ ۰۶:۰۱ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: سلام دوستای گلم. این فصل اول معماری چرا انقد سنگینه!!! تازه تمومش کردم دیگه فک نکنم بتونم کامل همه فصلا رو بخونم. دوستان به نظرتون فصل های مهم رو بخونم کار درستی می کنم؟؟؟ یا باید حتما به ترتیب باشه؟؟میشه کمکم کنید ممنون میشم اگر فصل اول منظورتون مدارهای محاسباتی هست میتونین ازش رد بشین مفاهیم فصل های جلوتر ربطی نداره بهشون مدارهای محاسباتی سخت ترین فصل معماری هست (البته به نظر من) |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۲۸ دى ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سلام دوستان ممنون میشم تو حل این سوال کمکم کنید. مدار منطقی. فصل پنج پوران. ممنون |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - newuser - 28 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان یه سوال در مورد معماری داشتم فیلم های دکتر گودرزی رو تا جلسه آخر باید دید؟برای کنکور لازمه همه جلسات؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saberz - 28 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۴۱ ب.ظ
دورود بر همه بعضی دوستان میان میگن دیره واسه شروع یا صحبتهایی ازین دست دوستان عزیزم شما اگه از اول بهمن هم شروع کنید ۱۰۵ روز وقت دارید که مسلما زمان خیلی عالی و مناسبیه که بتونید به نتیجه ی دلخواهتون برسید به نظر من تنها دو عامل نیاز دارید.اراده ی قوی و توکل به خدا مطمئن باشید اگه در درجه ی اول توکلتون رو به خدا کنین و واقعا ارادتون رو راسخ کنید که باید به هدفتون برسید نتیجه ی دلخواه به دست میاد. هیچوقت دیر نیست.شروع کنید و با قدرت به سمت هدفتون پیش برید. ما میتوانیم. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 94 - 29 دى ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط: سلامبستگی داره معماری و تا چه حد بخواهبد یاد بگیرید ولی پیشنهادم اینکه کامل ببینید |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - davood_2016 - 29 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۰۳ ق.ظ
منم به خاطر پروژه دانشگاهی، چندان کار زیادی نکردم! یه مقداری از گذشته ها بلدم ولی جدی باید بخونم. در سمینارای مهندسی زمان که یه نمونه اش رو هفته قبل آقای ارجمند برگزار کرد ۴ دسته فعالیت ها رو معرفی می کنند: ۱-غیر فوری و مهم (مثلا مطالعه برای کنکور از خیلی وقت قبل) ۲-فوری و مهم (مطالعه برای کنکور ولی نزدیکش) ۳- فوری و غیر مهم (یه جلسه ای براتون گذاشتن همینطوری) ۴-غیر فوری و غیر مهم (تفریحات روزمره). آدمای موفق روی نوع ۱ کار می کنند. نوع ۱ به ۲ تبدیل بشه راندمان میاد پایین. چقدر خوبه از کاهش فعالیت نوع ۴ برای فعالیت نوع ۱ استفاده بشه. اگه روزی ۱ ساعت کمتر تلویزیون دیده بشه سالی ۳۶۵ ساعت میشه. این زمان چقدر کار میشه کرد؟ منم می خوام به طور جدی از هفته بعد اینطوری کار کنم. احتمالاً خیلی ساده نیست ولی امیدوارم موفق باشم. همینطور همه ی دوستان. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 94 - 29 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق.ظ
سلام بچه ها جمع بندی از کی شروع میشه؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - davood_2016 - 29 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق.ظ)hosein 94 نوشته شده توسط: سلام بچه ها جمع بندی از کی شروع میشه؟؟؟؟ کنکور که ۱۷ اردیبهشته شاید از اوایل اردیبهشت مناسب باشه. من ولی مرور رو هم طی این سه ماه انجام می دم. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 94 - 29 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ
کسی هست که الان همه درس ها رو خونده باشه و آماده باشه واسه جمع بندی؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - shirin92 - 29 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ)hosein 94 نوشته شده توسط: کسی هست که الان همه درس ها رو خونده باشه و آماده باشه واسه جمع بندی؟؟؟چطور ؟ Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Nesyan - 29 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ
سلام دوستان من قسمت کنترل ازدحام tcp و tcp reno رو متوجه نمیشم. ممنون میشم اگه یکی لطف کنه این قسمت از کتاب کراس رو واسه من بفرسته، فکر نمیکنم ۲، ۳ صفحه بیشتر باشه. خیلی ممنون |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - deep-romance - 29 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ب.ظ
سلام دوستان، کسی ویس های مدار دکتر زرگر دو داره، من بخش فرکانس تشدید رو میخام. لطفا اگه کسی داره بذاره یا برام میل کنه، خیلی خیلی ممنون میشم، تشدید رو اصلا نمی فهمم Serendipity.bird1386@gmail.com |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - zeinab.TT - 29 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
سلام.اه اکانت قبلیمو رمزشو فراموش کردم.یکی دیگه درست کردم کسی هست از فهرست طراحی الگوریتم پارسه عکس بگیره برام؟ ترو خدا یکی عکس بگیره برام بفرسته .یه نفر هست میخواد چند تا کتاب برام بیاره.بعدش تا یکی دوساعت دیگه راه میفته |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 29 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ
درود دوستان من پیمایش Postorder رو متوجه نمیشم، میشه یه نفر برام توضیح بده مثالش اینه : HIDEBJFGCA درختش چجوری میشه ؟ Sent from my iPad Air |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fatemeh7192 - 29 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: درود سلام با داشتن فقط پیمایش postorder نمیشه ی درخت منحصرب فرد رسم کرد، فقط میشه فهمید ک ریشه اشA هست برا رسم درخت باید postorder و in order جفتشو داشت |