|
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - نسخهی قابل چاپ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mahaya - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ
به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگ و امید دارم که موفق باشین همتون... منم دانشگاه آزاد یزد-مهندسی کامپیوتر - نرم افزار که انتخاب اولم بود قبول شدم... کسی آزاد یزد قبول نشده؟؟ |
|
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - marmar_khanoom - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ
[quote='rorschach' pid='151662' dateline='1357119077'] رتبه ۲۳ معماری قزوین هم رشته ای نیست؟؟معماری دوست ندارم اما چاره چیست؟؟ منم معماری قبول شدم ولی پردیس قزوین |
|
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - marmar_khanoom - 14 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ
هیچ فرقی نمی کنه تمام استاداش با قزوین یکیه آدرسش میدونین کجاست؟هزینه پردیس که با واحد فرقی نداره؟ |
|
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - farhoo - 14 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
[quote='sa16ra' pid='151613' dateline='1357110678'] بچه ها کسی هست پردیس گسلان قبول شده باشه؟ اینهایی که ذخیره شدن همه انتخاب اولشون بوده؟ اصلا کسی مردود شده؟ [/ من قبول شدم علوم تحقیقات گیلان نمره کل آخرین نفر ۵۱۹۳ رتبه آخرین نفر ۳۱۷ |
|
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - marmar_khanoom - 14 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
من پردیس علوم تحقیقات قزوین قبول شدم. شبکه بچه ها کسی نمی دونه پردیس چه تفاوتی داره؟ ارزش رفتن داره؟ کلاسها و استاداش چه جوریه؟ آدرسش میدونین کجاست؟هزینه پردیس که با واحد فرقی نداره؟ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - farhoo - 14 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: من هم علوم تحقیقات گیلان قبول شدم تبریک میگم منم گیلان قبول شدم |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - ainaz68 - 14 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط:(13 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)ainaz68 نوشته شده توسط: سلام دوستان مرسی عزیزم ![]() جریان ذخیره ها چیه ؟ آخه تراز هوش شما خیلی خوب بود .. خیلی تعجب کردم .. مازندران نزده بودی ؟ هوش بویین چی شد ؟ |
|
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - Maryam-X - 14 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
من آزاد نجف آباد قبول شدم. زیاد دلم راضی نیست به رفتن ![]() موندم تو فکر.......
|
|
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - pilyo - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ
سلام کسی هست تهران مرکز قبول شده باشه؟ لطفا اگه میدونید شرایط ثبت نام چطوریه اطلاع بدید...من که تو سایت دانشگاه چیزی ندیدم.. ممنون |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - msabet - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ
من با تراز ۵۷۶۴ هوش, علوم تحقیقات قزوین " ذخیره " شدم ذخیره یعنی چی؟ |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - morteza4 - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ق.ظ
ما همدان رو قبول شدیم رفت )) پردیس . نرم افزارهر کی اینجا قبول شده پیغام بده
|
|
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mbghr20 - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ق.ظ
سلام انتخاب اول برام زدن ذخیره با نمره ای که داشتم اگر یه واحد کوچیکتر رو انتخاب اول می کردم حتما زده بود قبول با مرکز ازمون تماس گرفتم گفتند ذخیره یعنی قبول شدی برو ثبت نام کن چه فرقی است بین کسی که براش زده قبول با کسی که براش زدن ذخیره؟ اصلا کسی اینجا هست که براش قبول زده باشند؟ایا تو مدرک فارغ التحصیلی کلمه ی ذخیره قید میشه؟ به نظرم افرادیکه موقع برگزاری ازمون دانشجو بودند براشون زده ذخیره یعنی اگر تو این فاصله فارغ التحصیل شده باشی میتونی ثبت نام کنی وگرنه نمی تونی اگر کسی مثال نقضی برای این فرضیه داره بگه |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - alireza66 - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ق.ظ
من بوئین زهرا - هوش مصنوعی ذخیره شدم ترازم ۵۵۹۱ بود تراز آخرین نفر هم ۵۵۵۴ بود امیدوارم ذخیره ها رو هم بردارن |
|
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - elena-nasim - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ق.ظ
سلام بچه ها من تو تکمیل ظرفیت سراسری مجازی مشهد آوردم الانم آزاد تهران مرکز قبول(ذخیره-می گن همون قبوله !!!!!!) شدم نمی دونم کدام بهتره اگه کسی می دونه منو راهنمایی کنه . من الان یعنی این جا که زده قبول واقعا قبولم ؟ [/align] ممنون |
|
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - parisaaa - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ق.ظ
منم قبول شدم ولی ذخیره زده |