![]() |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - نسخهی قابل چاپ |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - Farzamm - 21 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۲۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ)کنکوری نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان فعال مانشتی ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - کنکوری - ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ
[quote='Farzamm' pid='346191' dateline='1428659755'] [quote='کنکوری' pid='346170' dateline='1428654212'] با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان فعال مانشتی ![]() یک کتاب هست اگر کسی از دوستان بتونه کمکم کنه و دانلودش کنه خیلی ممنون میشم.ضروریه.خیلی کمک میکنید اگر زودتر کار منو راه بندازین: اسم کتاب هم اینه: Data Clustering: Algorithms and Applications Charu C. Aggarwal, Chandan K. Reddy August 21, 2013 by Chapman and Hall/CRC Reference - 652 Pages - 102 B/W Illustrations ISBN 9781466558212 - CAT# K15510 دست شما درد نکنه ![]() دوست عزیز بی نهایت از لطف شما ممنونم ![]() ![]() |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - sdb_i - 21 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۲۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ)کنکوری نوشته شده توسط: [quote='Farzamm' pid='346191' dateline='1428659755'] با سلام این کتاب رو می تونید در مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پیدا کنید. |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - m-m - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ
سلام ، کسی (ویرایش هشتم) این کتاب رو داره Software Engineering A Practitioner’s Approach نویسنده : pressman |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - happy07 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ ب.ظ
سلام ویرایش هفتم رو از لینک زیر می تونید دانلود بفرمایید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط: سلام ، کسی (ویرایش هشتم) این کتاب رو داره |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - hiv_m31 - 19 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۴ ق.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ)kashti نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)mojimbn نوشته شده توسط:در این سایتhttp://libgen.org بزنید Dimitris K Manolakis و موردی که ۱۰۰ مک حجم داره رو دانلود کنید(13 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ)Ghiasoddin نوشته شده توسط:ممنون از راهنماییتون اما من قبلا هم همین سایت رو رفتم و لینک دانلود رو پیدا کردم اما نمیتونم دانلود کنم چراشو نمیدونم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید(13 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ق.ظ)mojimbn نوشته شده توسط: سلام آقا این که آخه ورژن سومشه که داداش ![]() |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - r.jafari - 14 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ق.ظ
سلام من دنبال این کتاب هستم واقعا ممنون می شم که دانلودش کنید A distributed algorithmic approach for improving reliability and energy efficiency in wireless sensor networks سال ۲۰۱۰ است بسیار سپاس |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - mehrmehr - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۳ ب.ظ
حل المسائل کتاب شبکه کراس و راس ویرایش ششم |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - jazana - 12 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۳ ب.ظ)mehrmehr نوشته شده توسط: حل المسائل کتاب شبکه کراس و راس ویرایش ششم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی ... - Ariana2020 - 11 آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۳۷ ب.ظ
سلام کسی حل المسائل کتاب distributed algorithms; nancy lynch را دارد ؟ |