![]() |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - mahshidq - 13 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ق.ظ
ماها که دیر متوجه شدیم خیلی گناه داریم.نمیشه بشون بگید هنوز تعداد زیادی هستن که میخوان ثبت نام کنن؟ |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - miss_mx - 13 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
بیاین ایمیل بدیم.اگه تعدادمون زیاد بشه شاید تخفیف بدن! |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - faride.hz - 14 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
من ایمیل دادم |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - b2211k - 14 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ
منم ایمیل زدم |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - miss_mx - 14 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ
منم ایمیل زدم |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - nina325 - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ)miss_mx نوشته شده توسط: منم ایمیل زدم خوب میشه بگین به کدوم ادرس ایمیل زدین؟؟ تاثیری داره؟ |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - b2211k - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ
با عرض سلام و تشکر کی مشخص میشه ما جز تخفیف هستیم یا نه اگه ممکنه جواب بدین من میخوام از اول کنکورا باشم |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - arshad2013 - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
من با یکی از نمایندگی های مدرسان صحبت کردم گفتن که تا ۱۱ نفر ۴۰ درصد و بیشتر از آن ۵۰ درصد میدن . اگر می خواهین یه همت کنیم زود جمع بشیم و سفارش بدیم چون تا الان هم دیر کردیم . |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - b2211k - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)miss_mx نوشته شده توسط: الان می تونیم به اون ایمیله مشخصاتمونو بفرستیم؟باور کنید من این وسط تنها یه واسط بودم برای انتقال سریعتر اطلاعات و نه نفعی از این کار عایدم شد و نه هیچی دیگه. حتی یه ریال هم بابت این تاپیکها از مدرسان نگرفتم و نخواهم گرفت. اینم سیاست اونا بوده که تا یه زمانی تخفیف بدن که منطقی هست. همیشه هر تخفیفی یه دوره ای داره و تموم میشه. نمیشه به اونا خرده گرفت. به هر حال چهار لیست در طی بازه زمانی کمتر از یک ماه از مانشت ثبت نام کردند و این زمان کمی نبوده برای تخفیف اقای جهانی حالا نمیشه شما یه رویی برای ماها که جا ماندین بندازین شاید درست شد |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - b2211k - 17 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)arshad2013 نوشته شده توسط: من با یکی از نمایندگی های مدرسان صحبت کردم گفتن که تا ۱۱ نفر ۴۰ درصد و بیشتر از آن ۵۰ درصد میدن . من دوباره ایمیل زدم شما پیگیرش هستین اگه درست شد خبرم کنید ممنون |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - z.s.n - 17 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ
اگر ممکنه منم میخام بیام جزو گروهتون، خواهشا من رو هم خبر کنین ممنونم (۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)arshad2013 نوشته شده توسط: من با یکی از نمایندگی های مدرسان صحبت کردم گفتن که تا ۱۱ نفر ۴۰ درصد و بیشتر از آن ۵۰ درصد میدن . اگر ممکنه منم میخام بیام جزو گروهتون، خواهشا من رو هم خبر کنین ممنونم |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - maryam.raz - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ
منم میل زدم به این ایمیل sharif_amoozesh@yahoo.com چون زمان زیادی تا شروع آزمونها نمونده حتما موافقت میکنن پس سریعتر جمع بشین من به چندتا از بچه ها پیغام دادم که ایمیل بزنن، شماهم اگه کسی رو میشناسین بهشون اطلاع بدین هرچی بیشتر باشیم بهتر موافقت میکنن |
RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - b2211k - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: منم میل زدم به این ایمیلدوستان اوناییکه جا موندن و به sharif_amoozesh@yahoo.comایمیل دادن تو این تایپیک بگن ببینیم به بالای ۱۱ نفر میرسیم اونوقت خودمونو میندازیم گردن آقای جهانی که با مدرسان حرف بزنه فقط تا فردا بهتره زیاد بشیم |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - maryam.raz - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
اینجوری که بچه ها اعلام کردن تا الان این افراد ایمیل زدن miss_mx faride.hz b2211k arshad2013 maryam.raz z.s.n mahdie1 mahshidq nina325 یه تعداد هم امروز بهشون اطلاع دادم ایمیل بزنن نمیدونم زدن یانه هرکی ایمیل زده اعلام کنه که اینجا اسمش وارد کنم |
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - z.s.n - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ
سلام منم ایمیل زدم |