![]() |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - نسخهی قابل چاپ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - hajaan - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ
برای شبانه هوش بوعلی همدان تا چه رتبه ای قبول می شود؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - bng - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)bng نوشته شده توسط: کسی میدونه با رتبه ۳۰۰ نرم افزار کجا میشه قبول شد، روزانه و شبانه؟ دوستان کسی نظری نداره؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - Good! - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
با ۶۹۷ هوش و ۸۰۰ نرم میشه شبانه شهرستان اورد؟بین غیر انتفاعی ها کدوما بهتره؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - shivap - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
کاش من هوش مصنوعی بودم.خیلی دوست دارم. |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - پری دریایی - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ
![]() |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - natanaile - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ
منم ۸۲۴ معماری آوردم.تو سایت سنجش سرو که برید انتخاب رشته رایگان میکنه بر اساس سال قبل.خیلی امیدوار کننده بود انتخاباش.به نظر شما کجاها میشه قبول شد؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - زینب۶۶ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ
سلام. من رتبه شبکه ام ۱۰۲ شده :-( رتبه معماری ۲۱۶/ هیچ احتمالی هست به نظرتون تهران قبول بشم؟؟ چقد منطقیه که واسه سال دیگه بخونم. مرسی |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - bng - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ)زینب۶۶ نوشته شده توسط: سلام. سال دیگه برای چی؟رتبه شبکه تون عالیه، معماری هم خوبه،موندن برای سال دیگه با این رتبه یه جورایی طمع کردنه دیگه،با این کارای سنجش که واقعا حساب و کتاب نداره ![]() (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)bng نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)bng نوشته شده توسط: کسی میدونه با رتبه ۳۰۰ نرم افزار کجا میشه قبول شد، روزانه و شبانه؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - زینب۶۶ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ
نه بابا، طمع واسه چی؟ ![]() آخه شبکه و امنیت روزانه و شبانه تهران کلن ۶۵ تا می گیره. اصن فک نمی کنم امکانی باشه که قبول بشم :-( |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - bng - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ
رتبه واقعی شما، کمتر از ۱۰۲ هست |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - زینب۶۶ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ
متوجه منظورتون نمی شم. یعنی شما فک می کنید ممکنه قبول بشم؟؟؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - bng - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
اینجا هیچ کس نظری نداره،۳۰۰ نرم افزار:-( اینجا هیچ کس نظری نداره؟۳۰۰ نرم افزار :-( (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ)زینب۶۶ نوشته شده توسط: متوجه منظورتون نمی شم. بله، احتمالش زیاده ![]() |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - r123 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
سلام من ۳۸ نرم افزار آوردم،تهران یا امیرکبیر ؟؟؟؟صلا کجا روزانه قبول میشم کجا شبانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجا برم بهتره؟دوستان اگر میتونید راهنماییم کنید؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - Asemaneabi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
دوستان من واقعا تو ترتیب این ها گیر کردم... خواهشا با توجه به تمام جوانب یک پیشنهادی بدهید... شیراز-صنعتی شیراز-مشهد-همدان Sad((((((((((((((( |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - CATIGA - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
شبانه آموزش محور شهرستان بهتره یا دانشگاه غیر انتفاعی شهر خودم ؟؟ اصلا شبانه شهرستانا نسبت به غیر انتفاعی بهتره یا نه ؟ چرا؟ یک نفر لطفا جواب بده متشکر |