تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ

اقا من فکر کنم منظوز از موعد مقرر همان ۱۵ شهریور هست که گفتن تا اون موقع اعلام میکنیم

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ

ولی من میگم هفته آینده چهارشنبه میاد ! دیگه مطمئنم

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Pegasus - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:  ولی من میگم هفته آینده چهارشنبه میاد ! دیگه مطمئنم

چهارشنبه خیلی دیره .... حالا از کجا مطمئنین؟

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ

فقط یه سوال، شما فکر میکنین این تاخیر عادیه واقعا؟

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Pegasus - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  فقط یه سوال، شما فکر میکنین این تاخیر عادیه واقعا؟

یا غیر عادیه یا ما خیلی حساس شدیم

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ

خب این همه زمان مشخص کردن یه برآورد که بکنی می بینی نزدیکترین زمان با توجه به گفته هاشون همون سه شنبه چهارشنبه میشه

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - mahdi200hell - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ

سلام
من خودم ۵ سال دانشگاه ازادی بودم.میگم که ایناها خودشون نمیدونن چند چندن.همین باعث میشه ملت و علاف کنن.
مثلا یک بخشنامه میومد.نصف کارمنداشون که مطلع نبودن.اون نصف دیگه که مطلع بودن نصفشون خودشونو میزدن به ندونستن.۵ سااااااااال عذاب.

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Mohammad_OM - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ

با این وضعیت اگه من قبول نشم سکته می کنم ... Big Grin

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط:  سلام
من خودم ۵ سال دانشگاه ازادی بودم.میگم که ایناها خودشون نمیدونن چند چندن.همین باعث میشه ملت و علاف کنن.
مثلا یک بخشنامه میومد.نصف کارمنداشون که مطلع نبودن.اون نصف دیگه که مطلع بودن نصفشون خودشونو میزدن به ندونستن.۵ سااااااااال عذاب.

من سراسری بودم، اونجا هم خیلی فرق نمی کرد . . .

دانشگاه های تهران اصفهان چند شهر دیگه خوبن و الا بقیه شهرها ازاد و سراسریشون فرقی ندارن . . .

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - mahdi200hell - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ

به این لینک سر بزنید نوشته که داوطلبان صبور باشید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

وقتی فکر میکنی میبینی توی این مملکت فقط باید جهان سومی بود Big Grin تا جواب گرفت.
با لگد بری توی اتاق دکتر علوی فاضل که به صبر دعوت کرده بعدش بیاریش بیرون روی اسفالت بکشیش اخرشم با کمربند بزنیش (اوففففففف خسته شدم ).SmileSmileBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin تا بفهمه صبر چیه. (دوستان اگه دیدین از من خبری نیست منو بردن حمد و قل هو الله مو درست کننBig GrinBig Grin)

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ

من احتمال زیاد برم مشهد قید آزاد را زدم همینا میخواستن همین فردا نتایجا میزنن خیالتون تختDodgy

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  من احتمال زیاد برم مشهد قید آزاد را زدم همینا میخواستن همین فردا نتایجا میزنن خیالتون تختDodgy
از کجا مطمئنی فردا میزنن؟

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ

دوستان من که گفتم شما یه نگاه به اخبار این چند روز بندازین میبینید تاریخی جز ۳ یا ۴ شنبه هفته آینده نزدیکتر نیست!!!

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - مورتن - ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ

ببینم اون خبره بود که گفته بود ۱۴ ام میاد نتایج از طرف کی بود؟ خب دانشگاه آزاد برخی مواقع پیشواز نمیره و یهو نتایج رو میزنه. شاید زدند فردا

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط:  ببینم اون خبره بود که گفته بود ۱۴ ام میاد نتایج از طرف کی بود؟ خب دانشگاه آزاد برخی مواقع پیشواز نمیره و یهو نتایج رو میزنه. شاید زدند فردا
معلوم نیست.گفته زمان مقرر! شاید منظورش همان قبل از ۱۵ هست
اما از طرفی دانشگاه ازاد عادت داره قبلش اعلام میکنه مخصوصا الان که تاخیر داشته حتما می اومد میگفت فلان روز نتیجه رو میدیم و خودشون راحت میکردند

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ

هیچ کجا نگفتن ۱۴ میاد ، خبری که همه جا گفته بودن بعد از ۱۳ و هفته سوم شهریور.بود هیچ جا حرفی از ۱۴ یا ۱۵ نبوده